Προς το περιεχόμενο

Physix Card.


therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

άλλο ένα topic για αυτή την κάρτα της Ageia...

 

imho δεν αξίζει...θα ακούσεις το ίδιο από το 99% των ατόμων που θα απαντήσουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν αξίζει γιατί τα παιχνίδια που την υποστηρίζουν μετριούνται στα δάχτυλα και γιατί αυτό που σου προσφέρει είναι ένα τίποτα αν σκεφτείς τα λεφτά που θα δώσεις γι'αυτήν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτα που την υποστηριζουν,υπαρχει δραματικη διαφορα?

[...]

 

Υπάρχει κάποια θετική διαφορά στην απεικόνιση και μια σεβαστή αρνητική διαφορά στην ταχύτητα. link

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά μην θάψετε μία καρτούλα φυσικής επειδή δεν την έχετε ή επειδή έχετε ακούσει διάφορα και κτλ. Το θέμα είναι απλό, αν έχεις κάποια χρήματα παραπάνω και θέλεις το μέγιστο που μπορούν να δώσουν τα παιχνίδια που την υποστηρίζουν τότε την πέρνεις, αλλιώς παίζεις και ευχαριστιέσαι τα games που γουστάρεις όσο το pc σου αντέχει να το φορτώσεις ανάλογα με την κάρτα γραφικών που έχεις. Όσο για τα πόσα παιχνίδια υποστηρίζει ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα:

 

http://www.ageia.com/developers/get_now.html

 

Άλλα τα υποστηρίζει στο full και άλλα λιγότερο. Αν εσύ τώρα μπορείς όλα αυτά τα games να τα μετρήσεις στα δάκτυλα τότε είσαι φαινόμενο:lol:. Την καρτούλα την έχω σχεδόν ένα χρόνο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τα περισσότερα games που επισύναψα στη λίστα τα έχω δοκιμάσει στο pc μου και οι διαφορές είναι μεγάλες. Μην περιμένετε να δείτε διαφορές σε αναλύσεις παιχνιδιών για φυσική μιλάμε. Το να κάνει η ageia ένα game πιο ρεαλιστικό και πιο αληθοφανές είναι ένα + πιστέυω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

johnnyelectro τη συγκεκριμένη κάρτα έψαχνα να αγοράσω κι εγώ πριν από λίγο καιρό. Δεν αξίζει τον κόπο από τη στιγμή που έχω πληρώσει μια καλή κάρτα γραφικών για να παίζω σε μεγάλη ανάλυση και αυτό γιατί πολύ απλά με την Psysix πληρώνεις επιπλέον χρήματα για μια κάρτα που ναι μεν σου δίνει λίγο καλύτερο αποτέλεσμα στα γραφικά (σε συγκεκριμένα μόνο παιχνίδια) αλλά από την άλλη χάνεις σε fps!!! Οπότε μάπα το καρπούζι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ παιδιά πάσο. Δεν μπορώ να σας αλλάξω γνώμη εφόσον αυτό πιστεύετε και ούτε και θέλω να προσπαθήσω. Πάντως εγώ παίζω τα πάντα σε αναλύσεις 1600*1200 85hz σε όλα full και δεν κολάει τίποτα. Τώρα αν εσείς μετράτε μόνο αν το game σας πιάνει 40f/s χωρίς την physx και με την physx σας πέφτει στα 35 τότε όπως είπα και πιο πάνω "πάσο". Για πείτε μου εσείς που την δοκιμάσατε σε πιο παιχνίδι σας έπεσαν τόσο πολύ τα frames ώστε είναι μάπα το καρπούζι για να γελάσω:-D, (χωρίς παρεξήγηση). Το γεγονός ότι βγήκαν τόσα πολλά games τον τελευταίο χρόνο δεν σας λέει κάτι? Αν ήταν μάπα το καρπούζι ούτε games θα βγαίνανε καινούργια ούτε η καρτούλα θα πουλούσε ακόμα. Στο μόνο που με βρίσκεται απόλυτα σύμφωνο είναι ότι η κάρτα ήταν αρκετά ακριβή όταν βγήκε για αυτά που προσφέρει. Όταν βγήκε είχε 250€ (πάρα πολύ ακριβή). Τώρα έχει πέσει στα 140€ περίπου. Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να φτάσει μέχρι τα 100€. Αν είναι να θάψουμε και οτιδήποτε ακριβό υπάρχει στην αγορά και δεν μπορούμε να το αγοράσουμε. Όσοι ξέρουν την αγορά-τεχνολογία ξέρουν για τι ακριβώς μιλάω. Τα παραδείγματα πιστεύω είναι περιτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι ρίχνει τα fps είσαι σίγουρος? Αφούν κάνει αποκλειστικά τα physics calculations.Κανονικά θα έπρεπε να τα ανέβαζε. Τώρα από κει και πέρα τα λεφτά δεν είναι πολλά, αλλα προσωπικά δεν θα την έπαιρνα αφού μονο το GRAW άξιζε.Βασικά είχανε πει ότι το dx10 θα παράγει καλύτερα physics από την ageia.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις δίκιο, δεν κάλυψα όμως όλα τα παιχνίδια, είπα σχεδόν όλα. Για crysis όλα στο full θα χρειαστεί να περιμένουμε μία καινούργια καρτούλα, με τις υπάρχουσες 1280*1024 και όχι όλα στο high:cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι ρίχνει τα fps είσαι σίγουρος? Αφούν κάνει αποκλειστικά τα physics calculations.Κανονικά θα έπρεπε να τα ανέβαζε....

 

Ρίχνει τα fps γιατί παράγει πιο πολλά artifacts από τις εκρήξεις για παράδειγμα (υπολογίζει σε πιο μεγάλο βάθος τα πιθανά αποτελέσματα από ότι θα μπορούσε το παιχνίδι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...