insomniaK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι δεν εννοούσε τα δίδακτρα, αλλά τα καθημερινά έξοδα, στα οποία αναφερόμουν κι εγώ στο προηγούμενο μήνυμα. Και τα μοναδικά στοιχεία που έχω (και δεν προτίθεμαι να ψάξω για άλλα) είναι ο τραπεζικός μου λογαριασμός, σύμφωνα με τον οποίο ξόδευα περισσότερα, για ενοίκιο, μπακάλη, διασκέδαση, ένδυση στο Liverpool από τη Boston και τη Jacksonville, χωρίς να αλλάξουν οι συνήθειες μου. Από εκεί και πέρα, είσαι σε ένα φόρουμ. Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς και σίγουρα δεν μπορείς να απαιτείς. Πολλοί έχουμε βαρεθεί με τα επαναλαμβανόμενα θέματα, αλλά δεν προσβάλουμε (με τον τρόπο απάντησης μας) αυτό που ρωτάει, απλά αγνοούμε το θέμα ή παραθέτουμε μία αναζήτηση με το ίδιο λήμμα. Προσωπικά, τέτοιου "επιθετικού" ύφους απαντήσεις τις κάνω report (αν και κατανοώ το λόγο της όποιας "αγανάκτησης"). υ.γ. Περιμένω με ανυπομονησία τη διόρθωση των ορθογραφικών μου, καθώς ο ts μπαίνει στο τρίτο χρόνο σπουδών του.
xerudrex Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 *φθηνότερες Δεν είμαι επιθετικός, αυτό είναι απλά αγανάκτηση. Δεν πρέπει να επικροτείς τέτοιες απόψεις αλλά να τις κράζεις. Σαν τον άλλο εχθές που μπήκε στο "Μετακόμιση στην Αγγλία"¨και ρώτησε πράματα που έχουμε πει απο 6 φορές στις προηγούμενες 36 σελίδες και απαντάει "και τι, θα κάτσω να τις διαβάσω? πείτε μου πάλι". Εφόσον βοηθάω σε αρκετά θρεντ απαιτώ να κάνουν τον κόπο να ψάξουν, γιατι θα βρούν το κέρατο μου τα πάντα αφού έχουν ξανα ειπωθεί. Φίλε μου, επειδή ο "άλλος" είμαι εγω, δεν είπα κατι ποτέ με τον τρόπο που το αναφέρεις, όπως επίσης να γνωρίζεις οτι διάβασα ολο το thread και δεν απαντάει σε ολες τις ερωτήσεις μου.. αφου λοιπόν θες να βοηθάς μπορείς να μου απαντήσεις εσύ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.