Προς το περιεχόμενο

Συντομεύσεις στο WORD. Please HELP!


mikee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγκατέστησα σε νέο υπολογιστή τα office XP και έβαλα για πληκτρολόγιο ένα της Microsoft που έχει extra κομπιά. Όλες οι συντομεύσεις του WORD (και μόνο αυτού) έχουν γίνει ότι να'ναι : π.χ. το cut γίνεται με shift+del και όχι με ctrl+x. Δεν βρήκα κάποια ρύθμιση απο το WORD ή από το πληκτρολόγιο για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Παρακαλώ για τη βοήθεια σας ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω το αγγλικό Word γι' αυτό οι οδηγίες που ακολουθούν είναι στα αγγλικά. Αν λοιπόν είναι πρόβλημα του Word, μπορείς να κάνεις τα εξής:

Στο Word πήγαινε Tools > Customize > καρτέλα Commands > Keyboard... Στην αριστερή στήλη (Categories) επίλεξε το Edit και στη δεξιά κάνε κλικ στις εντολές EditCopy, EditCut και γενικά όσες σε ενδιαφέρουν.

Στο μεσαίο πεδίο αριστερά (Current keys) μπορείς να δεις ποιοι συνδυασμοί πλήκτρων έχουν οριστεί για κάθε εντολή, να αφαιρέσεις κάποιον απ' αυτούς, ενώ δεξιά στο Press new shortcut key μπορείς να προσθέσεις τον συνδυασμό που θέλεις. Το εξ ορισμού template στο οποίο θα αποθηκευτούν είναι το Normal.dot. Στη συνέχεια πατάς διαδοχικά Close > Close.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...