Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Soulseek


teotzialla

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους

 

Είμαι χρήστης του soulseek εδώ και 6 χρόνια. Τους τελευταίους 4 μήνες αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα με τα downloads. Συγκεκριμένα έχουν την εξής συμπεριφορά. Στην αρχή για τα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα ξεκινάνε καλά και μετά πέφτουν στα 0.2-0.5Κ. Κάποια στιγμή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα γίνονται ικανοποιητικά και στη συνέχεια μπόρει να ξαναπέσουν μετά απο δέκα λεπτά ή να μείνουν ικανοποιητικά εως οτου τελειώσει το κομμάτι. Πολλές φορές τυχαίνει να κατεβάζω από ένα χρήστη με 20Κ και την ίδια ώρα από άλλους 4 π.χ με 0.2-0.7Κ. Γενικά οι ταχύτητες είναι καλές μερικές φορές και την περισσότερη ώρα χάλια. Αυτή η συμπεριφορά ξεκίνησε τελείως ξαφνικά. Ενώ μέχρι πριν απο 1 μήνα εκανε συνέχεια disconnect από μόνο του. Για να τελειώνω αν μπορούν να βοηθήσουν έχω Win XP, SP2, adsl apo otenet 1Mb, speedtouch 536 και βρίσκομαι στα Γιάννενα.

 

Έαν κάποιος μπορεί να προτείνει κάτι ας μου απαντήσει παρακαλώ. Πολλοι έχουν πει ότι φταίει ο provider, έγω πιστεύω μπουκωμένες γραμμές ( τα downloads από sites, msn, skype etc είναι καλά σε σχέση με του soulseek). Θέρμη παράκληση μην μου πείτε για torrents ή αλλα p2p προγράμματα διότι μόνο στο soulseek βρίσκω την μουσική ππου θέλω.

 

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα με το soulseek (κοντά 6 χρόνια κι έγώ), κι αρκετός κοσμος τα έχει. Οι αποσυνδέσεις έχουν σταματήσει, αλλά τα κατεβάσματα εξακολουθούν να σέρνονται. Ή ο server του soulseek τα έχει παίξει ή φταίνε οι γραμμές (το πιο πιθανό). Εγώ είμαι Καβάλα με Otenet, εσύ ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εγώ με otenet είμαι στα γιάννενα. Στη θεσσαλονίκη π.χ με άτομα που μιλάω μέσω soulseek δεν έχουν πρόβλημα. Πίστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα στις γράμμες. Αλλά αυτο που με παραξενεύει είναι γιατι δεν συμβαίνει το ίδιο με άλλα downloads. Πολύ παράξενη συμπεριφορά . Τώρα κατεβάζω από έναν χρήστη με 17 k και από άλλους 3 με 0.5. Τρέλα. Μήπως πρέπει να αλλάξουμε provider ?

 

Ας βρέθει κάποιος να μας βοηθήσει pleaseeeeeeee!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέχρι το καλοκαίρι που είχα τελλας και πιο πριν αλτεκ, δε μου το έκανε, τώρα να ναι τυχαίο δε ξέρω, θα δοκιμάσω να μπώ πάλι με αλτεκ να το τσεκάρω, μπες κι εσύ με κανένα δανεικό από άλλη εταιρία να δείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια μηπως δεν φταιει η συνδεση και φταιει αυτος απο τον οποιο κατεβαζετε?εγω περιπου 4-5χρονια ειμαι χρηστης soulseek και 3 με dsl λοιπον τυχαινει να κατεβαζω απο αλλους με 100 και απο αλλους με 0,4 1 κλπ.καντε καλου κακου εναν ελεγχο : Options>General Options >Test Firewall and router settings και ποσταρετε μηπως φταινε οι πορτες..Επισης τσεκαρετε να κατεβασετε απο καποιον με πολυ μεγαλη ταχυτητα,τη γραφει οπως φανταζομαι γνωριζετε διπλα στο ονομα του χρηστη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε φίλε σου λέω ότι είμαι χρήστης του soulseek εδώ και πόσα χρόνια. Το ξέρω το πρόγραμμα πολύ καλά και ξέρω και από ποιούς κατεβάζω.

 

Ας βρεθεί κάποιος να δώσει μια νορμάλ απάντηση και να μην γράφει άλλα για άλλα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Γεια σε όποιον/α παρακολουθεί ακόμη αυτό το τόπικ,

μάθαμε στο μεταξύ τίποτα για το εν λόγω πρόβλημα? Έχω κι εγώ adsl otenet, και το τελευταίο τρίμηνο, κάπου τόσο, το soulseek δ ε ν υ π ά ρ χ ε ι.... Κατεβάζει με 0.1 Κ/sec., παγώνει κλπ. Χωρίς να ξέρω πολλά τεχνικά, από τα FAQ του soulseek διάβασα ότι οι providers συχνά κάνουν χρήση περιορισμών [traffic shaping] για να εμποδίσουν την "αλόγιστη" χρήση p2p που μπορεί να επιφέρει βλάβες στο υπόλοιπο δίκτυο [δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό] ΧΩΡΙΣ να ανακοινώνουν δημόσια την τακτική τους.

[συγκεκριμένα "Many ISPs are now using traffic shaping to prevent excessive p2p usage from detrimentally affecting the rest of their network, although they may not publicly announce the policy"]

 

Μάθαμε αν οφείλεται στην otenet ή είναι γενικότερο πρόβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...