Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δεν χρειαζεται να κανουμε αναλυσεις επι αναλυσεων της αγορας.Ας μεινουμε στην ουσια.Ειναι γεγονος λοιπον οτι η αγορα των κονσολων μεγαλωνει συνεχως και το ποταμι δεν γυριζει πισω.Θα σταματησει μονο οταν πιασει κορυφη στον τομεα της ψυχαγωγιας γενικοτερα.Εχουμε καιρο μεχρι τοτε αλλα στην διαδρομη το console gaming θα ανθιζει.
xvagos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 PS2+τσιπάκι+πολλά games (από θείο)+TV (που έχει και η γιαγιά μου)+plug and play=250? και πολλά λέω PC+πολλά games (θείος)+install(?)+crack(?)+πως βρίσκω το αρχείο που κατέβασα μόλις τώρα= 700? (medium PC) και λίγα λέω Και ύστερα μου λέτε πως να μην γνωρίζουν τέτοια τρελή άνθιση οι κονσόλες! Ααα για gaming γίνεται η συζήτηση είπαμε;
Dr_73 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Το μεγάλο μειονέκτημα του PC είναι το κόστος του Hardware. Είναι οικονομικό το ζήτημα, γι' αυτό και είναι ταμπού και προκαλεί τέτοια εμπάθεια. Το αρχικό κόστος για να παίξει κάποιος με PC είναι μεγαλύτερο από κάθε κονσόλα. Θέλει σήμερα γύρω στα 1500? για κάποιον που πρέπει να τα αγοράσει όλα. Επιπλέον για να είναι μέσα στα πράγματα, θέλει 200? το χρόνο για αναβάθμιση κάρτας γραφικών τουλάχιστον μια φορά το χρόνο υποθέτοντας ότι θα πουλήσει για 80-100? την παλιά. Θέλει και άλλα 500? ανα διετία για να αλλάζει επεξεργαστή/μητρική/μνήμες , οπότε πάμε σε συνολικό ετήσιο κόστος 450-500? , πέραν της αρχικής επένδυσης. Γι' αυτό το λόγο έχουν μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό οι κονσόλες. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν περισσοτερα παιχνίδια. Προσωπικά νομίζω ότι όποιος μένει μόνο στο ένα, χάνει σε κάθε περίπτωση.
Dr_73 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 sorry,αλλα δεν εχω σκοπο να τραβηξω 10 μετρα hdmi για να κανω την συνδεση,και ουτε εχω σκοπο να μεταφερω την πλασμα στο μικρο μου δωματιο,ουτε και το pc στο σαλονι. Υπάρχουν κουτιά HTPC , τα οποία μπορούν να μετατρέψουν το pc σε κορυφαίο player ταινιών, μουσικής κτλ. Την ανώτερη ποιότητα εικόνας για Home Theater χρήση τη δίνει HTPC με το PowerDVD. Μόνο ένα Denon των 3500? το ξεπερνά σε εικόνα , σε μεγάλες τηλεοράσεις ή προβολείς. Μια σχετική βόλτα σε φόρουμ που ασχολούνται με Home Theater θα σου λύσει απορίες. Με τέτοιο κουτί , ο υπολογιστής μπαίνει κάτω από την τηλεόραση και με το ασύρματο πληκτρολόγιο τον χειρίζεσαι από όπου θες. Δεν χρειάζεται μακρύ καλώδιο. Προσωπικά δεν έχω θέση στην κόντρα. Μου αρέσουν και οι υπολογιστές και οι κονσόλες, παρόλο που τώρα έχω μόνο φορητές κονσόλες. Θα ήθελα πολύ ένα 360, αλλά δεν έχω μελετήσει αρκετά ακόμη για να προχωρήσω και φοβάμαι λίγο με αυτά που ακούγονται ότι μπορεί εύκολα να γίνει άχρηστο. Αν ξεκλείδωνε το PS3 , έτσι ώστε να μας φτιάχνει ο θείος , θα αισθανόμουν πιο άνετα.
