kouman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Γειά σας πάλι... Παρακαλώ επειδή πολλές φορές επεκτεινόμαστε στα forum και τελικά χάνουμε το νόημα του θέματος, θα ήθελα μια βοήθεια στην επιλογή μεταξύ των τριών υπολογιστών. Ποιος κατά τη γνώμη σας είναι καλύτερος και με βάση ποια χαρακτηριστικά; Αν μπορεί να αξιολογήσει και τι βαρύτητα των χαρακτηριστικών ακόμα καλύτερα (Δηλαδή αν το χ έχει καλύτερη κάρτα γραφικών από το ψ, το ερώτημα που γεννάται είναι κατά πόσο αυτή η διαφορά είναι υπολογίσιμη, δηλαδή εμφανής στο χρήστη). Αν κάποιος έχει κάποιο από αυτά τα μηχανήματα και θέλει, ας μας πει σε τι είναι ευχαριστημένος και σε τι όχι. Η χρήση προβλέπεται να είναι σχετικά απλή. Δηλαδή δουλειά στο office κυρίως αλλά ίσως και κανένα πιο βαρύ προγραμματάκι. Θα μου άρεσε η οθόνη να έχει καλά χαρακτηριστικά (να είναι καθαρή εν ολίγοις) γιατί μου αρέσει να βλέπω φωτογραφίες στον υπολογιστή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δημήτρης
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 το vaio οσο ωραιο και να ναι δε θα το επαιρνα και να χρειαστει να δωσω και 260 για επεκταση εγγυησης Το FS φαινεται εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα +SDMI και e-sata θυρες βεβαια ασφαλως και θα πας για επεκταση εγγυησης, για service δεν ξερω τι παιζει και που πανε αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλη τιμη, οπως και το toshiba που εχει και το ονομα και τη χαρη αν δεν σε πειραζει ο AMD επεξεργαστης go for it Οι καρτες γραφικων και του FS και του Toshiba ειναι πολυ καλες για notebook του vaio αν και πιο ακριβο ειναι κατωτερη αλλα αν δεν παιζεις παιχνιδια δεν υπαρχει προβλημα A και βαλε links γιατι ειναι λιγο προβλημα να τα ψαχνουμε οσο κι αν ξερουμε πανω κατω ποια λες Για μενα παντως η καλυτερη ευκαιρια ειναι ο asus που δινουν τα mediamarkt Προσωπικα εγω εσκασα 1500 στη DELL το καλοκαιρι αλλα εχω και καλη καρτα γραφικων και 3 χρονια εγγυηση με το πολυ καλο service της DELL
haHa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Αν βρεις χτυπα τον asus απο τα mediamarkt ,διαφορετικα τον toshiba . Επωνυμος ,με 2 χρονια εγγυηση και καλο service.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.