Προς το περιεχόμενο

Θελω λαπτοπ με μικρη οθονη...+ φθηνο..

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ψαχνω για αγορα νεου λαπτοπ με μικρη οθονη απο 12" και κατω.

Βρηκα μονο αυτο εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909152 με λογικη τιμη. Ολα τα αλλα φευγουν πανω απο 1500?.

Που αλλου μπορω να βρω τετοιου ειδους λαπτοπ με τιμη που να μην ξεπερναει τα 600?;

Δεν με ενδιαφερει αν εχει πανω dual core ή centrino κλπ.. γιατι το θελω αποκλειστικα για καθαρα χρηση ιντερνετ, και για φορητοτητα.

Δημοσ.
για δες και το asus Eee pc , 350,00 euro

Πραγματικα φαινεται πολυ καλο και πιο μικρο απο το λαπτοπ που παρεθεσα εγω. Απλα απο τα χαρακτηριστικα που ειδα, δεν βλεπω να εχει εξοδο για pcmcia card ή usb ετσι ωστε να εχω ιντερνετ απο εταιρ. κινητης τηλεφωνιας, εκτος και αν κανω λαθος βεβαια..

EDIT: Εκ παραδρομης δεν ειδα οτι διαθετει 3 χ USB. Οποτε μαλλον με βλεπω να πηγαινω γι' αυτο. Αναμενω βεβαια λεπτομερειες απο ενα καταστημα που ζητησα διευκρινησεις. Διοτι εχει linux επανω και γραφει "Επίσημη υποστήριξη Windows XP και παρεχόμενο CD με Drivers".

Τι σημαινει αυτο; Οτι μπορω να σβησω το λινουξ και να βαλω τα XP; Καμια εταιρια κινητ. τηλεφ. δεν πουλαει ιντερνετ με pcmcia card ή usb modem με drivers για λινουξ.

Δημοσ.

Το eeePC δέχεται κανονικά Windows, το έχουν κάνει πολλοί χρήστες του και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

ababapanos, πολλοί έχουν παραγγείλει από ξένα e-shops. Δες στο αντίστοιχο thread του ADSLgr, γίνεται χαμός.

Δημοσ.
Υπαρχει στην Ελλαδα και πωλειται σε καλη τιμη απο το play247:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=8955

Από εξωτερικό με 40? λιγότερα μπορείς να έχεις την έκδοση με 512MB RAM (αντί για 256) και SSD των 4GB (αντί για 2). H τιμή δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική...

Δημοσ.

Ναι το ξερω, οτι υπερτερει αυτο του eshop, αλλα οπως ειπα δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το hardware αλλα η φορητοτητα και η αποκλειστικη χρηση του ιντερνετ. Απλα το ψαχνω ακομη αν μπορω να εχω ιντερνετ στο συγκεκριμενο.

Αν τελικα το αγορασω, σιγουρα απο το εξωτερικο, και θα παρω την εκδοση 701. Απλα το βρηκα εδω Ελλαδα και το ποσταρα γιατι ο "ababapanos" ειπε οτι δεν το βρηκε Ελλαδα.

Δημοσ.
Το βρηκα και φθηνοτερο! Στα 320? με εξοδα αποστολης για Ελλαδα.

Με το ιντερνετ τι κανουμε..

Τι ενοεις με το internet τι κανουμε???

συνδεεσαι κανονικα,εχει ασυρματη καρτα ....

Δημοσ.

Εκει που θα ειμαι δεν υπαρχει wifi adsl ή hotspot. Ενδιαφερομαι για το αν δεχεται το usb modem της vodafone ή Wind που δουλευει με το 3g δικτυο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...