valantis123 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Εγώ από αυτά που διαβάζω δεν βλέπω να με βολεύει που το θέλω ασύρματα και εκτός steam.. οπότε αράζω με Xbox που έχω και τα 3 ζευγάρια μπαταρίες ΑΑ που έχω βολευτή.
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 10 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Όλα αυτά ισχύουν θείε Άκη μόνο για την ασύρματη σύνδεση με Bluetooth ή ΚΑΙ με καλώδιο; Γενικά ότι το support του στο pc, δε το λες και ότι καλύτερο όπως και να το συνδέσεις. Ευτυχώς, που το steam είναι steam. Δηλαδή κάποιος που δε ξέρει και έχει και αλλού παιχνίδια, θα μείνει να το κοιτάζει. Χρειάζεσαι emulator, ότι και πριν με του ps4 δηλαδή, το nova lite των 20€ έπαιζε παντού να ούμε! Βέβαια στα παιχνίδια που υποστηρίζουν πλήρως το gamepad η εμπειρία είναι από άλλο πλανήτη! @valantis123 Νομίζω γνωστά μας ήταν αυτά πάνω κάτω, απλώς διαβάζοντας μέσα στο site της sony ότι σαπορτάρει pc, είπα ωραία, πάμε εδώ, κυρίως γιατί είχα κουραστεί να φορτίζω μπαταρίες και κάθε τόσο να παίρνω νέες για του xbox και επίσης το nova lite ξεφόρτιζε γρήγορα. Αλλά όντως περίμενα να παίζει και εκτός steam. Αφού τώρα ξεπερνιέται με τον emulator όλα καλά, βέβαια καταλαβαίνω τι λες και ο περισσότερος κόσμος θέλει κάτι plug n play. Πήρα 3.6μ καλώδιο, αν θέλω να κάτσω στον καναπέ δίπλα μου και να παίξω sony παιχνίδια. 1
ICE-T Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 15 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Όλα αυτά ισχύουν θείε Άκη μόνο για την ασύρματη σύνδεση με Bluetooth ή ΚΑΙ με καλώδιο; Δεν ξέρω αν παίζει και ασύρματα πάντως το Dualsense Edge έχει δικιά του εφαρμογή για τον υπολογιστή και παίζει μια χαρά αλλά δεν με ενθουσίασε στο χέρι και πολύ ακριβό κιόλας, το μόνο που είχε διάφορα από το απλό είναι ότι έχει καλύτερο latency και απόκριση στο PS5 μέσω Bluetooth.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ICE-T είπε Δεν ξέρω αν παίζει και ασύρματα πάντως το Dualsense Edge έχει δικιά του εφαρμογή για τον υπολογιστή και παίζει μια χαρά αλλά δεν με ενθουσίασε στο χέρι και πολύ ακριβό κιόλας, το μόνο που είχε διάφορα από το απλό είναι ότι έχει καλύτερο latency και απόκριση στο PS5 μέσω Bluetooth. εκτός του playstation accesories που είναι για να κάνεις firmware update και reconfig (μόνο το ds edge), υπάρχει άλλη εφαρμογή; @7nisiotis μακάρι να μπορούσαν όλα τα παιχνίδια να έχουν haptic feedback, αυτό σου λέω μόνο. Μου φαίνεται θα πάρω όλο τον κατάλογο της sony στο pc. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από xtrmsnpr 2
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 10 hours ago, xtrmsnpr said: haptic feedback Αμα ξυπνήσει και η Microsoft, κάτι ισως γίνει. Είναι μεγάλο ατού έως τώρα της sony αυτό.
