Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα ότι όλα τα BT v4.0 δεν είναι συμβατά για αυτό ρωτάω. Μέχρι 10€.

Τσιμπάς ένα τέτοιο και τέλος

Screenshot_20171226-140416.png

Έχεις link;

Δημοσ.

Μπορώ να συνδέσω δύο xbox one χειριστήρια μέσω Bluetooth σε υπολογιστή; το έχει κάνει κανένας; σκέφτομαι να αγοράσω και δεύτερο 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Actinidio είπε

Μπορώ να συνδέσω δύο xbox one χειριστήρια μέσω Bluetooth σε υπολογιστή; το έχει κάνει κανένας; σκέφτομαι να αγοράσω και δεύτερο 

φιλε εχω συνδεσει σε λαπτοπ με το βμπλουτουθ του 2 χβοχ ονε χειριστιρια και παιζαμε ξυλικη

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, crash banticoot είπε

φιλε εχω συνδεσει σε λαπτοπ με το βμπλουτουθ του 2 χβοχ ονε χειριστιρια και παιζαμε ξυλικη

Πως το κατάφερες αυτό; όσες φορές και να δοκίμασα μόνο το ένα μου έπαιρνε. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Πως το κατάφερες αυτό; όσες φορές και να δοκίμασα μόνο το ένα μου έπαιρνε. 

με windows 10  και ειδε και τις δυο συσκευες αφου ειχα πατησει το πλαινο κουμπακι αναζητησης στο χειριστιριο <μηπως θελει πανω απο bluetooth 4,0 αν δεν μπορεις>

Δημοσ.

Bluetooth 4.0 και προφανώς και windows 10 για να χρησιμοποιώ bt. Το ότι φαίνονται και οι 2 συσκευές το ξέρω, μπόρεσες όμως να τις συνδέσεις και τις 2 και να παίξεις ταυτόχρονα; 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Bluetooth 4.0 και προφανώς και windows 10 για να χρησιμοποιώ bt. Το ότι φαίνονται και οι 2 συσκευές το ξέρω, μπόρεσες όμως να τις συνδέσεις και τις 2 και να παίξεις ταυτόχρονα; 

ναι !!!!!

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, just getting started είπε

με Bluetooth ανταπτορα μπορείτε να συνδεσετε ακουστικά στη θύρα του controller?

Αυτό δεν γίνεται σίγουρα. Δεν τ αναγνωρίζει καν ο υπολογιστής. Το λέει και στο support της Microsoft. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση, μου έκαναν δώρο αυτό : παρατήρησα ότι δεν έχω συμβατότητα σε όλα τα παιχνίδια, μήπως κάτι μου διαφεύγει? έχω και το xbox 360 ενσύρματο όπου δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. 

https://www.skroutz.gr/s/282580/Logitech-F710-Wireless-Gamepad.html

Επεξ/σία από cupra20vt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/3/2018 στις 3:37 ΜΜ, naruto14 είπε

Μου κάνει εντύπωση. Θα το ξαναδοκιμάσω και εγώ. 

Επιβεβαιώνω και εγώ. Συνδέω 2 χειριστήρια συγχρόνως πάνω στον ίδιο adapter.

Windows 10 και no name adapter bluetooth 4.

O adapter με τους drivers των windows όχι τους δικούς του.

Επεξ/σία από GnG
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω και εγώ του one s και μπορώ να συνδέσω 2 controller ταυτόχρονα στο pc μου με win 10 και ένα αντάπτορα Bluetooth no name αξίας 14 ευρώ.Δουλεύουν μια χαρά. Έχω δοκιμάσει πολλά παιχνίδια και διπλό φιλικό στο fifa 17 και fifa 18.Το μόνο κουλό που μου κάνει είναι ότι όταν πάω να παίξω fifa online συνδεδεμένος με WiFi το παιχνίδι έχει τρελό lag.Όταν συνδέσω το controller με καλώσιο usb το παιχνίδι παίζει μια χαρά.Δοκίμασα να βάλω το Bluetooth σε άλλη θύρα usb αλλά πάλι τα ίδια κάνει .Οπότε όταν παίζω παιχνίδια offline το συνδέω με Bluetooth και όταν θέλω να παίξω fifa online το συνδέω με καλώδιο. Θά πάρω κάποια στιγμή δανικό ένα άλλο Bluetooth adapter από ένα φίλο να κάνω δοκιμή να δω αν θα κάνει τα ίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...