Dimitris_il_mix Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Παιδία χθές το βράδυ έπεσε πάνω στο κινητό μου (K750i) ουίσκι. Δν το πήρα χαμπάρι οτι έπεσε μεγάλη ποσότητα και απλά το σκούπισα.Δυστηχώς όμως είχε μπει μεσα στην συσκευή! Μετά απο κάμιά ώρα που το ξανακοίταξα έιχε θολώσει η οθόνη και μόλις πατούσα να το ξεκλειδώσω δν ξεκλείδωνε. Έβγαλα την μπαταρία και μόλις γυρισα σπιτι του έκανα πιστολάκι κ είδα οτι η οθόνη ξεθόλωσε! Το άφησα το βραδυ κλειστό. Το πρωι που ξύπνησα το άνοιξα και πατώντας τον αριθμό ΡΙΝ εβλεπα στην οθόνη οτι το κινητό έκανε οτι ήθελε. Π.χ. πατουσα το 7 και έβλεπα δυο αστερίσκους σαν να πάτησα δηλαδη 2 κουμπιά. Το C (cancel) δν έπιανε καλά και οταν πατούσα το "βελάκι πισω" μου εβγαζε αστερισκο σαν να ήταν αριθμος. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: αφου προσάθησα ανεπιτυχως να βάλω το ΡΙΝ το έκλεισα και είδα οτι η οθόνη θόλωσε παλι !! ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ??? SOS !!! Εχω ξενερώσει απίστευτα !!
Vatos_locos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 άνιξέ το και πάρε ένα σπρέι επαφών ( χωρίς λάδι ) και καθάρισέ το
Black Demis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Ακόμα θυμάμαι το καημένο w800 στην τρίτη μέρα της ζωής του έπεσε τσάι επάνω του (πήγε στον παράδεισο...ελπίζω)
poihths Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 αστο καμια βδομαδα να στεγνωσει.. και θα δουλευει μετα μη το ανοιγεις ομως τωρα. αστο οπως είναι αυτο με τα πληκτρα λογικο είναι.Μη βιαζεσαι παντως θα επελθει. ειχα ενα κ750 και το δικο μου ήπιε μπύρα.το πηγα στη σονυ και μου είπαν δε φτιαχνεται... και ώς δια μαγειας το ανοιξα μετα απο 10 περιπου μερες και δουλευε κανονικα αλλα δυστυχώς έιχα παρει ήδη άλλο κινητο
Dimitris_il_mix Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 αστο καμια βδομαδα να στεγνωσει.. και θα δουλευει μεταμη το ανοιγεις ομως τωρα. αστο οπως είναι αυτο με τα πληκτρα λογικο είναι.Μη βιαζεσαι παντως θα επελθει. ειχα ενα κ750 και το δικο μου ήπιε μπύρα.το πηγα στη σονυ και μου είπαν δε φτιαχνεται... και ώς δια μαγειας το ανοιξα μετα απο 10 περιπου μερες και δουλευε κανονικα αλλα δυστυχώς έιχα παρει ήδη άλλο κινητο Αυτό θα κάνω! Εχω βγάλει την μπαταρία και θα το αφήσω για λίγες μέρες έτσι μπας και αναστηθεί.. Ρε παιδία μου πέρασε απο το μυαλο κάποια στιγμή να το ξεπλύνω με νερό στην βρύση και μετά να το αφήσω αρκετές μέρες να στεγνώσει τελείως.. Βλακεία σκέφτηκα ε??
zoolapi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Σε κανένα 10ράκι μέρες και με λίγη καλή τύχη,θα είναι οκ!Εμένα έκανε μισή πλύση σε πλυντήριο μέχρι να ανακαλύψω που το "έχασα",και αφού το έκλαψα,το άφησα ανάποδα να στεγνώσει,μετά απο πιστολάκι,και μετά 10 μέρες περίπου δούλεψε!!(το θρυλικό erricsson T10)..
Delijohnj Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά τα κινητά σας να τα ποτίζετε μόνο με τσίπουρο.. εμένα μου το πότησε άλλος πτώτη φορά και δεν έπαθε απολύτως τπτ και συνέχισε καννικά.. χεχε
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Αλκοολικά κινητά! Τς, τς, τς... τι άλλο θα δούμε;
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Αυτό θα κάνω! Εχω βγάλει την μπαταρία και θα το αφήσω για λίγες μέρες έτσι μπας και αναστηθεί.. Ρε παιδία μου πέρασε απο το μυαλο κάποια στιγμή να το ξεπλύνω με νερό στην βρύση και μετά να το αφήσω αρκετές μέρες να στεγνώσει τελείως.. Βλακεία σκέφτηκα ε?? Ναι, το πρόβλημα δεν είναι η αλκοόλη που εξατμίστηκε μάλλον μέσα στο πρώτο τέταρτο, αλλά το νερό. Μην το εντείνεις.
SiMP Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Αστο να ξεσουρώσει. Δεν κάνω πλάκα. Είχα πάθει το ίδιο (Chivas ειχε πιεί το δικό μου). Το ζάλισα την επόμενη να ανοίξει και τελικα παρέδωσε πνέυμα. Και στην αντιπροσωπεία μου είπαν έπεσε νερό οποτε ξέχνα εγγύηση. Αστο και βλέπεις λοιπον..
M3tal_G3ar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Αυτό θα κάνω! Εχω βγάλει την μπαταρία και θα το αφήσω για λίγες μέρες έτσι μπας και αναστηθεί.. Ρε παιδία μου πέρασε απο το μυαλο κάποια στιγμή να το ξεπλύνω με νερό στην βρύση και μετά να το αφήσω αρκετές μέρες να στεγνώσει τελείως.. Βλακεία σκέφτηκα ε?? Αν το κάνεις αυτό, μετά όπως είναι πέτα το και στα σκουπίδια!
KnightRider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Ευτυχως εμενα που δεν μου πέφτει το w810i. Και έχω μια απορία ενας φιλος μου έχει το ιδιο κινητό με εμένα του επεσε και του εβγαλε στην οθόνη UNKNOWN APPLICATION τι σημαίνει αυτό????
salaminas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Αυτό θα κάνω! Εχω βγάλει την μπαταρία και θα το αφήσω για λίγες μέρες έτσι μπας και αναστηθεί.. Ρε παιδία μου πέρασε απο το μυαλο κάποια στιγμή να το ξεπλύνω με νερό στην βρύση και μετά να το αφήσω αρκετές μέρες να στεγνώσει τελείως.. Βλακεία σκέφτηκα ε?? δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα απο το κινητο!!!! παρε ενα κλειδακι αστερισκο ειναι πολυ φτηνο ανοιξε το και σκουπισε το στο πληκτρολογιο δεν χρειαζεται ειδικες γνωσεις!!
apostolos2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 εμενα επεσε της κοπελας μου ενα sharp στη λεκανη στα μπουζουκια και το εβγαλε με το χερι και μετα απο μια μερα δουλευε κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.