oracle22 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ούτως η αλλος τα γραφικά δεν αποτέλεσαν και δεν αποτελούν την "καρδια της απόλαυσης" ενός τίτλου... Έτσι είναι, σενάριο και πλοκή, στυλ Crysis (μια σκέτη κρίση είναι το παιχνίδι ) να μας λείπει! Για πείτε μας ένα παιχνίδι του PC που άφησε εποχή? Το Carmageddon μήπως? :lol: Ηλεκτρονικό Παιχνίδι = Παιχνιδομηχανή = Κονσόλα
Bougas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ελεγα να μην ξαναποσταρω,αλλα δεν κρατηθηκα. εδω ρε παιδια μας λετε οτι με το 360 παραμενουμε στασιμοι οσο αφορα τα γραφικα.γιατι το Gears of War 2 χρονια μετα δεν εχει ακομα απο τα καλυτερα γραφικα που υπαρχουνε σε παιχνιδι? μην λεμε οτι να'ναι. τοση διαφορα δηλαδη εχει το cod4 και το crysis,με το GoW? και μιλαμε για παιχνιδι που βγηκε 2 χρονια μετα το gow ετσι? συμφωνω σε ολα με τον Dr_73. Έτσι είναι, σενάριο και πλοκή, στυλ Crysis (μια σκέτη κρίση είναι το παιχνίδι ) να μας λείπει! Για πείτε μας ένα παιχνίδι του PC που άφησε εποχή? Το Carmageddon μήπως? :lol: Ηλεκτρονικό Παιχνίδι = Παιχνιδομηχανή = Κονσόλα συμφωνω για το crysis.καλα γραφικα δεν λεω,αλλα λεπτομερια εγω δεν ειδα.. ολο πρασιναδα,ιδια δεντρα αριστερα δεξια,ιδιο σχεδιο,αμμο,χωμα,χορταρακι,παραλια.... ολο το παιχνιδι ετσι ειναι.α! και καλυβια.... το far cry το βρηκα ποιο ενδιαφερον απο το crysis εγω. ασε που θελει και 4 χ 8800 για να παιξει...
mpentenis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 γιατί έχετε κολλήσει όλοι με τα cracks??? να βρείτε ενα 8είο που να σας τα δίνει έτοιμα, οχι να ψαχνετε τον θειο για το προγραμμα και τον ανηψιο για το crack.... δεν θελει κοπο, το βρισκεις μια φορα, και μετα το ποπ δεν εχει στοπ.... οταν ακουω ατομα να ψαααχνουν για κλειδια και δεν βρισκουν, πραγματικα απορω γιατι καθονται διαρκως στο ιντερνετ.... ιντερνετ δεν ειναι μονο το τσατ! (και τα πορνο )
chill Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 16χ8800 θέλει bouga για να τρέξει ομαλά. Αλλά αφού θα τις πουλήσουμε μωρέ σε 3 μήνες δεν αξίζει. Πρασινάδα έχει το crysis σε όλα τα επίπεδα. Αmazon έπρεπε να το έλεγαν. Ούτε χιόνια έχει, ούτε εισβολή μέσα σε zero gravity στο spaceship έχει ούτε τίποτα. Μόνο πράσινο. Αυτά. Πάω να παίξω gow τώρα σε 1920x1200 με τα πάντα στο full στην 1,5 χρόνου κάρτα μου. Θα τρέχει bouga ή να πάρω κανένα xbox για να το απολαύσω?
Bougas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 δεν μιλαμε για τωρα,αλλα για "περιοδους" που κανουνε κανα χρονο να σπασουνε το securon και το starforce,και αναγκαζωμαστε να εχουμε 5-6 διαφορετικες εκδοσεις του daemon tool,(καθε παιχνιδι αλλη εκδοση),το unsecuron,και αλλα 20 προγραμματακια.(καποτε επαιζα και εγω στο pc,και τα ειχα περασει ολα αυτα). και επισης,και τα κρακ που βγαινουνε,σου @@ το παιχνιδι,και περιμενεις πως και πως να βγουν οι επομενες εκδοσεις μπας και στρωσει το παιχνιδι. πχ με το football manager,στο γνησιο το παιχνιδι παει μια χαρα.με το κρακ,ακομα και 5 μηνες μετα την κυκλοφορια του,βλεπεις κατι σκορ οφη-παο 8-1 και κατι τετοια κουλα.με το γνησιο κανονικα setup και play,δεν στα κανει αυτα. αλλο παραδειγμα το sega rally revo.μεχρι και την εκδοση 1.56 καπου εκει,οι 4-5 προηγουμενες που βγηκανε,σε πεταγαν καθε λιγο και λιγακι στην επιφανεια εργασιας εξαιτιας σφαλματος. και το Dirt τα ιδια.μετα απο 12 εκδοσεις διορθωθηκε το bug. θα μου πεις,αγορασε τα γνησια.οχι,για παιχνιδι που θα μου ζητησει 2χ8800 και θα τρεχει με χαμηλο framerate,δεν το αγοραζω γνησιο. ειναι πολυ καλο και το gaming pc,αλλα οι εταιριες hardware το εχουνε @@ το θεμα.σε αυτο συμφωνουν και οι 17 απο τους 20 που γραψανε σε αυτο το τοπικ. chill,βλεπω συνεχιζεις να απαντας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μονο σε μενα.(σε δευτερο τοπικ),αυτο δειχνει απλα "κομπλεξ". τελος! οι αποψεις των αλλων 20 δεν σου κανανε κουκου? Θα τρέχει bouga ή να πάρω κανένα xbox για να το απολαύσω? ειτε στο pc το εχεις,ειτε στο 360,παιχνιδι xbox ειναι παντος,και βλεπω σ'αρεσει.
