Προς το περιεχόμενο

ΤΡΕΛΟ για Gigabyte x38 DQ6 Πειτε μου αν Ισχύει!!!


inso_dimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια έχει κανείς το κουτί από την μητρική της Gigabyte χ38 DQ6 ?

Ξέρετε τι έμαθα ότι οι pipes για την ψύξη των chipsets οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στην κάρτα, δεν λειτουργούν σωστά, δηλαδή το ψυκτικό υγρό μέσα σε αυτούς δεν κυκλοφορεί σωστά όταν η κάρτα τοποθετείται σε ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ θέση, σε desctop vase μηχάνημα δηλαδή ( όπως πχ ένα home theater pc). Έτσι μοθ είπε ένας τεχνικός της Multirama. Το γράφει λέει στο κουτί της απέξω (εγώ διάβασα το manual και δεν γράφει τίποτα τέτοιο). Έχει λέει ένα θερμικό διάγραμμα και από κάτω γράφει ότι λειτουργεί μόνο όταν τοποθετείται σε κατακόρυφη θέση. Τρελό δεν ακούγετε? Αμα είναι έτσι και οι άλλες μητρικές με head pipes δεν θα μπορούν να λειουργήσουν σωστά στην ψύξη άν τις τοποθετήσουμε σε οριζόντια θέση.

Εγω πάντος το ψάχνω. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος να δούμε αν ισχύει η μαλ..κια αυτή, θα είναι τραγικό λάθος των μητρικών με τέτοιο σύστημα ψύξης.

 

Και πάνω που θα την αγόραζα....με έκοψε ο τύπος :mad: :shock::shock:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα heatpipes στην αρχική τους μορφή λειτουργούσαν έτσι, δηλαδή εξατμιζόταν το ψυκτικό και με τη βαρύτητα έπεφτε πάλι στο επίπεδο του heatsink. Τώρα όμως σε όλα τα heatpipes χρησιμοποιούνται διάφορες (σπογγοειδείς ?) επιστρώσεις που αναλαμβάνουν τη μεταφορά του ψυκτικού οριζοντίως καθέτως ή και στο ... διάστημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...