agrb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 μετρητή παρόμοιο με αυτούς που αναφέρθηκαν θα βρείτε και στα carefur με 16ευρω Υπάρχει κάποιος που τον αγόρασε ή απλά τον είδες εκεί (σε ποιο Carefur); Θα ήταν ενδιαφέρον για όλους να γνωρίζαμε αν οι τεχνικές προδιαγραφές του είναι επαρκείς σύμφωνα με τις Ευρωπαικές προδιαγραφές.
velerephon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 με 16 ευρω θα παιρνα αλλα οχι καρφουρ!
DioNiSis_000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 @agrb δεν το έχω αγοράσει απλά το είδα τεχνικές προδιαγραφές δεν τις θυμάμαι όλες μόνο ότι είχε 2-3 χρόνια εγγύηση και μετρούσε watt volt ampere και kwh από μάρκα δεν θυμάμαι πάντως ήταν ίδια με τα μισά ηλεκτρολογικά προϊόντα που είχε (λογικά όχι κάτι επώνυμο) ήταν στα καρφουρ Πάτρας. ίσως να υπάρχει και στα άλλα. αν το αγοράσει κάποιος ας πει περισσότερα
gan970 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Για να ξυπνήσω λίγο το θρέντ, έχει να προτείνει κάποιος μετρητή κατανάλωσης που να μπαίνει σε πρίζα;
stivi1981 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Για να ξυπνήσω λίγο το θρέντ, έχει να προτείνει κάποιος μετρητή κατανάλωσης που να μπαίνει σε πρίζα; εδω εισαι φιλε μου...εχω παρει απο το ιδιο καταστημα εναν παρομοιο λινκ μετρητη
gan970 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία θα τον αγοράσω τότε. Δεν είναι ακριβός. Την κάνει τη δουλειά του; Σου βγάζει λογικές μετρήσεις; Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.