Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο open του pc


Apanepai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

το σύστημα για το οποίο μιλάμε είναι κάπως αρχαίο. Έχουμε ένα 478 socket από MSI με ένα P4 στα 2,4 και μία geforce 4800 (agp 8x) και τα λοιπά μπιχλιμπίδια (εαν χρειάζεται κάτι πειτε μου να σας το πω). Το σύστημα το είχα για κατεβαστήρι και ξαφνικά σήμερα πήγα να το ανοίξω και καπουτ. Δεν ανοίγει με τίποτα. Έκανα ένα clear cmos τιποτα. Δίνει ρεύμα κανονικά στα fans που είναι πάνω στο mobo και στην κάρτα γραφικών. Ο δίσκος αρχίζει και παίρνει στροφές οπότε δεν έχουμε πρόβλημα. Από μνήμες δεν είναι γιατι είχα 4 dimm και τα δοκίμασα ένα ένα όλα (τι διάλο λες να κάικαν και τα 4). Παρατηρώ ότι δεν δίνει ρεύμα σε πληκτρολόγιο και ποντίκι οπότε και ψιλιάστικα ότι κάτι θα παίζει με τη μητρική. Καμία ιδέα παιδια? .Εστω και εαν δεν μπορούμε να το φτιάξουμε να δούμε τι χάλασε σίγουρα ώστα να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η m/b σου εχει λαμπακι τροφοδοσιας;αναβει;δεν ειναι αναγκαιο να εχει καει ολοκληρωτικα το τροφοδοτικο απλα να ειναι στα τελευταια του αυτο μου θυμιζει το οτι εμεινε "ξερο" με το που πατησες το κουμπι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βγαλε καρτα γραφικών ραμ, ξεσύνδεσε δισκους όλα. ριξε ένα καλό καθάρισμα. και σύνδεσε τα απαραίτητα για να πάρει μπρός.αν μπορείς δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών. Το κάνει και ένας δικός μου παλιός που κ που αλλα ξεσυνδεω απο πάνω του και τα ξανακουμπωνω και με τα πολλα παιρνει. Αβυσσος η ψυχη τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αβυσσος η ψυχη τους.

 

Αυτό ξαναπέστω. Τα ξεκούνισα όλα από πάνω τα ξανασύνδεσα και όλα είναι οκ τώρα. Ποιος ξέρει τι το έπιασε. Λες να είναι μήνυμα ότι είναι στα τελευταία του?

 

Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον το πρόβλημα λύθηκε αν και με το clear cmos τώρα έχουμε ένα χάος με τις ρυθμίσει που έχει από τον control για τους δίσκους. Αλλά ασ οπλιστούμε με υπομονή και θα το φτιάξουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ειναι θεμα αβυσσου,ειναι θεμα ρευματων κατα βαση..(τι αλλο απο ρευμα ειναι ο υπολογιστης....)(μην πει κανεις τιποτα για το ατονικο,σκυλοβαριεμαι του θανατα για οξειες τωρα)..Με καλη πιθανοτητα το τροφοδοτικο δεν ειναι στα καλα\υτερα του...κι απο κει και περα,ηλεκτρονικα ειναι αυτα,"κουραζονται" με τα χρονια,κι ας τα να πανε..στη χειροτερη κατι στη μητρικη....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...