alexism Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος ipod touch 8gb. Επειδη δεν ειμαι σχετικος με το αντικειμενο θα ηθελα να ρωτησω τα εξης: Μπορω να του φορτωσω μεσω του itunes απο τον υπολογιστη μου οτι mp3 και video θελω ή υπαρχουν τιποτε περιορισμοι; Επειδη εχει επαφες και ημερολογιο, μπορω να του κανω συγχρονισμο με outlook; Ειδα οτι εμφανιζει κανονικα ελληνικους χαρακτηρες αλλα δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο. Μπορω να του το φορτωσω με καποιο τροπο;
ale3is Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 επειδη και εγω σκεφτομαι να το παρω,να κανω ακομα μια ερωτηση?υποτιτλους srt παιζει κανονικα?
karatekas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 1)Mπορείς να βάλεις στο αιποντ μόνο τραγούδια προγράμματα που αγοράζεις ή παίρνεις δωρεάν από το ιτιουνσ ή το αππλ στορ. 2)Νομίζω πως μπορείς να κάνεις συνγχρονισμό των επαφών σου Για υπότιτλους για τις ταινίες δεν γνωρίζω Όλα τα παραπάνω βέβαια για να είσαι απόλυτα νομοταγής Μπορείς να βάλειςσ κ "σπασμένα" με άλλον τρόπο ψάξε για jailbrake
Nauseas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 1)Mπορείς να βάλεις στο αιποντ μόνο τραγούδια προγράμματα που αγοράζεις ή παίρνεις δωρεάν από το ιτιουνσ ή το αππλ στορ. Ε όχι βέβαια, ότι τραγούδι έχεις στον σκληρό σου μπορείς να το περάσεις στο Ipod μέσω του itunes αρκεί να είναι σε υποστηριζόμενο format δηλαδή AAC, MP3 μέχρι 320kbps (και vbr αν θυμάμαι καλά), Audible, WAV, AIFF, και Apple Lossless.
pass02 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 υπότιτλους srt δεν παίζει απο οσο γνωρίζω. θα μπορέσεις να δεις ομως ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.