Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

takis345

Τι τρεχει με το 3dmark 2006 ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους/ες. Εχω 2 ιδια pc με Pentium 4 3,2 Prescot, 1 GB Ram kai Geforce 6800. To ενα εχει motherboard gigabyte ga-81g1000 και το αλλο asus p4c800 deluxe.

Μπορει καποιος να μου πει γιατι στο 1ο pc βγαζei 1400 στο 3d mark 2006 ενω στο αλλο (με την asus mobo που ειναι πολυ καλυτερη) βγαζει μονο 850 ????

Περιττο να σας πω οτι εχω δοκιμασει να αλλαξω εναλλαξ μνημες, καρτες και στα 2 -αλλα παντα στο 2ο υπαρχει προβλημα!!!!

Στο μεταξυ σε ολα τα αλλα τεστ ο επεξεργ. η μνημη, και το mobo βγαζει καλα αποτελεσματα (πχ στο everest, sto pcmark κτλ).

Μονο στο 3d mark 2006 υπαρχει αυτη η μεγαλη μειωση...

Οποιος εχει ακουσει κατι ας πει τη γνωμη του. Ευχαριστω προκαταβολικα!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικα κατι εχεις ενεργοποιησει κατι στους drivers

Ή κανενα anti-aliasing ή κανενα αλλο φιλτρο

 

Δοκιμασε να βγαλεις τους drivers και να τους ξαναβαλεις

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια ευχαριστω γιατ τις απαντησεις αλλα ολα τα εχω τσεκαρει. Δεν ειναι θεμα drivers ουτε ρυθμισεων του 3d mark. Κατι αλλο ειναι... Καμια αλλη ιδεα ???

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο "πρόβλημα" με το 3D Mark 06. Έχω το pc της υπογραφής και βγάζω 2010 πόντους! Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά; Έψαξα τα πάντα από drivers ρυθμίσεις αλλά τίποτα... Και την πρώτη στιγμή που το είδα εξεπλάγην, λέω ε όχι και τόσο χάλια...

Υ.Γ. Στο 3D Mark 05 έβγαλα 1100 απότι θυμάμαι...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο "πρόβλημα" με το 3D Mark 06. Έχω το pc της υπογραφής και βγάζω 2010 πόντους! Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά; Έψαξα τα πάντα από drivers ρυθμίσεις αλλά τίποτα... Και την πρώτη στιγμή που το είδα εξεπλάγην, λέω ε όχι και τόσο χάλια...

Υ.Γ. Στο 3D Mark 05 έβγαλα 1100 απότι θυμάμαι...

Το score στο 06 σου είναι σε λογικά πλαίσια αν κρίνω από την db της futuremark. Στο 05 μάλλον έφαγες ένα μηδενικό :)

 

@takis345: Παίζει να είναι ελαφρώς άκυρο αυτό που θα ρωτήσω αλλά τι τροφοδοτικά έχει το κάθε pc;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα benchmark δεν είναι μόνο hardware θέμα πρέπει να κάνεις και τα σωστά tweaks που λογικά τυχαία το ένα είναι πιο σωστά tweakαρισμένο ;)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα το προβλημα ηταν στο βιος. Ηθελε το Graphics Aperture Size ή καπως ετσι απο 64 να το βαλω 128 οσο και η μνημη της 6800. Τωρα βγαζει κανονικα 1450 3dmarks 2006.

Αρα και το φιλο που ειπε οτι η δικια του ultra βγαζει 2000 και κατι σωστο τον κοβω!

Ευχαριστω πολυ παιδες για το ενδιαφερον!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Τελικα το προβλημα ηταν στο βιος. Ηθελε το Graphics Aperture Size ή καπως ετσι απο 64 να το βαλω 128 οσο και η μνημη της 6800. Τωρα βγαζει κανονικα 1450 3dmarks 2006.

Αρα και το φιλο που ειπε οτι η δικια του ultra βγαζει 2000 και κατι σωστο τον κοβω!

Ευχαριστω πολυ παιδες για το ενδιαφερον!

 

Να 'σαι καλά φίλε... Vatos τελικά δίκιο είχες, κάτι πείραξα και εγώ ;) μέσα από το Panel της nVidia και είμαι οκ τώρα στο 06

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...