Προς το περιεχόμενο

Επέκταση Μνήμης Ram


prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω Windows XP Professional SP2 32Bit English και το μηχανημά μου είναι στην υπογραφή!!!Σκεφτόμουν να βάλω 2GB RAM σε dual channel αλλά έχω ήδη δύο που παίζουν σε Dual Channel και στο πλαίσιο μου παν πως δεν υποστηρίζει το λειτουργικό 4GB Dual Channel μόνο 2GB. Ισχύει..?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μείνε ετσι οπως είσαι προς το παρόν αρκετα είναι τα 2gb δεν θα δεις διαφορές με τα τρία εκτός βέβαια αν ασχολείσαι εντατικα και επαγγελματικά με επεξεργασία εικόνας, video, ήχου οπου και θα σου χρειαστεί η παραπάνω μνήμη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν βαλεις 1 GB ακομα δεν σημαινει πως χανεις το dual channel στα 2x1gb που εχεις τωρα,αυτο ειναι καθαρα θεμα motherboard,κ πρεπει να το κοιταξεις,εγω πχ μπορω να εχω 2x512 και αλλο 1gb σε τριτο slot, τα 2x512 παραμενουν dual.. Απο κει κ περα ειναι περιττα τα 3 ή 4 gb αν δε κανεις επεξεργασια εικονας-βιντεο κλπ,για μενα αν το θες οπωσδηποτε βαλε 1gb ακομα κ βλεπεις. κ μελλοντικα περνα σε 64bit..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά εγώ έχω 2χ1giga Axeram Transcend στα 800Mhz ddr2. ΕΡΩΤΗΣΗ---αν βάλω επιπλέον 2gb Crucial Ballistix στα 800 ddr2 (έχω άλλα 2 slot free) τι θα συμβεί στο σύστημα που είναι vista 32 bit? Δεν θα τη σηκώσει ή θα τη σηκώσει αλλά με περιορισμένη χρήση της? Σας ευχαριστώ! Το σύστημά μου είναι αυτό στην υπογραφή μου!

Επίσης, μπορώ να βάλω και 2gb στα 1066 παρότι οι άλλες δύο είναι στα 800?? (το mobo έχει προδιαγραφές για 1066)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...