Προς το περιεχόμενο

θα παντρευόσασταν αν ....

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5. αν αντί για φαγητό παράγγελνε ντιλιβερι;

6. αν αντι για κρεβάτι κοιμόταν στο πάτωμα;

7. αν ειχε κερδίσει το προπο αντί για το λόττο;

8. αν 1+2+5 μαζί;

9. αν ρίζα 2 = 4χ ;

ουυυυυυυ αυτό το τόπικ είναι μαιμού και κλεψιμέικο :P:p

επίσης, είσαι πολύ περίεργος, ρωτάς πολλά!

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι σίγουρα. ΄Αλλωστε γιατί να τα κρύψω απο σένα? μήπως τελίκα εσένα θέλω να παντρευτώ.

Άλλωστε δεν είπα κάτι νέο.... όλοι το ξέρουν αυτο για τις γυναίκες.

Και θέλω να προσθέσω, οι γυναίκες έχουν αποκτήσει κάτι απο τον άντρα μέσα τους, έχουν γίνει πιο αντράκια..

να σας πώ ένα παράδειγμα....

όταν ήμουν 17 τα βρήκα με ένα χρυσό παλικάρι.. όλα καλά τα είχε ο τύπος και τα πηγαίναμε άψογα, μόνο ένα κακό του χουι δεν μπορούσα να του συγχωρήσω (νομίζω η λέξη χουι είναι θεσσαλονικιά για όσους δεν την ξέρουν σημαίνει κακή συνήθεια)

λοιποοοον, ο τύπος είχε την κακή συνήθεια να κοιτάει σαν χάνος οποιοδήποτε θηλυκο περνούσε απο δίπλα του. Εμένα μου την έδινε, στεναχωριούμουν και όλας ρε παιδί μου τι να σας πώ, του το είχα πεί, του λεώ με πειράζει αλλά αυτός δεν μπορούσε, το είχε συνήθεια να κοιτάει και δεν έλεγε να το κόψει. Ετσι εισαι λέω? ε θα κοιτάω και γώ...

ε τι να σας πώ άπο τότε έχω γίνει ο χειρότερος χάνος, καμία φόρα πετάω και κανά πωω ρε τι μωρό είσαι συ

Δημοσ.

@ Liopyr

μαυτό το και? που είπες μου θύμισες ένα φαλοκρατικό αλλα καλό ανεκδοτο

γιατι οι γυναίκες προσποιούνται όργασμό

γιατι νομίζουν ότι μας νοιάζει

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλά όχι μόνο σας νοιάζει.... ναυτία σας πιάνει και μόνο με την ιδέα ότι η άλλη μπορεί να προσποιείται... :eek:

γιαυτό ρε και μεις σας λατρευουμαι

Δημοσ.
ε τι να σας πώ άπο τότε έχω γίνει ο χειρότερος χάνος, καμία φόρα πετάω και κανά πωω ρε τι μωρό είσαι συ
σε μικροτερους ή μεγαλυτερους απο εσενα;

Tεκνατζου :P

anyway, ασε να κανει το παλικαρι και την θητεια του και τα ξαναλετε...

Δημοσ.
ναι σίγουρα. ΄Αλλωστε γιατί να τα κρύψω απο σένα? μήπως τελίκα εσένα θέλω να παντρευτώ.

Άλλωστε δεν είπα κάτι νέο.... όλοι το ξέρουν αυτο για τις γυναίκες.

Και θέλω να προσθέσω, οι γυναίκες έχουν αποκτήσει κάτι απο τον άντρα μέσα τους, έχουν γίνει πιο αντράκια..

να σας πώ ένα παράδειγμα....

όταν ήμουν 17 τα βρήκα με ένα χρυσό παλικάρι.. όλα καλά τα είχε ο τύπος και τα πηγαίναμε άψογα, μόνο ένα κακό του χουι δεν μπορούσα να του συγχωρήσω (νομίζω η λέξη χουι είναι θεσσαλονικιά για όσους δεν την ξέρουν σημαίνει κακή συνήθεια)

λοιποοοον, ο τύπος είχε την κακή συνήθεια να κοιτάει σαν χάνος οποιοδήποτε θηλυκο περνούσε απο δίπλα του. Εμένα μου την έδινε, στεναχωριούμουν και όλας ρε παιδί μου τι να σας πώ, του το είχα πεί, του λεώ με πειράζει αλλά αυτός δεν μπορούσε, το είχε συνήθεια να κοιτάει και δεν έλεγε να το κόψει. Ετσι εισαι λέω? ε θα κοιτάω και γώ...

σιγά ρε bibibo.

Κατά τα άλλα συμφωνώ στα περισσότερα.

Η μικρή γυναίκα θέλει να ικανοποιήσει περισσότερο τον άντρα παρά τον εαυτό της. Μετά τα 30 βρίσκει τον δρόμο της.

καλά όχι μόνο σας νοιάζει.... ναυτία σας πιάνει και μόνο με την ιδέα ότι η άλλη μπορεί να προσποιείται..

είναι και δικό σας το προβληματάκι εδώ που τα ΄λέμε

Δημοσ.

καλά όχι μόνο σας νοιάζει.... ναυτία σας πιάνει και μόνο με την ιδέα ότι η άλλη μπορεί να προσποιείται... :eek:

ναι μας πιάνει, γιατί η μουρμούρα μετά δεν υποφέρεται... :P

η γυναίκα που προσποιείται πάντως είναι άξια της μοίρας της...

Δημοσ.

γιαυτό ρε και μεις σας λατρευουμαι

Εννοείς όταν είναι σάντουϊτς η μία πάνω στην άλλη ή για σύνθετο ατομικό με κινέζα; Και για ποια ακριβώς ολοκλήρωση μιλάμε, για απευθείας στο πρόσωπο (πάρτα στη μάπα), ή για την κανονική ιεραποστολική στάση; Καλά σοβαρά τώρα, μας έχεις για ανθρώπους με τέτοιες ευαισθησίες; Ε, τότε σίγουρα με αγοράκια είχες σχέσεις, επιβεβαιώνεται. Α να χαθείς με συγκίνησες τώρα....

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

αντε ρε κάφρε

και καλά νομίζεις σε πιστέψαμε τώρα ή μάλλον δεν νομίζω ότι το θέμα είναι έγώ με τη μπλέκω μάλλον ποιός ξέρει εσυ με τις τυπισσες έχεις μπλέξει

Δημοσ.

εδώ που τα λέμε ναι είναι και δικό μας το προβληματάκι

είναι γεγόνος... γαμώτο και μενα μου τη σπάει:-(

Δημοσ.
ναι μας πιάνει, γιατί η μουρμούρα μετά δεν υποφέρεται... :P

η γυναίκα που προσποιείται πάντως είναι άξια της μοίρας της...

Μουρμούρα μετά; Τι είναι αυτό; :-)

Δημοσ.
εδώ που τα λέμε ναι είναι και δικό μας το προβληματάκι

είναι γεγόνος... γαμώτο και μενα μου τη σπάει:-(

τι σου συμβαίνει συχνά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...