Προς το περιεχόμενο

1ο Online "WeHellas PES2008 Tournament"


WeHellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

base_news_on-tour.jpg

 

Έφτασε η ώρα για ένα το πρώτο online τουρνουά του WeHellas για το Pro Evolution Soccer 2008!! To τουρνουά θα είναι κυρίως "πιλοτικό" έτσι ώστε στη συνέχεια να διοργανώσουμε μεγαλύτερης μορφής τουρνουά.

 

Το πρώτο online τουρνουά θα είναι σε μορφή κυπέλλου και ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών θα είναι 32. Για να λάβετε μέρος στο τουρνουά θα πρέπει να δηλώσετε τα στοιχεία σας στο Forum / thread: Δηλώσεις συμμετοχής - Οι συμμετοχές θα κλειδώσουν στις 32.

 

Πρόγραμμα τουρνουά

~ Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 10/01/2008 το βράδυ στις 23:00.

~ Το Σαββατοκύριακο 12 & 13/01/08 θα διεξαχθεί η φάση των 32 και 16.

~ Το Σαββατοκύριακο 19 & 20/01/08 θα διεξαχθεί η φάση των 8, 4 και τελικός.

 

 

Κανόνες & όροι συμμετοχής

- Κάθε συμμετέχοντας του τουρνουά έχει το δικαίωμα να δηλώσει μόνο μια συμμετοχή.

- Ο νικητής postάρει στο (Θα μπει σχετικό link) το αποτέλεσμα του αγώνα μαζί με screenshot από το τελικό αποτέλεσμα.

- Σε περίπτωση που η διαφορά goal στους 2 αγώνες είναι ίση, τότε έχουμε ισοπαλία αποτελεσμάτων (δηλαδή το 4-3 και το 1-2 θεωρούνται ισόπαλα), οπότε θα ακολουθεί τρίτος και τελευταίος αγώνας με παράταση και πέναλτι, που θα γίνεται αμέσως μετά τους 2 προηγούμενους. Τα δύο (ή τρία) παιχνίδια θα πρέπει να διεξάγονται συνεχόμενα.

- Σε περίπτωση μη εμφάνισης του ενός παίκτη μέσα στο χρονικό περιθώριο(το οποίο θα ανακοινωθεί), θα προκρίνεται αυτόματα ο αντίπαλος του. (οπότε την προσοχή σας στο forum και το msn)

- Σε περίπτωση μη εμφάνισης και των δύο αντιπάλων, την πρόκριση θα παίρνει κατόπιν κληρώσεων κάποιος από τους υπόλοιπους που έχουν αποκλειστεί, αλλά έπαιξε κανονικά.

- Σε περίπτωση διακοπής του αγώνα (disconect, διακοπή ρεύματος κλπ) ο αγώνας επαναλαμβάνεται αλλά οι παίκτες θα πρέπει να επαναφέρουν το σκορ του αγώνα που διακόπηκε (χρήση αυτογκόλ) και θα αφήσουν το χρόνο να κυλήσει μέχρι να φτάσει το χρόνο κατά τη διάρκεια της διακοπής.

 

 

Ρυθμίσεις αγώνων:

Time Lenght : 10min

Condition : Normal

Weather : Fine

Teams : Clubs

2 Games with average goals

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...