Προς το περιεχόμενο

αγορα conn-x απο public...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την παρασκευή πηρε ο ξαδελφος μου το κουτι του conx για 2 μηνες απο το public(το νεο καταστημα στο συνταγμα) και το πληρωσε 77ευρω. του ειπανε κιολας οτι το μηνα θα ειναι γυρω στα 36 ευρω στην ταχυτητα των 4 mbps. οταν του ειπα οτι δεν ειναι τοσο, πηραμε τηλεφωνο και μας ειπαν οτι θα το κοιταξουν. τελικα πηραν και ειπαν οτι τοσο εχει στο καταστημα αλλα θα μιλησουν στα κεντρικα μηπως δεν εγινε ακομα η αλλαγή. τελικα του ειπαν σημερα οτι τοσο ειναι επειδη ειναι σε αλλο προγραμμα με καλυτερο Modem. το modem ειναι αυτο το usb που δινει το πακετο. ωραια λεει το επιστρεφω πισω, και να παρω τα λεφτα μου πισω. του λεει ο αλλος οτι δεν γινεται γιατι εχει προχωρησει σε ενεργοποιηση του πακετου. ο ξαδελφος μου δεν ειναι ο κατοχος της γραμμης απλα τους εδωσε σε ποιο τηλ θα γινει. ουτε καν υπογραψε πουθενα. το κουτι δεν εχει ανοιχτει καν. ο οτε δεν εχει ακομα ενεργοιησει τη γραμμη ουτε υπαρχει αιτηση ακομα περασμενη γιατι πηρα και ρωτησα. δεν ειναι υποχρεωμενοι αυτοι να μου το αλλαξουν? πως μορουν και προχωρουν σε αιτησεις χωρις την υπογραφη του κατοχου της γραμμης? και γιατι να πληρωσουμε το πακετο πιο ακριβα τη στιγμη που εχει αλλαξει η τιμη εδω και ποσο καιρο?

Δημοσ.

κανονικα υπογραφεις και δινεις και fototipia του λογαριασμου.αμα ηταν χωρις υπογραφη να γινονται ολα τοτε να ανοιξω 10 πιστωτικες.ντροπη τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...