ICE-T Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2025 στις 3:49 ΠΜ, xtrmsnpr είπε εκτός του playstation accesories που είναι για να κάνεις firmware update και reconfig (μόνο το ds edge), υπάρχει άλλη εφαρμογή; @7nisiotis μακάρι να μπορούσαν όλα τα παιχνίδια να έχουν haptic feedback, αυτό σου λέω μόνο. Μου φαίνεται θα πάρω όλο τον κατάλογο της sony στο pc. Δεν ξέρω κάποια άλλη εφαρμογή δεν με βόλεψε στον υπολογιστή καί χρησιμοποιώ ένα hyperx gladiate και ένα gamesir kaled.Και το φτηνότερο από όλα έχει το καλύτερο aim assist στο call of duty 😂. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από ICE-T 1
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ICE-T είπε Δεν ξέρω κάποια άλλη εφαρμογή δεν με βόλεψε στον υπολογιστή καί χρησιμοποιώ ένα hyperx gladiate και ένα gamesir kaled.Και το φτηνότερο από όλα έχει το καλύτερο aim assist στο call of duty 😂. Λόγω της ασυμβατότητας εκτός steam δε σε βόλεψε; Όπως καταλαβαίνεις έχω κατουρήσει τα βρακιά μου αυτές τις μέρες που το έχω, και προσπαθώ να παίξω ότι sony τίτλο γίνεται ,βέβαια οι παλιοί δε το κάνουν τρελό utilize, όπως το stellar blade ή το tlou2. ααααααααααααααα τον πονηρό τι κάνει! Την Gamesir την βρίσκω αρκετά τίμια, τουλάχιστον βάζει τα γυαλιά σε sony+ms με τα hall effects (τεχνολογία που υπάρχει χρόνια εν τω μεταξύ) που χρησιμοποιεί. 1
ICE-T Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Λόγω της ασυμβατότητας εκτός steam δε σε βόλεψε; Όπως καταλαβαίνεις έχω κατουρήσει τα βρακιά μου αυτές τις μέρες που το έχω, και προσπαθώ να παίξω ότι sony τίτλο γίνεται ,βέβαια οι παλιοί δε το κάνουν τρελό utilize, όπως το stellar blade ή το tlou2. ααααααααααααααα τον πονηρό τι κάνει! Την Gamesir την βρίσκω αρκετά τίμια, τουλάχιστον βάζει τα γυαλιά σε sony+ms με τα hall effects (τεχνολογία που υπάρχει χρόνια εν τω μεταξύ) που χρησιμοποιεί. Για το call of duty συγκεκριμένα δεν με βόλεψε στο χέρι, και όπως είπα το καλύτερο aim assist το έχει το hyperx 40 euros 😂 που υποτίθεται είναι το πιο αργό από να υπόλοιπα,τα gamesir είναι αρκετά γρήγορα αλλά με τραγικό software, εκεί καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο φτηνό παρόλο που έχει half effects.εγω παίζω με καλώδιο USB στον υπολογιστή οπότε η γνώμη μου είναι λίγο άδικη για τα Sony controller. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από ICE-T
Mr Aris Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Το μόνο θέμα που έχω, με το gamesir που αγόρασα , είναι ότι η μπαταρία του είναι τραγική. Θα του δώσω ένα ελαφρυντικό στο ότι έχει πιο δυνατή δόνηση από sony xbox, θα έλεγα ίσως και πολύ πιο δυνατή. Κατά τα άλλα αυτό προτιμώ από όλα τα άλλα.
ICE-T Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 17/6/2025 στις 8:29 ΜΜ, Mr Aris είπε Το μόνο θέμα που έχω, με το gamesir που αγόρασα , είναι ότι η μπαταρία του είναι τραγική. Θα του δώσω ένα ελαφρυντικό στο ότι έχει πιο δυνατή δόνηση από sony xbox, θα έλεγα ίσως και πολύ πιο δυνατή. Κατά τα άλλα αυτό προτιμώ από όλα τα άλλα. Αν το χρησι.