SoullessRider Δημοσ. Δευτέρα στις 08:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:22 μμ 4 ώρες πριν, Despotas είπε Προσωπικά τα επίσημα της Microsoft τα παίζουν όλα εδώ και χρόνια όπως ανέφεραν και οι συμφορουμίτες. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Είτε με Bluetooth είτε με καλώδιο. Επίσης παίζουν μια χαρά τα χειριστήρια της Sony στο Steam αλλά αν έχεις θέμα κάνεις ότι ανέφερε ο @comfuzio. Προτείνω επίσης τα παρακάτω που είναι επίσημα licensed από την Microsoft και διαθέτουν hall effect μοχλούς ή σκανδάλες (ανάλογα το μοντέλο): https://www.8bitdo.com/ultimate-2.4g-wireless-controller/ https://www.8bitdo.com/ultimate-2-wireless-controller/ https://www.8bitdo.com/ultimate-2c-wireless-controller/ επίσης, υπάρχουν αυτά https://www.skroutz.gr/s/54468060/Gamesir-Nova-Lite-Asyrmato-Gamepad-gia-Android-PC-Switch-iOS-Switch-2-Mint-Green.html https://gamesir.com/collections/all-products-1/products/gamesir-nova-lite Spoiler Description Key Features: Anti-drift GameSir™ Hall Effect sticks Tri-mode connectivity Multi-platform compatibility Turbo function for faster response Multi-function M button for convenient control Details Working Platform: PC, Steam, Android, iOS, Switch Connectivity: Bluetooth, Wireless Dongle, Wired Battery: 600mAh 6-Axis Gyro: No ABXY Buttons: Membrane Hall Effect Sticks: Yes Analog Triggers: Yes Rumble Motors: Yes, one motor in each grip Wireless Dongle: Yes Colorway: Space Purple Product Size: 155*104*61 mm / 6.10*4.09*2.40 in Net Weight: 205 g / 0.45 lbs Package Size:157*108*61 mm / 6.18*4.25*2.40 in Gross Weight: 246 g / 0.54 lbs σαν πιο απλά (έχει τα βασικά κουμπιά, μοχλούς και σκανδάλες, αλλά και κάποιες εξτρα παραμετροποιήσεις) με hall effect μοχλούς που πήρα αφού άλλαξα το ενσύρματο του 1ου xbox που μου ξεκίνησε το driftάρισμα -> με το "Roar R200WS Ασύρματο" που πήρα και ξεκίνησε κι αυτό (το Roar) drift από το 4μηνο πλέον με το GameSir Nova Lite είμαι κομπλέ στο pc... έχει και αλλαγή από X-input σε D-input mode και χρωματάκια να διαλέξεις.... εγώ είχα πάρει το ροζουλάκι στα 30 περίπου όταν τα άλλα τα είχαν στα 47 με 60 ανάλογα το μαγαζί και την τρέλα τους....
ilos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:10 μμ Το καλύτερο gamepad είναι ένα απλό dualsense modded με HAL/TMR sticks. Στα 1/1000 games που δε δουλεύουν τρέχεις ds4windows και τέλος. Το θέμα είναι να πιάνουν τα χέρια σου με κολλητήρι, γιατί από ότι βλέπω τα έτοιμα premodded από έξω πάει ο κούκος αηδόνι - και δεν έχω βρει κανέναν να τα φέρνει εδώ Ελλάδα. Το κακό είναι ότι η Sony σε αντίθεση με την MS δε βλέπω να δίνει license να κατασκευάζουν playstation 5 compatible gamepads σε "φτηνούς" Κινέζους. Μόνο σε κάτι Razer,Scuf κλπ που μπορεί να μην έχουν καν haptics κλπ Αλλιώς θα είχαμε γεμίσει από πολύ ποιοτικά clones τώρα σε καλές τιμές. Εντωμεταξύ νομίζω από τα official playstation 5 controllers μόνο ο Nacon έχει TMR sticks lol.
