Προς το περιεχόμενο

TOSHIBA Satellite M40-183

sokos4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το παρακάτω μηχανάκι σηκώνει να του βάλω 2GB RAM και αν θα έχει κανένα αποτέλεσμα στις επιδόσεις του στα παιχνίδια π.χ call of duty 4.Γενικά θα υπάρξει διαφορά τι θα γίνει?Ξέρω οτι για τα παιχνίδια είναι η κάρτα γραφικών αλλά ελπίζω!!!

Για ρίχτε ένα βλέφαρο:

PentiumM 730 (1.60GHz,533Mhz FSB,2MB L2), 512MB, 60GB 4200rpm, 15.4" WXGA (1280x800), ATI MOBILITY™ RADEON™ X300 64 MB DDR RAM

Επίσης αν θα το αγοράζατε πόσα ευρόπουλα θα σας εγκατέλειπαν την τσέπη?

Είναι 2 χρονών αλλα είναι σε άριστη κατάσταση.

Θανκ κιου!!!!

Δημοσ.

Επειδή από ότι κατάλαβα είναι δικό σου, αν το προωρίζεις για παιχνίδι ασε το καλυτερα...Οι 2 DDR SDRAM που ζητάς κοστίζουν στην Ελλάδα περισσότερο από το φορητό. Αν θέλεις απλά να κάνεις τι δουλειά σου καλύτερα βρες ένα μεταχείρισμένο DIMM των 512 ή 1024ΜΒ και βολέψου για office-internet.

Δημοσ.

Συμφωνώ...

Η κάρτα γραφικών είναι απλά...άκυρη! Ξέχνα τα games...

Για οτιδήποτε άλλο όμως, είναι κομπλέ το μηχάνημα. Με αύξηση της RAM θα δείς διαφορά σε προγράμματα και vista (αν χρησιμοποιείς) αλλά μέχρι εκεί...

Δημοσ.

Κατ' αρχή η καρτα που αναφερεις (ATI Radeon X300) έχει 128 mb, ετσι βλεπω παντού(http://www.tweaknews.net/reviews/x300/).

Συνεπώς δεν είναι τραγική. Εγω βεβαια σαν καπως μεγαλύτερος :-) αυτά τα καινουργια παιχνίδια δεν τα ξέρω για να εχω αποψη ακριβείας, αλλά για λιγο παλιότερα δεν νομίζω να εχει σοβαρό πρόβλημα. Σαφώς πρέπει να αυξήσεις τη ram και φυσικά δεν χανεις γιατι δουλεύει η καρτα πιο ανετα και εχει μεγαλύτερη άνεση στη διαχείρηση απο το σκληρό σου, ο οποίος ειναι βεβαια αργός (και μικρός). Τελος δεν νομίζω να φεύγει για παραπάνω απο 300 ευρώ και μάλλον δύσκολα (απο 260-300 max).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...