Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

inso_dimitris

ΤΡΕΛΟ για Gigabyte x38 DQ6 Πειτε μου αν Ισχύει!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια έχει κανείς το κουτί από την μητρική της Gigabyte χ38 DQ6 ?

Ξέρετε τι έμαθα ότι οι pipes για την ψύξη των chipsets οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στην κάρτα, δεν λειτουργούν σωστά, δηλαδή το ψυκτικό υγρό μέσα σε αυτούς δεν κυκλοφορεί σωστά όταν η κάρτα τοποθετείται σε ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ θέση, σε desctop vase μηχάνημα δηλαδή ( όπως πχ ένα home theater pc). Έτσι μοθ είπε ένας τεχνικός της Multirama. Το γράφει λέει στο κουτί της απέξω (εγώ διάβασα το manual και δεν γράφει τίποτα τέτοιο). Έχει λέει ένα θερμικό διάγραμμα και από κάτω γράφει ότι λειτουργεί μόνο όταν τοποθετείται σε κατακόρυφη θέση. Τρελό δεν ακούγετε? Αμα είναι έτσι και οι άλλες μητρικές με head pipes δεν θα μπορούν να λειουργήσουν σωστά στην ψύξη άν τις τοποθετήσουμε σε οριζόντια θέση.

Εγω πάντος το ψάχνω. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος να δούμε αν ισχύει η μαλ..κια αυτή, θα είναι τραγικό λάθος των μητρικών με τέτοιο σύστημα ψύξης.

 

Και πάνω που θα την αγόραζα....με έκοψε ο τύπος :mad: :shock::shock:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα heatpipes στην αρχική τους μορφή λειτουργούσαν έτσι, δηλαδή εξατμιζόταν το ψυκτικό και με τη βαρύτητα έπεφτε πάλι στο επίπεδο του heatsink. Τώρα όμως σε όλα τα heatpipes χρησιμοποιούνται διάφορες (σπογγοειδείς ?) επιστρώσεις που αναλαμβάνουν τη μεταφορά του ψυκτικού οριζοντίως καθέτως ή και στο ... διάστημα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ. Θα την αγοράσω μάλλον.

Πάντος εγώ έκανα και ένα ερώτημα στη Gigabyte και περιμένω απάντηση

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...