Προς το περιεχόμενο

Απορια σχετικα με μελλοντικη αποσυνδεση απο TELLAS


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα καταρχην. Εχω μια απορια σχετικα με την αποσύνδεση απο την εταιρια internet που ειμαι εδω και καιρο και ήθελα να ρωτησω αμα υπαρχει κανεις που να έχει περάσει προσφατα την διαδικασία που πρόκειται να περάσω.

 

Πιο συγκεκριμένα είμαι στην tellas πανω απο 2 χρονια. Είχα στην αρχη την κλασικη 512 οπου εγινε 1mb υστερα απο τις γνωστες αναβαθμησεις. Για τοτε η γραμμη ηταν αρκετα καλη ( πετουσε ) και σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη. Μιας και ο καιρος ομως περναει και ο ανταγωνισμος φερνει και αλλες εταιριες στο προσκυνιο βλέπω πια τον οτε με ταχύτητες πολλαπλάσιες σε ανταγωνιστικές τιμες ως προς την tellas.

 

Πιο συγκεκριμένα πληρωνω 18,5 ευρω/μηνα στην tellas και με 26,5 ευρω μπορώ να έχω αντι για 1 , 8mb συνδεση μιας και η tellas ακομη δεν εχει περάσει απο την περιοχή μου για zisto ενώ ο οτε έχει περάσει

 

Το θέμα είναι οτι μιλησα με τον οτε οπου αναλαμβανει να μου κανει την αποσύνδεση/αποδέσμευση απο την tellas αλλα όταν μιλησα και με την tellas και ρώτησα σε πόσο καιρό θα γίνει αυτο ( απο την στιγμη βεβαια που κανω την αιτηση για αποσύνδεση ) με είπαν το λιγότερο σε ένα μήνα.

 

Ετσι ερχομαι εγώ και ρωτάω. Πραγματικά κάνει έναν μήνα να γίνει η αίτηση αποσύνδεσης απο την tellas ? Αν όχι ποσο τελικά κάνει? Αφού γίνει και η αποσύνδεση, σε πόσο καιρό σε συνδέει ο οτε στις πολυπόθητες ταχύτητές του? Και τέλος , αξίζει όλη αυτή η διαδικασία ή να κάτσω στα αβγά μου με το 1mb και τα απαράδεκτα pings της tellas ?

 

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...