xania4ever Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν έχω ένα παράξενο πρόβλημα με το pc μου.Το σάββατο καθώς έπαιζα lineage κάποια στιγμή το pc κόλλησε τελείως και δεν ανταποκρινόταν καθόλου και αναγκάστηκα να κάνω restart.Μετά το restart ενώ το pc ουλεύει κανονικά(Τα ανεμισστήρια ακούγονται)δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη ενώ η 0θόνη είναι ανοιχτή.Καμιά ιδέα κανείς τι φταίει?
nim0 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Φιλε τι οθονη εχεις; Δοκιμασε να τη βγαλεις απο την μπριζα και να την ξαναβαλεις.
Aligator21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Όταν ανοίγεις το PC ακούς μήπως κάποια "μπιπ" "μπιπ" ? Εάν ναι, πόσα;
xania4ever Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Aυτό με παραξενεύει ότι δεν ακούω καθόλου-μπίπ αλλιώς θα καταλάβαινα τι έφταιγε.΄Δεν ακούγεται τίποτα και η οθόνη είναι σε tand by αν να μη λαμβάνει καθόλου σήμα και δεν νονίζω να φταίει η οθόνη.
harrys23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Aυτό με παραξενεύει ότι δεν ακούω καθόλου-μπίπ αλλιώς θα καταλάβαινα τι έφταιγε.΄Δεν ακούγεται τίποτα και η οθόνη είναι σε tand by αν να μη λαμβάνει καθόλου σήμα και δεν νονίζω να φταίει η οθόνη. Εχει συμβει απειρες φορες σε ολους μας πιστευω αφερεσε την απο το ρευμα για λιγα δευτερα και ξανασυνδεσε την .
100 010 00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 κανε και ενα reset στο τροφοδοτικο.... ποτε δε ξερεις
xania4ever Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Τελικά βρήκα τη λύση αλλά δεν είχε καμία σχέση με οθόνη.¨Εβγαλα το καλώδιο του τροφοδοτικού και πάτησα το power button για 10 sec συνεχόμενα μετά ξανασύνδεσα και δούλεπσε κανονικά(αυτό μου το πρότεινε ένα καθηγητής στο σχολείο).Αλλά μετά πάλι πήγα να παίξω l2 και πάτησα ctrl+alt+del όπως και την άλλη φορά να δώ κάτι και πάλι το ίδιο.Μετά πάλι δεν άνοιγε έκανα το ίδιο κόλπο και δούλεψε.Λέτε να φταίει το L2?
xania4ever Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά πάντως μπορεί να φταίει και η μητρική γιατί μετά από φορμάτ πήγα να κάνω εγκατάσταση τους drivers της onboard κάρτας γραφικών και έλεγε ότι δεν έβρισκε την συσκευή μετά έκανα φορμάτ και την βρήκε και μπήκαν κανονικά.ΤΙ παίζει εδώ?ΤΙ να κάνω help guyz. P.S To τροφοδοτικό το πήρα το καλοκαίρι ένα seasonic 480 watt των 72 ευρώ και είναι πολύ καλό.
ntsingos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Eμενα παιδες οταν κλεινω το pc και περναει καποια ωρα δινει ρευμα,αναβοσβηνει η οθονη και τερμα μεχρι εκει :S...PSU εχω αλλαξει μνημες εχω βαλει 4 διαφορετικα ζευγαρια και εχω κανει δοκιμες, το plaisio δεν το συζηταω αδιαφορια full και εγω πληρων ΔΕΗ γιατι αναγκαζομαι και το αφηνω ανοιχτο.Το Pc ειναι καινουριο P5K Deluxe Ε6850 ATI 2900XT Zalman psu το παλιο ηταν της Chieftech
bolec Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Ρε ntsingos είσαι περίπτωση! Εκτός του οτι το προβλημά σου κολλάει με όλα τα topics και το αναλύεις παντού ,πέσανε και όλοι επάνω σου να σε φάνε,η ΔΕΗ χρεώνει, το πλαίσιο αδιαφορεί,γ@μ!$ε τα κατάσταση, πρέπει να σε ανακηρύξουμε επίτιμο προεδρο του σωματείου κατατρεγμένων κομπιουτεράδων! Μιας και το πρόβλημα σου είναι τόσο πολύπλευρο και πολυδιάστατο, αντι να το κάνεις post παντου γιατί δεν το σηκώνεις σε ένα topic να τελειώνεις?
Metroid Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν έχω ένα παράξενο πρόβλημα με το pc μου.Το σάββατο καθώς έπαιζα lineage κάποια στιγμή το pc κόλλησε τελείως και δεν ανταποκρινόταν καθόλου και αναγκάστηκα να κάνω restart.Μετά το restart ενώ το pc ουλεύει κανονικά(Τα ανεμισστήρια ακούγονται)δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη ενώ η 0θόνη είναι ανοιχτή.Καμιά ιδέα κανείς τι φταίει? Ηδού τι φταίει! Πέτα το! Τον ξεθέοσες τον υπολογιστή πιστεύω. Θα το άφηνες ανοικτό τα βράδια , μπας και πουλήσεις τίποτα ε ? Λολ , αυτούς τους καμένους με τα MMORPG δε μπορώ να τους καταλάβω καθόλου....
xania4ever Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά πάντως μπορεί να φταίει και η μητρική γιατί μετά από φορμάτ πήγα να κάνω εγκατάσταση τους drivers της onboard κάρτας γραφικών και έλεγε ότι δεν έβρισκε την συσκευή μετά έκανα φορμάτ και την βρήκε και μπήκαν κανονικά.ΤΙ παίζει εδώ?. ΓΙ αυτό τι λέτε να τα χει πάιξει και η μητρική?
without_name Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Ηδού τι φταίει! Πέτα το!Τον ξεθέοσες τον υπολογιστή πιστεύω. Θα το άφηνες ανοικτό τα βράδια , μπας και πουλήσεις τίποτα ε ? Λολ , αυτούς τους καμένους με τα MMORPG δε μπορώ να τους καταλάβω καθόλου.... οντως..φουνταρε το το παιχνιδακι{εγω οχι μονο δεν τους καταλαβαινω...}
xania4ever Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά εδώ το πρόβλημα είναι σοβαρό μην με δουλεύετε έτσι σας παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.