oracle22 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 BOUGAS ποιο game του Xbox360 είναι NATIVE 1080i? γιατί το Halo 3 δεν ήταν ΟΥΤΕ 720p (native λέμε έτσι) αλλά 640p! http://www.gamegrep.com/news/5430-halo_3_runs_640p_native_resolution/ χωρίς Anti-aliasing και με Bilinear (όχι Trilinear) Filtering...και ROUGHLY 30FPS AVERAGE!!! aha μάλιστα...τρελές αναλύσεις... επιπλέον ο Αpokleiros μίλησε για Crysis σε ανάλυση 1280χ720...υπονοείς πως με τα ίδια settings που το τρέχει εκείνος ότι το Xbox360 ή το PS3 θα το έτρεχαν με περισσότερα fps? Thresh επειδή από ότι καταλαβαίνω είσαι και μικρός σε ηλικία (εξεταστική και έτσι ), τι να μας πεις για παιχνίδια όταν δεν έχεις δει ποτέ σου Commodore 64? Όσο για το HALO άσ΄το! Παίξ'τε κανένα Warcraft και πολύ σας είναι! Το να μιλάς περιφρονητικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι, ιεροσυλία! Το συγκεκριμένο όπως και πολλά άλλα δεν θα τα φτάσετε ποτέ σε πωλήσεις PC GAMER FANS. Εδώ μιλάμε ότι η τρίτη σειρά ξεπέρασε το pac-man πωλήσεις, (πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games) χώρια τα πειρατικά! Αλλά με την δική σας θεωρία οι 8.100.000 αγοραστές του Halo 3, είναι ανόητοι! Δεν ξέρουν τι χάνουν που δεν παίζουν παιχνίδια στο PC!
Bougas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 oracle22,το call of duty 4,εχει 8,1 εκατ. πωλησεις στο 360. για ποσταρε μας τις αντιστοιχες για pc. ρε οracle22 ελεος.τι γραφηκα ειναι αυτα?
mpentenis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Για πείτε μας ένα παιχνίδι του PC που άφησε εποχή? Το Carmageddon μήπως? :lol: Ηλεκτρονικό Παιχνίδι = Παιχνιδομηχανή = Κονσόλα Lineage II . Παιχνίδι το οποιο παίζουν απο πιτσιρίκια μέχρι μπαρμπάδες (sorry ) 50αρηδες, με στοιχεία που πραγματικά "σε πεθαινουν" (τουλαχιστον ετσι λένε οι ειδήσεις...) και όχι μόνο αυτό...Πολλά παιχνίδια μπορείς να βρεις ανα περιόδους τα οποια έχουν αφήσει σημάδι στο περασμά τους (ξεκινώντας απο το Under a killing moon, μεχρι και το Falcon 4, το οποιο κυκλοφορεί απο το 98 αν δεν κάνω λάθος, εχω ακομα την αρχική έκδοση σε 4 δισκέτες και το manual τον 200 σελίδωv, οπου ακόμα και σήμερα Falcon 4 είναι, αλλά ΔΕΝ έχει καμια απολύτως σχέση...) Για βρείτε ένα αντίστοιχο παιχνίδι....Υπάρχει πάνω απο 10 χρόνια, διαρκώς εξελίσσεται, έχει μεγάλες κοινότητες με εικονικές αεράμυνες και μοίρες, μάχες μεταξύ χωρών κ.α Αυτό το παιχνίδι δεν αφησε εποχή γιατι απλά είναι ακόμα στην εποχή του(και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα...) Τεχνολογίες εχουν στηριχθεί πάνω του, δεν χτίστηκε πάνω σε τεχνολογίες.... (call me Thrustmaster,Saitek κλπ κλπ κλπ....). Για την ιστορία και μόνο αναφέρω οτι υπάρχει μέχρι και Εικονική Πολεμική Αεροπορία ( http://www.e-haf.org/ ) Sims 1 & 2. Παιχνίδι με τόσα expansions δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά...2 παιχνίδια βγήκαν, τόσα χρόνια είναι ακόμα ψηλά στις προτιμήσεις...Μέχρι και για Pets υπάρχει expansion. Leisure Suit Larry. πριν βγεί το τελευταίο που όλοι είδαν και ξενέρωσαν, κυκλοφορησαν άλλα τα οποια όντως εχουν αφήσει εποχή! Κάποια αντιστοιχία σε κονσόλα?Δεν μιλάμε για παιχνίδι που εχει αφήσει σημάδι λόγω καλών γραφικών, και computer games το έκαναν αλλά χάθηκαν, μιλάμε για παιχνίδια μόνο σε κονσόλες τα οποια όντως εχουν αφήσει τα σημάδια τους.... Παλιός gamer γαρ, σου βρίσκω όσα games θες.... και μιας και το ανέφερες, 8.1 εκατ. μπορεί να είναι οι κινέζοι σε μια μονο πολη που παίζουν Lineage2