για τον υπολογιστή μην κάνεις update την εφαρμογή, έκανε update το gamesir Nexus και μπρικαρε τα περισσότερα χειριστήρια ,τα μισά δεν τα αναγνωρίζει τα άλλα μισά δεν δουλεύουν όπως πρέπει. ρασιτέχνες δεν έχουν ιδέα από software. Στις 17/6/2025 στις 2:26 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Λόγω της ασυμβατότητας εκτός steam δε σε βόλεψε; Όπως καταλαβαίνεις έχω κατουρήσει τα βρακιά μου αυτές τις μέρες που το έχω, και προσπαθώ να παίξω ότι sony τίτλο γίνεται ,βέβαια οι παλιοί δε το κάνουν τρελό utilize, όπως το stellar blade ή το tlou2. ααααααααααααααα τον πονηρό τι κάνει! Την Gamesir την βρίσκω αρκετά τίμια, τουλάχιστον βάζει τα γυαλιά σε sony+ms με τα hall effects (τεχνολογία που υπάρχει χρόνια εν τω μεταξύ) που χρησιμοποιεί. Η εφαρμογή σου πήρε update? Δουλεύει όπως πριν? Για το Gamesir μιλάω 😂 Επεξ/σία 19 Ιουνίου από ICE-T 1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, ICE-T είπε Αν το χρησι.για τον υπολογιστή μην κάνεις update την εφαρμογή, έκανε update το gamesir Nexus και μπρικαρε τα περισσότερα χειριστήρια ,τα μισά δεν τα αναγνωρίζει τα άλλα μισά δεν δουλεύουν όπως πρέπει. ρασιτέχνες δεν έχουν ιδέα από software. Η εφαρμογή σου πήρε update? Δουλεύει όπως πριν? Για το Gamesir μιλάω 😂 Είχα το nova lite, αυτό για να κάνει firmware update, έπρεπε να συνδεθεί με το κινητό και μέσα από την εφαρμογή της gamesir να κάνει update. Eίχε βρει ένα firmware update, την v6900. Τα άλλα gamepads δε ξέρω πως τα κάνεις update. Tο έδωσα όταν πήρα το dualsense, οπότε δεν το έχω για να τσεκάρω.
ICE-T Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Είχα το nova lite, αυτό για να κάνει firmware update, έπρεπε να συνδεθεί με το κινητό και μέσα από την εφαρμογή της gamesir να κάνει update. Eίχε βρει ένα firmware update, την v6900. Τα άλλα gamepads δε ξέρω πως τα κάνεις update. Tο έδωσα όταν πήρα το dualsense, οπότε δεν το έχω για να τσεκάρω. Μέσω υπολογιστή, πρέπει να κατάστρεψαν,τα μισά χειριστήρια που έχουν πουλήσει, έκαναν μεγάλη επιτυχία οι Κινέζοι Γι'αυτό λένε ότι πληρώνεις παίρνεις Έγινε αυτόματα το update μέσω windows app, και είναι ολόκληρη διαδικασία να ξαναπεράσεις το Γενικώς θέματα software engineer, developer δεν βλέπω να επενδύουν τα σωστά κεφάλαια οι εταιρείες, βλέπε call of duty warzone anticheat 😂. Επεξ/σία 19 Ιουνίου από ICE-T
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 6 ώρες πριν, ICE-T είπε Μέσω υπολογιστή, πρέπει να κατάστρεψαν,τα μισά χειριστήρια που έχουν πουλήσει, έκαναν μεγάλη επιτυχία οι Κινέζοι Γι'αυτό λένε ότι πληρώνεις παίρνεις Έγινε αυτόματα το update μέσω windows app, και είναι ολόκληρη διαδικασία να ξαναπεράσεις το Γενικώς θέματα software engineer, developer δεν βλέπω να επενδύουν τα σωστά κεφάλαια οι εταιρείες, βλέπε call of duty warzone anticheat 😂. Εμ δε ξέρω να σου πω, σίγουρα ήταν δύσκολη διαδικασία και για το nova lite, γιατί μόλις ξεκινούσε η διαδικασία, έχανε την σύνδεση με το κινητό και ακυρωνόταν και πάλι από την αρχή. