pc_admin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Tελικά θα πάρψ\ω μάλλον τον western digital 500 gb με 95 ευρώ από multirama(δεν γουστάρω να δώσω λεφτά e-shop έχω αγοράσει πολλές φορές και είχα προβλήματα με το σέρβις)ΤΙ λέτε ελπίζω να είναι καλός.Επίσης ΄΄αλλη ερώτηση είναι δύσκολο να βάλω τον σκληρό στο pc?To κουτί μου είναι το soprano windows black. οι WD εχουν βελτιωθει παρα πολυ στο θεμα θορυβου, ειναι πολυ υσυχοι (τα μοντελα AAKS με 16mb cache) Με το e-shop δεν ειχα ποτε προβλημα στο service ,περιμενα γυρω στην εβδομαδα ομως για αντικατασταση,μαλιστα μια φορα εδωσαν πιστωτικο γιατι δεν ειχαν ακριβως το ιδιο υλικο και πηρα οτι ηθελα.Τελικα ειναι μην σου κατσει στραβη .
dr.zivagko Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Πάντως εγω δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για τους w.d. κοίτα καλύτερα τις άλλες μάρκες
NikMet Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Και εγω έχω ακούσει σχεδόν για όλες τι σημαίνει δεν θα πάρω δίσκο? Μια χαρά είναι οι w.d.
palawiaris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Καλοί είναι όλοι αλλά άμα δείτε σε φόρουμ οι πιο πολλοί χρήστες με προβλήματα δίσκων wd έχουν.Πάρτε από εδώ ένα π.χ. Ψήφο σε samsung με 500gb ή ακόμα καλύτερα F1 σειρά,αθόρυβοι,αξιόπιστοι,φτηνοί και γρήγοροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.