Προς το περιεχόμενο

Περιεργο και σπανιο προβλημα των windows !Βοηθηστε κοσμε!!


maniatiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το προβλημα ειναι το εξησ

Ξαφνικα οπωσ ολα τα δυσαρεστα πραγματα, εξαφανιστηκε το association ολων των συντομευεσεων τησ επιφανειασ εργασιασ.Τα προγραμματα υπαρχουν κανονικα στο σκληρο αλλα οταν πασ να τα ανοιξεισ με δεξι κλικ στο μενου λειπει το open kai to open with απο την λιστα.Δηλαδη τα windows δεν αναγνωριζουν το ειδοσ του αρχειου φανταζομαι.Εκανα το εξησ πηγα σε μια συν τομευση στην επιφανεια εργασιασ και εκανα δεξι κλικ (στισ συντομευσεισ στο μενου εμφανιζει και το open kai to open with) και πατησα open with και ετσι καταφερα καποια προγραμματα τελικα να τα ανοιγω ετσι.Μου φενεται αρκετα περιεργο. Πηγα να κανω system restore δεν γινεται.Ιο δεν εντοπιζει το norton.Εχω πει το προβλημα σε αρκετουσ που ξερουν απο υπολογιστεσ και δεν το εχουν ξανακουσει. Υπαρχει κανενασ να με βοηθησει χωρισ να κανω format ομωσ.Επισησ χωρισ να χρειαζεται να ξαναπερασω τα windows.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators
Το προβλημα ειναι το εξησ

Ξαφνικα οπωσ ολα τα δυσαρεστα πραγματα, εξαφανιστηκε το association ολων των συντομευεσεων τησ επιφανειασ εργασιασ.

Δηλαδη μονο η επιφανεια εργασιας και τις συντομευσεις ειναι το προβλημα?Οταν τρεχεις το προγραμμα απο το .exe μεσα απο το program files ας πουμε,ολα λειτουργουν ρολοι?

Πηγα να κανω system restore δεν γινεται.Ιο δεν εντοπιζει το norton.

Δεν θα μου φανει καθολου παραξενο αν το norton ειναι μερος του προβληματος και αν τελικα εχεις καποιο ιο.

Απο ποτε εμφανιστηκε το προβλημα?Εκανες κατι εγκατασταση?Αλλαξες καποιο σκληρο?Επαιξες με καποιο partition manager ας πουμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν εκανα κατι ιδιαιτερο.Στην αρχη και εγω ιοσ σκεφτηκα αλλα δεν επιασε τιποτα το νορτον.

δεν ανοιγει τιποτα.μονο με τον τροπο που περιεγραψα δηλαδη με δεξι κλικ στην συντομευση και μετα οpen with + προγραμμα. Στα αρχεια που δεν ειναι συντομευσεισ δεν σε αφηνει καν με δεξι κλικ να τα ανοιξεισ αφου στο μενου δεν σου εμφανιζει ουτε το οpen oute το open with.Eπισησ δεν λειτουργει καμμια εφαρμογη του control panel.Ακομα μπορω να ανοιξω το Run γραφω command.com για να βγω στο dos kai δεν εκτελει την εφαρμογη για να εμφανιστει το dos.

Εγω σαν εξηγηση που δινω ειναι οτι εχει πειραχτει για καποιο λογο το αρχειο που λεει στο λειτουργικο τι να κανει με ενα αρχειο.Γιατι δεν μπορει κατι να λειτουργει με καποιο πλαγιο τροπο και να εχει χαλασει το προγραμμα.Μαλλον προβλημα εχει αυτο που δινει την εντολη να ανοιξει.Τελοσ μια ακομα παρατηρηση οταν πασ στα properties τησ συντομευσησ και πατησεισ find target δεν κανει τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators
Οχι δεν εκανα κατι ιδιαιτερο.Στην αρχη και εγω ιοσ σκεφτηκα αλλα δεν επιασε τιποτα το νορτον.

Ξαναλεω,το οτι δεν βρηκε το norton ιο δεν μου λεει τιποτα.Μπορει να γινεται παρτυ στο pc σου και ο nortonas να κοιμαται καθως δεν ειναι το καλυτερο antivirus που υπαρχει.Ας ελπισουμε πως δεν ειναι ιος.

Πηγαινε στο my computer-->tools-->folder options-->file types για να δεις αν αληθευει η υποθεση του περι των τυπων αρχειων.Για καμια καταληξη δεν υπαρχει επιλεγμενο προγραμμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...