Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εγκατασταση philips cga 5722) (conn-x


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθω να εγκαταστησω το ασυρματο ρουτερ που μου εστειλαν απο οτε με τον conn-x

αλλα υπαρχει καποιο προβλημα.Μου βγαζει μυνημα οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος στο δικτυο και δεν συναιχιζει την εγκατασταση.Επειδη δεν αναβει το λαμπακι που δειχνει οτι υπαρχει ενεργη συνδεση internet μαλλον καποια ρυθμιση θελει το ρουτερ,αλλα ειμαι λιγο ασχετος.Πως μπορω να το ρυθμισω?Εκτος και αν εχει καποιο προβλημα.

 

Εχω ενεργοποιησει τη συνδεση μου κανονικα και μπαινω τωρα με το παλιο μοντεμ F 200

της crypto που εχω απο την παλια μου συνδεση με forthnet.

 

Οσες φορες προσπαθησα να παρω το 1242 εδω και 3 μερες ουτε γραμμη δεν επιασα.

Με τη forthnet στο 1Mbit κατεβαζα με 105κβ/sec τωρα με conn-x στα 2Mbit κατεβαζω με 120κβ/sec.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α.για την ταχυτητα μπορει να ειναι πιτα το dslam..βτο συνδεσες με καλωδιο δικτυου το philips και αμα πας start run cmd και γραψεις ipconfig τι σου βγαζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τιποτα δεν εβγαλε.Απλα για κλασματα εβγαλε μια μαυρη οθονη και μετα τιποτα.Λεει τιποτα αυτο το philips η απλα ξεστοκαρουν εκει στον οτε?Τωρα για να πω την αληθεια οχι οτι θελω οπωσδηποτε ασυρματο,απλα το f 200 που εχω ειναι λιγο σαβουρα .Με πεταει συνεχεια εξω.Βασικα μου την εχει δωσει ασχημα που απο δευτερα δεν μπορω να πιασω γραμμη στο 1242.Τουλαχιστον στη forthnet μετα απο μιση ωρα αναμονης τα καταφερνα συνηθως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

normal το philips.γραψε πρωτα cmd και μετα γραψε ipconfig ωστε να μην εξαφανιστει αυτο που εβγαλε.μηπως η καρτα δικτυου σου ειναι απενεργοποιημενη.για δες στην διαχειριση συσκευων.το F200 οπως και κα8ε usb μοντεμ ειναι για πεταμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω. Το προβλημα αποκατασταθηκε σημερα.Μαλλον χρειαζοταν καποια ρυθμιση απο τον οτε.Οπως ειχα πει υπηρχε συγχρονισμος του ρουτερ(αναβε το αντιστοιχο λαμπακι) .αλλα δεν αναβε το λαμπακι που δειχνει οτι υπαρχει ενεργη συνδεση με το δικτυο.Σημερα μολις ανοιξα το ρουτερ το προβλημα ειχε αποκατασταθει.Χθες το απογευμα και σημερα το πρωι επικοινωνσε μαζι μου τεχνικος απο τον τοπικο οτε.

Φυσικα η ταχυτητα παρουσιαζει μεγαλες διακθμανσεις.Τωρα συμφωνα με το speedtest.net ειμαι στα 650kbps. Το βραδυ μπορει να ειμαι στα 1750(ατομικο ρεκορ).Παντως στο upload υπαρχει απο οτι βλεπω μεγαλη σταθεροτητα.180-200

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μην κανεις speedtest.κατεβασε ενα αρχειο απο http://www.ati.com.ολα τα αλλα ειναι σχετικα.ειδικα το speed test.net που ο σερβερ ειναι στην ον τελεκομς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...