Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

voovode

XFX 7900GS 512MB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις αγόρασα την XFX 7900GS 512MB AGP RETAIL η οποία έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

geforce7900gsxfxzc2.th.jpg

 

- Chipset: GeForce 7900GS.

- Μνήμη: 512MB DDR3 στα 256-bit.

- Engine Clock: 450MHz.

- Memory Clock: 1320MHz.

- RAMDAC: Dual 400MHz.

- Μέγιστη ανάλυση: 2048x1536 στα 85Hz.

- Τοποθέτηση: AGP 8x

- Πρόσθετα: Έξοδοι Dual DVI-I, TV Out. Απαιτείται εξωτερική τροφοδοσία 4-pin

 

Λοιπόν, έγκατέστησα την κάρτα, και άνοιξα το pc.

 

1.Στην αρχή μου λέει πως εχει CPU η CAS [δεν θυμάμαι] Latency: 2.5 (στο boot)

2.Στο boot screen, κολάει παρα πολυ. τουλάχιστον ενα λεπτό μεχρι να ανίξουν τα Windows XP.

Τώρα μεσα στο Game, LineageII, έχει σχεδόν τα ίδια κολήματα με μια GeForce 5200 FX.

 

Καμια συμβουλή ? έχω 350 Watt τροφοδοτικό.... και 1,5 GB Ram.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Μόλις αγόρασα την XFX 7900GS 512MB AGP RETAIL η οποία έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

geforce7900gsxfxzc2.th.jpg

 

- Chipset: GeForce 7900GS.

- Μνήμη: 512MB DDR3 στα 256-bit.

- Engine Clock: 450MHz.

- Memory Clock: 1320MHz.

- RAMDAC: Dual 400MHz.

- Μέγιστη ανάλυση: 2048x1536 στα 85Hz.

- Τοποθέτηση: AGP 8x

- Πρόσθετα: Έξοδοι Dual DVI-I, TV Out. Απαιτείται εξωτερική τροφοδοσία 4-pin

 

Λοιπόν, έγκατέστησα την κάρτα, και άνοιξα το pc.

 

1.Στην αρχή μου λέει πως εχει CPU Latency: 2.5 (στο boot)

2.Στο boot screen, κολάει παρα πολυ. τουλάχιστον ενα λεπτό μεχρι να ανίξουν τα Windows XP.

Τώρα μεσα στο Game, LineageII, έχει σχεδόν τα ίδια κολήματα με μια GeForce 5200 FX.

 

Καμια συμβουλή ? έχω 350 Watt τροφοδοτικό.... και 1,5 GB Ram.

 

Άλλαξε τροφοδοτικό βρε 350w? :-) πάρε κανένα 450-500w και θα είσαι ok :P

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
και άν αυτό δέν λύσει το πρόβλημα ; :cry::cry:

 

Το τροφοδοτικό είναι... βάλε κανένα 450w-470w...από μνήμες πως τα πας;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμφιβάλλω πως φταίει το τροφοδοτικό. ΤΙ σχέση έχει το PSU με τα χάλια γραφικά? Γράψε τα χαρακτηριστικά του συστήματος αναλυτικά για να σε βοηθήσουν περισσότερο τα παιδιά του forum.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλαξα τροφοδοτικό, λύθηκε το πρόβλημα του boot, αλλα το game prob παραμένει.

Ας πούμε, τρέχωντας την εφαρμογή και καθώς μπαίνει το game, κολάει στιγμιαία...

Οταν γράφω κάτι μέσα στο παιχνίδι, αργεί 1-2 sec delay για να το γράψει...

Drivers???

 

Intel Celeron 2.42Ghz

Frequency: 2400 MHz

Socket: Slot-1

L1 Cache: 8 KB

L2 Cache: 128 KB

Memory: 1,536 MB

Mainboard: MSI MS-6585

BIOS Version: 07.00T - Size: 256KB

Video Card: nVidia Geforce 7900GS 512MB

Refresh Rate: 75Hz

Technology: Raster Display :P

 

Windows XP Pro SP2

Τι άλλο ???

 

Edit: Απεγκατέστησα το NOD32 και απο 23% CPU Usage έπεσε στα 10-17%...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Άλλαξα τροφοδοτικό, λύθηκε το πρόβλημα του boot, αλλα το game prob παραμένει.

Ας πούμε, τρέχωντας την εφαρμογή και καθώς μπαίνει το game, κολάει στιγμιαία...

Οταν γράφω κάτι μέσα στο παιχνίδι, αργεί 1-2 sec delay για να το γράψει...

Drivers???

 

Intel Celeron 2.42Ghz

Frequency: 2400 MHz

Socket: Slot-1

L1 Cache: 8 KB

L2 Cache: 128 KB

Memory: 1,536 MB

Mainboard: MSI MS-6585

BIOS Version: 07.00T - Size: 256KB

Video Card: nVidia Geforce 7900GS 512MB

Refresh Rate: 75Hz

Technology: Raster Display :P

 

Windows XP Pro SP2

Τι άλλο ???

 

Edit: Απεγκατέστησα το NOD32 και απο 23% CPU Usage έπεσε στα 10-17%...

 

Η μνήμη μάλλον... 1,5GB είχε ένας φίλος και δεν μπορούσε να παίξει από games τίποτα...για κάντην 1GB να δούμε...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Μπά, δέν λύθηκε το πρόβλημα....συνεχίζει να έχει το delay του το LineageII.

:-(

 

Περίεργο...συνήθως για κάτι τέτοια ευθύνεται η μνήμη(όχι πάντα βέβαια), από drivers ποία έκδοση έχεις;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Forceware: 93.82..

δοκίμασα και τους τελευταίους... 169.21 fw whql... αλλα με 1,5GB Ram.

Τι να κάνω? Θέλω να παίξω!!! :-D

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Forceware: 93.82..

δοκίμασα και τους τελευταίους... 169.21 fw whql... αλλα με 1,5GB Ram.

Τι να κάνω? Θέλω να παίξω!!! :-D

 

Κράτα τους 169.21 και δοκίμασε με 1GB...αλλά δεν νομίζω να παίζει πρόβλημα με την μνήμη αφόυ το δοκίμασες...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναί αλλα πάλι, αυτούς τους πήρα απο το CD Εγκατάστασης.... τέσπα, θα βαλω τους άλλους και θα σε πώ.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Ναί αλλα πάλι, αυτούς τους πήρα απο το CD Εγκατάστασης.... τέσπα, θα βαλω τους άλλους και θα σε πώ.

 

Κατέβασέ τους από εδώ... σύνηθως στα CD εγκατάστασης βάζουν παλιούς οδηγούς...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι τους είχα, αλλα τώρα που τους έκανα εγκατάσταση, εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα...

:mad:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...