Προς το περιεχόμενο

Gaming Laptop/Notebook eos 1300


johnBcrete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και ο όρος Gaming Laptop είναι σύντομο ανέκδοτο πιστεύω ότι το Fujitsu Siemens Amilo Xi 2428-004 (~1100Ε)θα σας καλύψει απόλυτα. Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο (δυστυχώς) αλλά από αυτά που αναφέρθηκαν είναι πιο value for money πρόταση. Και με το περίσσευμα αγοράζετε την 3ετή επέκταση εγγύησης της FS στα ~230 Ε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και ο όρος Gaming Laptop είναι σύντομο ανέκδοτο πιστεύω ...

 

αν έχεις την κατάλληλη τσέπη, τίποτα δεν είναι ανέκδοτο-->>>http://www.alienware.com/product_detail_pages/area-51_m15x/area-51m_overview.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M15X-AI1&SubCode=SKU-DEFAULT

;)

 

υπάρχει βέβαια και πιο προσιτή λύση στα 1700ε, με ανάλογη χασούρα στις επιδόσεις φυσικά... --->http://www.alienware.com/product_detail_pages/area-51_m9750/area-51m_overview.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M9750&SubCode=SKU-DEFAULT :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια αλλα εχει καποιος γνωση σχετικα με με barebones?Εχω δει το compal fl90 santarosa

ο οποιο ειναι μια πολυ καλη κ φθηνη λυση!Eχει στησει καποιος τετοιο η παρομοιο μηχανημα απο ελλαδα η απο εξωτερικο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου καλησπέρα, το 2003 αγόρασα ένα gaming laptop Area 51 από την Alienware, ζούσα στην Ουαλλία και το μηχάνημα ήρθε από Ιρλανδία. Εκεί τα συναρμολογούν είναι custom και απλά είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Οι τιμές είναι λίγο υψηλότερες από αυτά που δίνεις (για entry level ) και φτάνουν μέχρι όπου θες εσύ. Το εργαλείο το έχω ακόμη και ήταν το main pc μου μέχρι πριν μια εβδομάδα. Αν θες μία άκρως αξιόπιστη λύση και μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

http://www.alienware.co.uk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε παίδες τόσα χρήματα για να παίζεις παιχνιδάκια...

 

Οι φορητοί δεν είναι και ΔΕΝ κατασκευάζονται για αυτό το σκοπό. Αγόρασε ένα Χ360 ή PS3 και ευχαριστήσου παιχνίδι για 5-6-7 χρόνια. Ουτε κολλήματα ούτε αναβαθμήσεις ούτε τιποτα...μόνο αλιώσιμο...

 

Καλά και χρυσά τα Allienware και τα όποια Allienware αλλά ως εκεί.

 

Για το MULTIRAMA FLG 7500 ρίξε και μια ματιά εδώ. Θεωρώ ότι καλύτερα με την 3ετή εγγύηση να δώσεις 100 περισσότερα για να πάρεις κάτι επώνυμο ακόμα και αν είναι ταπεινό FS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι πως όταν σταματήσεις να παίζεις παιχνίδια, θα έχεις ένα καλό μηχανάκι. Μετά το call of duty 4 (που έπαιξα σε 1440χ900 όλα max), δεν έχω παίξει άλλα παιχνίδια αλλά έχω ένα καλό και μικρό pc που κάνει τα πάντα, δεν πιάνει χώρο, δεν καταναλώνει τρελή ενέργεια, δεν κάνει φοβερό θόρυβο και μεταφέρεται. Του βαλα και 2 7200άρηδες δίσκους και πήρε τα πάνω του (και μάλιστα πολύ). Παίζεις δεν παίζεις παιχνίδια, ότι πληρώνεις παίρνεις και σε βάθος χρόνου ένα τέτοιο μηχάνημα θα σε αποζημιώσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα εκεί καταλήγουμε. Δηλαδή όλο αυτά πόσο σου στοίχησαν συνολικά?

 

Δεν είναι καλύτερα να έχεις ένα φορητό, πραγματικό φορητό , να είναι ελαφρύ, με καλή αυτονομία, και ότι άλλο συνεπάγεται ένας φορητός υπολογιστής με max 1000 ευρώ και για παιχνίδια να έχεις μια κονσόλα? Με 300 ευρώ βρίσκεις ότι θέλεις πλέον.

 

Περισσότερο δε συμφέρει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...