Προς το περιεχόμενο

Toshiba A200-1J0 και A200-1IJ


michalis2610

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους,

 

έχω βρεί τα παραπάνω μοντέλα φορητών της Toshiba και ψάχνω από χθές παντού για να βρώ τι ταχύτητας σκληρό δίσκο έχουν.

 

 

Στο επίσημο ελληνικό αλλά και ευρωπαικό site δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά παρά μόνο ότι έχουν την τεχνολογία SMART...ναι καλά μάγκες...είστε κορυφαίοι...

 

Μήπως κάποιος κάτοχος μπορεί να μας πει τελικά τι ισχύει, γιατί στα περισσότερα κατστήματα τον έχουν ως 4200rpm όμως σε κάποια (λίγα) 5400rpm...

 

ΥΓ1. Εστειλα mail στην IDEAL και περιμένω απάντηση...σιγά μην τους πάρω και τηλ για πληροφορίες που οφείλουν να έχουν.

 

ΥΓ2. Αν δεν απαντήσουν θα καλέσω για να μάθω και για το ανάλογο κράξιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητε φιλε, εχω και εγω την ιδια απορια καθως ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω το 1j0... στο επισημο site πραγματι δε γραφει τιποτα... στο eshop γραφει 4200 και στη zero1 5200:

 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905142

http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=506&products_id=41577

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

 

λοιπόν απαντάω στην απορία μου μιας και έμαθα σήμερα τι ισχύει μετά από μια επίστεψη σε γνωστό κατάστημα για τον A200-1J0.

 

Φοράει σκληρό από την σειρά MHX2 BT της Fujitsu που περιστέφονται στις 4200 στροφές. Το ίδιο υποθέτω ισχύει και για το μεγαλύτερο Satellite A200-1J3.

 

Για το A200-1IJ δυστυχώς δεν μπόρεσα να μάθω καθώς ο φορητός ήταν εκτός ρεύματος και δεν υπήρχε η δυνατότητα να τον ανάψω για να δω το δίσκο.

 

Δυστυχώς και το γράφω απολύτως συνειδειτά (καθώς ο ίδιος έχω προτείνει αρκετές φορές τη συγκεκριμένη σειρά φορητών) παρόλο που έχω περάσει αρκετό χρόνο "παίζοντας" με αυτούς τους φορητους όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνω τόσο περοσσότερο με απογοητεύει η περίφημη "ποιότητα" κατασκευής της Toshiba.

 

Αυτό ισχύει και για τη σειρά Α200 αλλά και για την U300 (ειδικά αυτή η βύθιση στο πληκρολόγιο είναι τραγική - σαν ψεύτικα!). Ειλικρινά το Xi 2428 που υπήρχε δίπλα στο Α200 είναι (με εξαίρεση ίσως τους μεντεσέδες της οθόνης- ο Toshiba έχει έναν γιγαντιαίο) σε υψηλότερο επίπεδο από τον Toshiba σε Στιβαρότητα-Οθόνη-πληκρολόγιο.

 

Κάνω τη σύγκριση αυτή γιατί πρόκειται για φορητούς που απευθύνονται στο ίδιο κοινό.

 

Η διαφορά τιμής τελικά στους toshiba προκείπτει από τη 2ετή διεθνή εγγύηση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειλικρινά το Xi 2428 που υπήρχε δίπλα στο Α200 είναι (με εξαίρεση ίσως τους μεντεσέδες της οθόνης- ο Toshiba έχει έναν γιγαντιαίο) το υπόλοιπο φορητό κινείται σε χαμηλότερο επίπεδο από τον FS. (Στιβαρότητα-Οθόνη-πληκρολόγιο)

 

Φιλε Μιχαλη, τι εννοεις με την αυτη την προταση? Θελω να παρω laptop και βρισκομαι αναμεσα στα δυο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Gugux Ευτυχώς που το είδες. Αλλα αντί άλλων έγραψα. (Το διόρθωσα)

 

Λοιπόν πολύ απλά λέω ότι άμα ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα επέλεγα τον FS. H προσφορά από το Πλαίσιο (μέσω internet) είναι πολύ καλή.

 

Βεβαία θα φρόντιζα να αγοράσω την 3ετή επέκταση εγγύησης (εντός 90 ημερών) που πάει στα ~220 Ευρώ αλλά και πάλι μου φαίνεται ότι αξίζει περισσότερο να δώσεις συνολικά ~1300 για ένα τέτοιο μηχάνημα και να είσαι ξέγνιαστος και για 3 χρόνια παρά να κάνεις συμβιβασμούς με τα ημίμετρα(θεόαργοι σκληροί) της Toshiba.

 

Η επιλογή δική σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...