littlelouievegos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Kαι εσυ που εισαι μεγαλος ρε Οracle22 μιλας σοβαρα δλδ; Ζητας να σου αναφερουν ενα τιτλο που να εχει αφησει ιστορια στο PC; Μα μιλας σοβαρα τωρα ή μας γλεντας να ξερουμε τουλαχιστον οταν αστειευεσαι; Οταν λες τετοια για το WoW μαλλον πλακα κανεις δεν μπορει να μιλας σοβαρα.. Αγνοεις βασικα στοιχεια σε μια συζητηση και συγκρινεις μια τεραστια αγοραστικη δυναμη οπως οι κονσολες με την αγορα των PC για παιχνιδια; Αφου ειναι el cheapo λυση για 5 χρονακια ρε μαγκα και περνουν ολοι κονσολες πως να μην πουλησει και περισσοτερο ενας τιτλος απο ενα PC τιτλο; Τα σκεφτεσαι και τα λες; Ειναι σαν να μου λες τωρα οτι μα καλα οι εκατομμυρια χρηστες του Peugeot 106 του Renault Clio του VW Polo ειναι μαλακες που θεωρουν το αμαξι τους καλυτερο απο μια Mercedes SLK? Αφου πουλαει περισσοτερο αρα ειναι καλυτερο!! Πως μπορει οι πωλησεις ενος best seller παιχνιδιου μιας κονσολας να χρησιμοποιηθουν για συγκριση με ενα τιτλο για PC? Η αληθεια ειναι μια και την ειπα και εγω πριν και καποιος αλλος. Το χρημα που δεν υπαρχει ή δεν θελουν καποιοι να δωσουν προκαλει εμπαθεια σε πολλους. Οταν κανεις κατι απο επιλογη δεν μιλας και οδυρεσαι λεγωντας ασυναρτησιες, εισαι συνδειδητοποιημενος. Οταν το κανεις απο αναγκη να πεισεις τον εαυτο σου οτι δεν το χρειαζεται ειναι εμπαθεια. Ετσι ξερω εγω στο χωριο μου.
Galis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ωραιες οι κονσολες αλλα τα fps games ειναι ελαφρως γτπ με το gamepad
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Thresh επειδή από ότι καταλαβαίνω είσαι και μικρός σε ηλικία (εξεταστική και έτσι ), τι να μας πεις για παιχνίδια όταν δεν έχεις δει ποτέ σου Commodore 64? Όσο για το HALO άσ΄το! Παίξ'τε κανένα Warcraft και πολύ σας είναι! Το να μιλάς περιφρονητικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι, ιεροσυλία! Το συγκεκριμένο όπως και πολλά άλλα δεν θα τα φτάσετε ποτέ σε πωλήσεις PC GAMER FANS. Εδώ μιλάμε ότι η τρίτη σειρά ξεπέρασε το pac-man πωλήσεις, (πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games) χώρια τα πειρατικά! Αλλά με την δική σας θεωρία οι 8.100.000 αγοραστές του Halo 3, είναι ανόητοι! Δεν ξέρουν τι χάνουν που δεν παίζουν παιχνίδια στο PC! σου ρίχνω 2 χρόνια "μικρέ"...άστο λοιπόν... δεν μιλάω περιφρονητικά για το game, fanboy...μιλάω για τις συνθήκες στις οποίες τρέχει...κανέις δεν είπε ότι το Halo 3 δεν είναι παιχνιδάρα... 10m active συνδρομητές το WoW(χωρίς να μετράμε τους inactive και αυτούς που το παράτησαν τελείως)>8m το Halo 3 αν το πας πληθυσμιακά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.