CONAN_ Δημοσ. Τρίτη στις 11:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:37 πμ https://www.cosmodata.gr/product/365188/gaming-area/axesouar-gia-gaming/gaming-chiristiria/gamepad-roar-rr-0002-black το έχω 3 χρόνια και παίζει τα πάντα μεχρι στιγμής. Τιμιο για τα λεφτά του
Alex21121988 Δημοσ. Τρίτη στις 04:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:05 μμ (επεξεργασμένο) Τα έχουμε πει και στο thread με τα χειριστήρια, υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Απλώς δεν είναι όλοι το ίδιο διατιθεμένοι να ασχοληθούν με software λύσεις κτλ. Θέλουν το plug and play, και να παίζει παντού. Εκεί παίρνεις ένα χειριστήριο που τουλάχιστον θα αναγνωρίζεται ως xbox controller και that's it. Eγώ πάντα προτείνω να δώσετε για το γνήσιο και λόγω των features που έχει, είναι ωραία η αίσθηση του κτλ. Αν μπορείτε για elite, και είστε τύποι που σέβεστε την επένδυση και δεν βιάζετε τα χειριστήρια με διάφορους τρόπους, είναι imo η καλύτερη εμπειρία που μπορείς να έχεις σε χειριστήριο. Εχω το xbox one elite v1 από τότε που βγήκε, και παίζω μέχρι και σήμερα. Δεν είμαι button smasher, οπότε σίγουρα και αυτό έχει συμβάλλει στο να μην έχει πάθει το παραμικρό το χειριστήριο ενώ έχει αρκετές ώρες στην πλάτη του. Στη τελική αν πιάνουν και λίγο τα χεράκια μας, δεν είναι ντροπή, το ανοίγεις και ότι ζημιά έχει προκύψει, φτιάχνεται. Στα 2 dualsense που έχω, τα είχε παίξει η μπαταρία, τις άλλαξα, έβαλα και μεγαλύτερες σε mAh, μόλις με 6 ευρώ οι 2 μπαταρίες, μέχρι και εργαλεία σου δίνουν για το άνοιγμα το χειριστηρίου. Αυτό το λέω διότι ότι μαλακία να γίνει, μπορείς να την βγάλεις φτηνά την ιστορία. Επεξ/σία Τρίτη στις 04:10 μμ από Alex21121988
comfuzio Δημοσ. Τρίτη στις 05:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:23 μμ Εγώ πάλι προτιμώ σαν χειριστήριο του xbox one αλλά έχω σαν main του PS5 για όσα παιχνίδια το υποστηρίζουν και με το dsx το κάνει να φαίνεται σαν να είναι xbox controller. Δεν ξέρω αν ο TS έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράζει χειριστήρια, μακάρι να την έχει, αλλά αφού έχει ήδη το DS5, ας κάνει δοκιμή ακόμα και με το δωρεάν dsx. Εγώ το αγόρασα πιο πολύ σαν στήριξη στο project παρά γιατί έπρεπε, δεν είναι και κάνα τρελό ποσό, σίγουρα λιγότερα από την αγορά ενός άλλου χειριστηρίου.
xtrmsnpr Δημοσ. χθες στις 02:15 πμ Δημοσ. χθες στις 02:15 πμ 8 ώρες πριν, comfuzio είπε Εγώ πάλι προτιμώ σαν χειριστήριο του xbox one αλλά έχω σαν main του PS5 για όσα παιχνίδια το υποστηρίζουν και με το dsx το κάνει να φαίνεται σαν να είναι xbox controller. Δεν ξέρω αν ο TS έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράζει χειριστήρια, μακάρι να την έχει, αλλά αφού έχει ήδη το DS5, ας κάνει δοκιμή ακόμα και με το δωρεάν dsx. Εγώ το αγόρασα πιο πολύ σαν στήριξη στο project παρά γιατί έπρεπε, δεν είναι και κάνα τρελό ποσό, σίγουρα λιγότερα από την αγορά ενός άλλου χειριστηρίου. Καλά έκανες και το αγόρασες, γιατί έχουν σταματήσει την ανάπτυξη του δωρεάν όπως γράφουν στο site και έχουν πολύ παλιά έκδοση εκεί πια. Υποστηρίζουν πια μόνο την πληρωτή έκδοση που έχουν στο steam (μλκια αλλά αυτό έχουμε τώρα ως λύση). Τί παίζει όμως? Πώς τρέχει? Θέλω να πω το steam δε το βλέπει για εφαρμογή του που τρέχει? Αφήνει να τρέξεις και άλλη εφαρμογή παράλληλα? 1
