thanosk13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας παιδια!θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να δημιουργησω στην εφαρμογη που φτιαξω σε visual c# ενα browse button σαν αυτα που υπαρχουν σε διαφορες εφαρμογες ωστε ταν το παταει ο χρηστης να ανοιγει ενα παραθυρο οπου να μπορει ο χρηστης να μετακινηθει σε διαφορα folders του υπολογιστη και να επιλεξει τα αρχεια που θελει(πιο συγκεκριμενα εικονες)????
djapal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 OpenFileDialog Class (System.Windows.Forms) Πετάς το control πάνω στη φόρμα σου και μετά εκεί που θες να το χρησιμοποιήσεις, του δίνεις φίλτρα (για το ποιες καταλήξεις να ψάχνει), τίτλο κτλ κτλ.
thanosk13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Οκ ευχαριστω φιλε μου!Θα το δοκιμασω.
thanosk13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Γιατι οταν παω να βαλω απο το toolbox το openfiledialog σε ενα σημειο πανω στην εφαρμογη μου το πεταει εξω απο το παραθυρο της εφαρμογησ και το βαζει κατω δεξια????
djapal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Γιατί δεν είναι κάτι εμφανές στον τελικό χρήστη πάνω στη φόρμα σου. Ένα control για να χρησιμοποιηθεί όταν θα πατήσεις λογικά κάποιο κουμπί είναι. Άρα απλά το βάζει κάτω για να φανεί ότι υπάρχει και ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όποτε χρειαστεί να κληθεί κάτι τέτοιο.
thanosk13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Aa ok τωρα καταλαβα πως δουλευει..Ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.