Προς το περιεχόμενο

P4 630


Usual_Suspect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα.εχω εναν p4 630 και για να βγαλω μερικα frames παραπανω στα καινουρια παιχνιδια σκεφτικα να τον ζορισω λιγακι.το θεμα ειναι πως σε idle κατασταση εχω 50-53 βαθμους με αυτο το cooler και full load ~75.οσο και αν τον ανεβασα απο 3,5 εως 3,8(πιο κατω απο 3,5 δεν δοκιμασα γιατι δεν εχει και νοημα) ενω με το aquamark που εκανα ενα γρηγορο bench και κανα μισαωρο με το orthos δεν εβγαλε κανα προβλημα οταν τρεχω το COD 4 μετα απο 1 λεπτο παγωνει και αναγκαστηκα πρεπει να γινει rr.το ερωτημα ειναι μεχρι ποσους βαθμους μπορουν να δουλεψουν οι prescott.μηπως με κοβει η θερμοκρασια οι μηπως τπτ μνημες :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στον δικό μου πάνω απο 65 βαθμούς δεν τόλμαγα να τον αφήσω(Από καθαρή πρόληψη.Αλλά πάνω 70 είναι γενικά άσχημη θερμοκρασία,εκτός αν υπήρξε κανα νεότερο ρεβίζιον που να αντεχε παραπάνω θερμοκρασίες,σχετικά απίθανο!)...πές μου τι μητρική έχεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ τον ίδιο επεξεργαστή έχω. Με καλή ψύκτρα και καλό airflow τις ίδες θερμοκρασίες έχω σε idle. Γύρω στο 49 με 51. Se full load πάει γύρω στους 57-59. Overclocking δεν έχω δοκιμάσει, το φοβάμαι να πω την αλήθεια με τους prescott.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα εναν celeron d 346 πανω και τον ετρεχα στα 4116 και τετοιεσ θερμοκρασιες δεν ειχα δει.οταν ξεθαψα αυτον και τον εβαλα πανω και ειδα τετοιες θερμοκρασιες τον ξαναβγαλα μηπως δε τον ειχα βαλει καλα.τον ξαβαλα,ξαναβαλα και παστα και παλι τα ιδια.στα 3800 που τον δοκιμασα βαραει 90αρες θερμοκρασιες και παγωνει το pc οταν παω να τρεξω κανα παιχνιδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...