Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG 24'' SYNCMASTER 245B, λέει?


Esteban_Bachoso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω μια οθόνη 24'', ωστε να έχει ανάλυση 1920χ1200 και να την κρατήσω στο μέλλον για HD ταινίες.Ψήνομαι για την SAMSUNG 24'' SYNCMASTER 245B http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168190που είναι σε πολή καλή τιμή για το μέγεθος της(444εε).Διάβασα στο forum οτι για 24αρες λένε οι DELL&EIZO, όμως είναι σχεδόν στην διπλάσια τιμη.Eπίσης απέριψα τις LG γιατι τις θεωρώ λιγότερο ποιοτικές.Πως σας φαίνεται σαν οθόνη?

 

Επίσης, για HD ταινίες αρκεί μια κάρτα γραφικών ΑΤΙ EAH2400 Pro 256MBhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=989355που έχω ή υπάρχει περίπτωση να κολλάνε?Τα παιχνίδια σε σχετικά μικρές αναλύσεις θα έχουν πρόβλημα(πχ θα φαίνονται σκίες?)

 

PS:Το υπόλοιπο σύστημα είναι Quad 6600,Asus P5E,2gb Ram DDR2@800mhz και είμαι με μια LCD 17'' NEC 5ετίας (Αccusync 71VM με 1 καμένο pixel...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μόνο καλό της οθόνης αυτής είναι το μαύρο της. από χρόνο απόκρισης είναι χάλια "επιεικώς" , που σημαίνει ότι σε games αλλά και σε γρήγορες σκηνές από ταινίες θα σου βγαίνουν τα μάτια από το ghost effect. Επίσης σε native ανάλυση το κείμενο το δείχνει χάλια , και με dvi σύνδεση και με vga η ευκρίνεια των γραμματοσειρών ήταν άθλια. Αυτά από εμένα. Αν την έχει και κάποιος άλλος ας γράψει την γνώμη του.

 

p.s. δεν ξέρω αν έπεσα σε κακό panel (όχι S κλπ)... πάντως ήταν made in Slovakia.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγα απο το πλαίσιο να την δώ να παιζει, αλλα δεν την είχε δυστυχώς..Απο 24αρες είδα την LG (515ee) και την EIZO (700ee) οι οποίες φαίνονταν μερα-νύχτα δίπλα δίπλα!Ο πωλητής μου είπε οτι σε αυτήν την κατηγορία οι SAMSUNG είναι πολύ χειρότερες από τις LG ειδικά στα χρώματα!:cry:

Επίσης σύγκρινα τις 22''αρες lg & samsung και η samsung ήταν κλάσεις ανώτερη!

Μήπως σε αυτά τα καταστήματα πειράζουν τις ρυθμίσεις των monitor,δηλαδή να βελτιώνουν κάποιες που θέλουν να προωθήσουν, και κάποιες αλλες που τις πουλάνε σε τιμή ευκαιρίας να τις χαλάνε??

 

Υπάρχει κάποιο site με έγκυρα review σε οθόνες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...