tab0u Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Είμαι κάτοχος του φοιτητικού πακέτου της Hol στα 768.Τον επόμενο μήνα κλείνω ένα χρόνο που το έχω.Δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα ως τώρα. Το θέμα είναι οτι θέλω να βάλω μεγαλύτερη ταχύτητα,οπότε έιμαι ανάμεσα στο 2play της Hol και στο αντίστοιχο πακέτο της Forthnet.Ακούω πολύ καλά λόγια για την Forthnet γενικότερα αλλά δεν ξέρω την ποιότητα της γραμμής στην περιοχή μου,στους Αμπελόκηπους. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια εκ των δύο για την περιοχή μου?
parsifal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Η HOL έχει αναβαθμίσει τα υπάρχοντα φοιτητικά πακέτα της σε ταχύτητες, για όσους καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυό της. Δες εδώ...
nske Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Hol ή Forthnet Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη.. Πάντως η ποιότητα γραμμής είναι πάνω κάτω ίδια σε όλους τους παρόχους ανά περιοχή. Forthnet από το A/K αμπελοκήπων έχει ο ξάδελφός μου (περιοχή ζωγράφου), ιδού τα στατιστικά του modem (εσένα, αν βρίσκεσαι περιοχή Αμπελοκήπων, θα είναι λογικά καλύτερα, όχι ότι έχει και νόημα το παραπάνω):
tab0u Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Οπότε μάλλον θα παραμείνω στην Hol.Σχετικά με το φοιτητικό,αφού έχω ήδη σύνδεση μέσω διόδου,μπορώ να μεταβώ σε άλλη πάλι μέσω διόδου?
adi32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 με τη hol νομιζω οτι δεν αλλαζεις ip με disconnect οποτε υπολογισε και τη συνδρομη του rapidshare
parsifal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Αν θες να πας σε άλλον πάροχο, πρέπει να ξανατυπώσεις την αίτηση από το portal, να συγκεντρώσεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί με τη συμπληρωμένη αίτηση της εταιρείας και της προσφοράς που σε ενδιαφέρει και να τα στείλεις στην εταιρεία. Λογικά, θα πρέπει να γίνεται χρήση και των νέων ρυθμίσεων που προβλέπει το RUO 2007. Π.χ. από ότι είδα στην αίτηση της HOL, έχουν προβλέψει την περίπτωση που έχεις ήδη Internet από άλλον πάροχο (ακόμη και μη φοιτητικό), ώστε η μετάβαση να γίνεται ομαλά εντός μίας ημέρας (ώστε να μην αναγκαστείς να ζητάς διακοπή από τον παλιό πάροχο, να μείνεις κάνα μήνα χωρίς Internet και μετά να σε συνδέσουν, όπως μέχρι πρότινος). με τη hol νομιζω οτι δεν αλλαζεις ip με disconnect οποτε υπολογισε και τη συνδρομη του rapidshare Το γράφεις με τόσο απόλυτο τρόπο, λες και όλοι κατεβάζουν από RS! Πέραν αυτού, απ' ότι θυμάμαι εγώ μέχρι το Σεπτέμβρη που είχα HOL άλλαζες IP κανονικά με disconnect. Αυτό που συνέβαινε σίγουρα ήταν ότι το leasing time για την IP που έπαιρνες ήταν πάνω από μήνα, το οποίο είναι διαφορετικό πράγμα. Με disconnect άλλαζες IP τις περισσότερες φορές...
afentiko7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 με τη hol νομιζω οτι δεν αλλαζεις ip με disconnect οποτε υπολογισε και τη συνδρομη του rapidshare Σοβαρά μιλάς? Και στη forhnet (και μάλλον παντού) ισχύει πως αν τους αφήσεις εσύ να κάνουν όλη τη διαδικασία δεν έχεις πρόβλημα.Ετσι κάναν δυο γνωστοί μου δλδ.
nske Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Αντίθετα πάλι, στη Vivodi, προφανώς εξ' αμελείας, μπορεί κάποιος να ανοίξει απεριόριστο αριθμό PPP connections (διατηρώντας απεριόριστο αριθμό IP διευθύνσεων ταυτόχρονα) μέσω PPPoE, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για πολύ κομψές λύσεις σε τέτοια προβλήματα
planelover Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Αλλάζεις ρε παιδιά IP, αφού σου δίνει η HOL dynamic IP. Για να πάρεις static πρέπει να πληρώνεις
nske Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δεν είπε κανείς ότι δεν αλλάζεις, απλά τέθηκε το θέμα αν το ποια διεύθυνση θα έχει κάθε χρήστης και για πόσο χρόνο ορίζεται "σκληρά" από τη HOL ή μπορεί ο χρήστης να αλλάζει κατά βούληση, κάνοντας απλά επανασύνδεση από τον router του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.