Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με άνοιγμα αρχείου βίντεο


Liberito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το εξής πρόβλημα:

 

Κατέβασα από κάρτα μνήμης (ενός φίλου) φωτογραφίες μέσω της φωτογραφικής μου μηχανής κάνοντας ίσως το λάθος να μην την σαρώσω πρώτα για ιούς. Από τότε όταν κατεβάζω εγγραφές βίντεο από την φωτογρ. μου την ώρα που ανοίγω τον φάκελο που είναι μέσα μου βγάζει ένα παραθυράκι στην οθόνη που λέει ότι για λόγους ασφαλείας το πρόγραμμα θα κλείσει. Μου κλείνει και το mediaplayer όταν πάω να το παίξω μέσω αυτού. Με το VLC media player μου παίζει όμως χωρίς πρόβλημα. Είπα μήπως φταίει το codec και κατέβασα το K-Lite Codec Pack αλλά δεν έγινε τίποτα.

 

Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να έγινε και πως μπορώ να το λύσω;

 

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα (υπάρχον,δοθέντος)antivirus να κάνει καλά τη δουλειά της προκαταρκτικής σάρωσης καλά,να κάνει τη δουλειά του real time protection καλά,αλλά να μην κάνει μια "κατόπιν-εορτής-σάρωση" εξίσου καλά...

Aν έχεις το System Restore ενεργοποιημένο πάντως,μάλλον σώθηκες...

Και δεν χάνεις και τίποτα να επανεγκαταστήσεις το πρόγραμμα της φωτό-μηχανής...(ακόμα και τον Windows Media Troublemaker..)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστηχώς το system restore δεν το έχω ενεργοποιημένο. Έχω απεγκαταστίσει το πρόγραμμα της φωτο αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Σάρωσα τον φάκελο για ιούς αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Ακόμη δεν έχω βρει λύση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπάθησα και με το system restore. Αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι; Μήπως να προσπαθήσω να βάλω τα αρχεία μου στον εξωτερικό δίσκο και να κάνω επαναγκατάσταση των WINDOWS και των XP;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...