Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr, adsl in a box και 2play soho...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eγώ και ένας φίλος μου πήραμε το πακέτο adsl in a box από το κατάστημα eshop. η προσφορά είναι η συγκεκριμένη. δεν έχω στείλει ακόμη την αίτηση μιας κ είμαι ακόμη με την παλιά σύνδεση στο σπίτι.

 

Με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος σήμερα και με ρωτάει αν συνεχίζεται η σύνδεση μετά το 6μηνο γιατί πήρε τηλέφωνο και του είπαν για κάτι 70άρια ευρώ. του λέω αποκλειεται μιας και όπως γράφει το πακέτο, είναι 6μηνο κ άμα θες συνεχίζεται. συγκεκριμένα στην σελίδα του eshop γράφει:

 

ADSL in-a-box μέχρι 24Mbps (έως 8Mbps με το παρεχόμενο modem) για 6 μήνες μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet, όπου αυτό είναι διαθέσιμο (Δείτε την κάλυψη εδώ)!

 

παίρνω τηλέφωνο λοιπόν και εγώ την φορθνετ, το σηκώνουν αμέσως, και τους ρωτάω αν το πακέτο adsl in a box έχει 6μηνη δέσμευση ή 1 χρόνου. μου λέει ότι είναι 6μηνη κ δεν συνεχίζεται σε αορίστου αν γράψεις πάνω ότι δεν επιθυμείς. έστω και χειρόγραφα. του ανταπαντώ ότι πήρε ένας φίλος μου τηλέφωνο πριν λίγο και του είπατε ότι έχει ρήτρα 70 ευρώ για να μην συνεχίσουμε. με ρωτάει τι περιοχή είμαστε και του λέω Πειραιά. Μου απαντάει ότι από την στιγμή που καλύπτομαι από το δίκτυο της φορθνετ, αναγκαστικά θα ενεργοποιηθώ μέσα στο δίκτυο της φορθνετ και έτσι έχω 12μηνη(!!!) δέσμευση. μα του λέω εγώ αν δεν θέλω να μπω στο δίκτυο της φορθνετ και να έχω 24μβιτ και να μείνω με το 1 mbit, δεν μπορώ να το κάνω έτσι. μου λέει δυστυχώς όχι. τον ρωτάω πάλι που γράφει στα χαρτιά ότι έχει 12μηνη σύνδεση και μου λέει ότι το γράφει στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ του συμβολαίου.. οκ ευχαριστώ πολύ του κάνω. και κλείνω. Η φορθνετ καλά κάνει και μας πιάνει μ@λ@κες μιας και δεν διαβάζουμε τους όρους του συμβολαίου όταν υπογράφουμε. εμας όμως ποιος μας προστατεύει από τις παραπλανητικές διαφημήσεις???? ΠΟΥΘΕΝΑ στην σελίδα στο eshop δεν γράφει ξεκάθαρα ότι αν ενεργοποιηθούμε μέσα από το δίκτυο της forthnet, θα είχα και 12μηνη σύμβαση. αντιθέτως με την παραπάνω φράση, αφήνει να εννοηθεί ότι η δέσμευση είναι 6μηνη.

 

και ερωτώ:

 

1ον. Που μπορώ να κάνω καταγγελία κατά της φορθνετ και του eshop για παραπλανητική διαφήμηση; είναι αίσχος αυτό το πράγμα.

 

και 2ον. εγώ ρώτησα κ το άλλο σε επόμενο τηλεφώνημα μου. αν μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο και να κάνω αίτηση για adsl 2play soho και το υπόλοιπο χρημάτων που θα μείνει, θα το πιστώσουν και θα αφαιρεθεί στο λογαριασμό 2play. Το παιδί μου απάντησε ότι γίνεται αυτό. εσείς τι ξέρετε επί του θέματος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το λεει ξεκαθαρα εδω και καιρο

 

># Χωρίς περιορισμούς όγκου ή χρόνου.
# Εύκολη και άμεση αγορά και αυτόματη ανανέωση αορίστου χρόνου (μετά τη λήξη των αρχικών μηνών). Διάρκεια συμβολαίου 12μήνες. Τέλος διακοπής: 70? (για αποδέσμευση πριν τους 12μήνες).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΟΥΘΕΝΑ στην σελίδα στο eshop δεν γράφει ξεκάθαρα ότι αν ενεργοποιηθούμε μέσα από το δίκτυο της forthnet, θα είχα και 12μηνη σύμβαση. αντιθέτως με την παραπάνω φράση, αφήνει να εννοηθεί ότι η δέσμευση είναι 6μηνη.

 

με το κομμάτι που παραθέτεις αγκάθι, αφήνει να εννοηθεί ότι αν τελικά όταν στείλεις την αίτηση δεν επιλέξεις να διακοπεί στο 6μηνο, τότε δεσμεύεσαι σε 12μηνη σύμβαση.

 

επίσης ύστερα από συνομιλία μου με το τμήμα τους, μου είπαν ότι αν δεν με καλύπτει το δίκτυο της φορθνετ, τότε αν γράψω πάνω στην αίτηση ότι δεν επιθυμώ την συνέχιση της συνδρομής πέρα του 6μήνου, τότε είμαι καλυμμένος και δεν συνεχίζεται. σε περίπτωση που καλύπτομαι από το ιδιόκτητο δίκτυο τους, τότε η σύμβαση είναι υποχρεωτικά 12μηνη.

 

τέλος πάντων. ο φίλος μου αναγκαστικά μιας και όλα τα υπόλοιπα πακέτα που κικλοφορούν έχουν και αυτά 12μηνη σύμβαση, κατά πάσα πιθανότητα θα το κρατήσει.

 

σε σχέση με το δικό μου πακέτο που αγόρασα σκέφτομαι το εξής:

 

αν μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο adsl in a box και να κάνω αίτηση για adsl 2play soho μετά. το υπόλοιπο χρημάτων που θα μείνει από τους μήνες που δεν έχω "ξοδέψει" ακόμη, να το πιστώσουν και θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό 2play. Το παιδί μου απάντησε ότι γίνεται αυτό. εσείς τι ξέρετε επί του θέματος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...