Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για κουτί ++


Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια, προκειται να φτιαξω ενα συστηματακι αθορυβο. Την εχω ψαξει σχετικα με τροφοδοτικα, cpu cooling κτλ και τωρα την ψαχνω για κουτι.

 

Λέω λοιπον για αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808657

 

το οποιο εχει ηχομονωση, ειναι αλουμινενιο και μου φαινεται μια χαρα.

Πως σας φαινεται? Εχετε κατι αλλο να προτεινετε?

 

Επισης κατι τελευταιο...Στην τελευταια εκθεση στη Hellexpo, οποιος θα ειχε παει στο περιπτερο της msi θα πρεπει να ειχε δει ενα φοβερο κουτι που ειχανε σε σχημα ορθογωνιο παραλληλογραμο με watercooling μεσα και γενικα φοβερο case moding. Εχετε υποψιν σας ποιο κουτι μπορει να ητανε?

Ήτανε καπως σαν αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808634 αλλα σε midi ή full ATX φάση. Σκεφτειτε αυτο σε μικροτερο πλατος και μηκος αλλά διπλασιο υψος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικα εμενα απο κοντα δε μαρεσε. μεχρι ποσα θα δωσεισ??

 

Βασικα δεν ειναι τα λεφτα το προβλημα. Δινω και 200 χωρις φπα (μεσω εταιριας θα το παρω)....Το ζητημα ειναι οτι κοιταζα το coolmaster cosmos 1000 αλλα ρε συ 16,5 κιλα το κουτι????Ελεος....

Το κουτι που γραφω ειναι 6 κιλα και εχει πολυ καλυτερη ηχομονωση απο το cosmos. Βαρος και ηχος ειναι 2 πολυ αρνητικοι παραγοντες για μενα.

Επιπλεον δεν με ενδιαφερει να κανω μοστρα με το κουτι μου ουτε να το παρω μαζι με το κολοφτιαγμενο punto και να παω στο μπουρναζι για LAN party :P

Τελος, σιγουρα δεν εχει χωρο για να κανεις πολλα πραγματα το Hush αλλα δεν προκειται να βαλω υδροψυξεις και διαφορα τετοια.

Επομενως, καλο χρυσο το coolmaster για παραδειγμα αλλα δεν με ενδιαφερουν οι δυνατοτητες που προσφερει και εχει πολυ αρνητικα στοιχεια για τα κριτηρια μου.

 

Τελικα μου φαινεται απανταω μονος μου στις ερωτησεις μου ε? :P

 

P.S: Ο μονος λογος που θα σκεφτομουνα σε κατι καλυτερο θα ητανε επειδη το συστημα θα ειναι βομβα βαση χαρακτηριστικων....400 θα φυγουν μονο για mobo και cpu.

 

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...