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Για να μην την πατήσετε και εσεις, και πάτε να τρελαθείτε αν stremαρετε μέσα στο discord και κυρίως τρελάνετε αυτούς που σας παρακολουθούν, γιατί ο streamer δεν παρατηρεί κάτι τους ήχους του, συνεχίστε το διάβασμα εδώ. Για κάποιον σατανικό λόγο, όταν streamαρει κανείς κάποια sony (τουλάχιστον) παιχνίδια (πχ gow, spiderman1/mm, hzd) και παίζει με το dualsense, δημιουργούνται σπαστικοί ηλεκτρονικοί ήχοι και είναι αδύνατον να παρακολουθήσουν οι θεατές, αφού τους ακούνε δυνατά και παράλληλα με το παιχνίδι. Τελείως τυχαία, ανακάλυψα ότι το πρόβλημα το δημιουργεί το ηχείο του gamepad, ασχέτως αν δε βγάζει ήχο αυτό και είναι κλειστό και από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και παίζω με ακουστικά. Και το ανακάλυψα, απλώς απενεργοποιώντας(disabled) το μέσα από τα windows τελείως, 'οπως και το mic του. Αλλά το mic δεν επηρεάζει σε κάτι κάπου! Απενεργοποιώντας από τα windows όμως το ηχείο, ουσιαστικά αχρηστεύεις το haptic feedback του χειριστηρίου και το μόνο που έχεις μετά είναι μια generic δόνηση σα να το έχεις ασύρματα συνδεδεμένο. Το ανακάλυψα όταν κατάλαβα ότι το dualsense δε λειτουργούσε όπως τις πρώτες μέρες και είπα δε μπορεί να είναι η ιδέα μου, οπότε όταν το άνοιξα πάλι το ηχείο του από τις συσκευές των windows, επανήλθε και η κανονική του λειτουργία του, μαζί με τη φασαρία στα discord streams για τους θεατές. Ένα βήμα πριν το επιστρέψω πίσω, λέω κάτσε να ψάξω στα ίντερνετς να δω αν είναι γενικό πρόβλημα ή είμαι ο γκαντέμης με το χαλασμένο gamepad. Βρήκα ένα σορό θέματα πάνω σε αυτό το άλυτο bug, που υπάρχει όσα τα χρόνια του dualsense. Οπότε είναι γενικό το πρόβλημα, δε ξέρω ποιος φταίει ή η sony ή το discord ή τα windows (11/10), όμως υπάρχει ΛΥΣΗ (προσωρινή), χωρίς να νεκρώνεις τις λειτουργίες του gamepad και να λειτουργούν όλα ρολόι. Οδηγίες: 1) Πατάτε Windows key+R για να ανοίξει το run 2) Γράφετε στο νέο παράθυρο sndvol.exe και ΟΚ για να ανοίξει το volume mixer 3) Τρέχετε κανονικά το παιχνίδι και ξεκινάτε να παίζετε (δε μένετε στο menu) 4) Alt tab και ανοίγετε το stream σας μέσα στο discord 5) Πηγαίνετε τώρα στο volume mixer 6) Από το drop down στο πεδίο device επιλέγετε το dualsense 7) Στο πεδίο applications ψάχνετε να βρείτε το discord και επιλέγετε το ηχείο της εφαμοργής κάτω κάτω για να γίνει mute. 8 ) Αυτό ήταν, είστε έτοιμοι, μπορείτε να streamαρετε χωρίς να κουφαίνετε τους φίλους σας. Η λύση που ανέφερα είναι για windows 11, όχι ότι διαφέρει και πολύ στα windows 10, βρείτε τον volume mixer και κάντε τα ίδια. Προσοχή: Αν αποσυνδέσετε και συνδέσετε το gamepad, πρέπει να κάνετε εκ νέου τη διαδικασία. Αν κλείσετε και ανοίξετε το discord, πρέπει να κάνετε εκ νέου τη διαδικασία Αν κάνετε reboot το pc, πρέπει να κάνετε εκ νέου τη διαδικασία. Αν δε ξεκινήσετε να παίζετε και μείνετε στο menu μόνο, υπάρχει η πιθανότητα να μη βλέπετε την εφαρμογή του discord στη λίστα για το κάνετε mute, θα πρέπει να ξεκινήσετε να παίζετε. Δε δοκίμασα, να streamαρω με ασύρματο dualsense γιατί δε με ενδιαφέρει να μην έχω το haptic feedback εκεί που μπορώ. 2
GreekMonkey Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Ρε μάγκες, με ένα τέτοιο, μπορώ να παίζω τα παιχνίδια του Steam; Έτσι διάβασα με λίγο που έψαξα αλλά μου φαίνεται - λόγο τιμής - too good to be true https://www.skroutz.gr/s/56201284/Gamesir-GameSir-G8-Asyrmato-Ensyrmato-Gamepad-gia-Android-PC-Switch-iOS-Mayro.html#description
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα