Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mike15 είπε

ναι βασικα δεν ειναι δικο μου αποκλειστικα,του ανιψιου μου ειναι και επειδη βαριεμαι να φτιαχνω αλλο ,το εχουμε μαζι.

παιδια επειδη δεν ειναι αποκλειστικα δικο μου και εκανα το λαθος να το ποσταρω μπορειτε να το σβησετε απο την παραθεση σας? ευχαριστω.

παντως πρωτη φορα μου το κανει εστω και για IP λαθος.συνηθως με βαζει σε κανα νομο διπλα.π.χ χαλκιδικαρα..

Ετοιμος απο μενα σβηστηκε. Μην ανησυχεις παντως απλα πηρες ip απο πιο μακρια οποτε δεν υπαρχει προβλημα 100%. Και εγω συνηθως απο Θεσσαλονικη παιζω αλλα εχω δει και Αθηνα οπου σε συνδεσει ο ISP ειναι. 

• Like 1
  • Απαντ. 978
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ετοιμος απο μενα σβηστηκε. Μην ανησυχεις παντως απλα πηρες ip απο πιο μακρια οποτε δεν υπαρχει προβλημα 100%. Και εγω συνηθως απο Θεσσαλονικη παιζω αλλα εχω δει και Αθηνα οπου σε συνδεσει ο ISP ειναι. 

ευχαριστω..χαιρομαι που εισαι απο εκει..λατρευω χαλκιδικη! 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα τελευταία παίρνω σε whatsapp και telegram μηνύματα από ξένες, με το παρακάτω μοτίβο:

- Hello. Are you a your guide in Greece? 

- no I am not 

- oh, sorry, my assistant game me the wrong number. 

Και μετά κάτι τύπου στυλ θα έρθω στην Ελλάδα και αφού είσαι από την Ελλάδα δώσε μου πληροφορίες και κάτι τέτοια... 

Δεν έχουν ζητήσει ποτέ κάποιο είδος πληρωμής, ή στοιχεία που να παραπέμπουν σε ebanking ή κάτι τέτοιο , Δεν έχουν προσφέρει "ευκαιρία απασχόλησης" όπως αλλά scams 

Προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι το scam, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη... Καμία ιδέα τι παίζει;; προσπαθούν να πιάνουν κουβέντα για να φαίνονται valid accounts και να μην τους τα κλείνουν μήπως; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...