Alex21121988 Δημοσ. χθες στις 05:24 μμ Δημοσ. χθες στις 05:24 μμ 15 hours ago, xtrmsnpr said: Καλά έκανες και το αγόρασες, γιατί έχουν σταματήσει την ανάπτυξη του δωρεάν όπως γράφουν στο site και έχουν πολύ παλιά έκδοση εκεί πια. Υποστηρίζουν πια μόνο την πληρωτή έκδοση που έχουν στο steam (μλκια αλλά αυτό έχουμε τώρα ως λύση). Τί παίζει όμως? Πώς τρέχει? Θέλω να πω το steam δε το βλέπει για εφαρμογή του που τρέχει? Αφήνει να τρέξεις και άλλη εφαρμογή παράλληλα? Στο steam μπορείς να προσθέσεις και non steam game οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το input από εκεί κανονικά. Αν θέλεις το κάτι παραπάνω υπάρχει το DSX που έχει και άλλες επιλογές με τα adaptive triggers κτλ, ακόμα και σε παιχνίδια που δεν φρόντισαν να δώσουν full dualsense support. Αν θέλεις άλλωστε να πάρεις το 100% του dualsense, δυστυχώς στο PC μόνο wired γίνεται η δουλειά. Για να δουλέψει κανονικά και το haptic feedback. Πχ εγώ ήθελα να παίξω το Control με το dualsense, αλλά από official support; Τρίχες. Η δουλειά έγινε από ένα mod που έδινε ένας (παίζει και να είναι Ελληνας αυτός που το έφτιαξε btw) και το τρέχεις μέσω DSX και δουλεύουν κανονικά τα adaptive triggers στο game. Σε άλλα παιχνίδια δεν σου δείχνει πχ τα κουμπιά του ps, και προφανώς δεν έχει επιλογή να τα αλλάξεις ingame, οπότε και πάλι στα mods πας, αν θέλεις να παίξεις πχ κανονικά με τα prompts του ps.
xtrmsnpr Δημοσ. χθες στις 07:40 μμ Δημοσ. χθες στις 07:40 μμ 2 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Στο steam μπορείς να προσθέσεις και non steam game οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το input από εκεί κανονικά. Αν θέλεις το κάτι παραπάνω υπάρχει το DSX που έχει και άλλες επιλογές με τα adaptive triggers κτλ, ακόμα και σε παιχνίδια που δεν φρόντισαν να δώσουν full dualsense support. Αν θέλεις άλλωστε να πάρεις το 100% του dualsense, δυστυχώς στο PC μόνο wired γίνεται η δουλειά. Για να δουλέψει κανονικά και το haptic feedback. Πχ εγώ ήθελα να παίξω το Control με το dualsense, αλλά από official support; Τρίχες. Η δουλειά έγινε από ένα mod που έδινε ένας (παίζει και να είναι Ελληνας αυτός που το έφτιαξε btw) και το τρέχεις μέσω DSX και δουλεύουν κανονικά τα adaptive triggers στο game. Σε άλλα παιχνίδια δεν σου δείχνει πχ τα κουμπιά του ps, και προφανώς δεν έχει επιλογή να τα αλλάξεις ingame, οπότε και πάλι στα mods πας, αν θέλεις να παίξεις πχ κανονικά με τα prompts του ps. Ναι όχι δε ρωτούσα αυτά, αλλά τι γίνεται όταν το steam πάει να τρέξει 2 εφαρμογή μαζί με το dsx. Είχα την εντύπωση ότι δεν έτρεχε 2 apps μαζί, τώρα γιατί είχα την εντύπωση αυτή μη με ρωτάς. Επίσης δε φαντάστηκα ποτέ να βάλω το Forza horizon 5 πχ που έχω στο Xbox app ή gamepass app ή όπως το λένε, ως non steam game και να το τρέξω από κει 😅. Κ επειδή ποτές δε μπόρεσα να ρυθμίσω σωστά το dsx, παίζω τα παιχνίδια του steam με το dualsense και όλα τα άλλα με του Xbox one 🤓. Thx! 1
comfuzio Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 19 hours ago, xtrmsnpr said: Καλά έκανες και το αγόρασες, γιατί έχουν σταματήσει την ανάπτυξη του δωρεάν όπως γράφουν στο site και έχουν πολύ παλιά έκδοση εκεί πια. Υποστηρίζουν πια μόνο την πληρωτή έκδοση που έχουν στο steam (μλκια αλλά αυτό έχουμε τώρα ως λύση). Τί παίζει όμως? Πώς τρέχει? Θέλω να πω το steam δε το βλέπει για εφαρμογή του που τρέχει? Αφήνει να τρέξεις και άλλη εφαρμογή παράλληλα? Το ανοίγεις πρώτα και δεν επηρεάζει το παιχνίδι μετά, είναι όπως είναι πχ τα soundboard 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα