Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με drivers / Πρόγραμμα για να βρισκει drivers?

georgemvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο προγραμμα που να βρίσκει drivers απο το ιντερνετ? Έκανα φορματ σε έναν υπολογιστή και μετά την εγκατάσταση εχουν μείνει 2 ερωτηματικά στο υλικό. Ο υπολογιστής έχει μια Gigabyte 8PE800 στης οποιας την σελιδα βρήκα μόνο audio drivers, intel drivers, kai usb drivers. Ένα το κρατουμενο. Δευτερον ξέρω οτι εχει και ενα PCI radio. Τα ερωτηματικα λοιπον ειναι τα εξης.

1.Ελεγκτής απλών επικοινωνιών PCI

2.Ελεγκτής ήχου πολυμέσων.

Το δευτερο υπήρχε εις δειπλούν, αλλά εφυγε το ένα μετά την εγκατάσταση των οδηγών της κάρτας ήχου.Επίσης δεν μπορώ να μπω στο δίκτυό μου με αυτό το πισι οτι και αν κάνω. Την καρτα δικτύου την έχει βρει κανονικά! Βέβαια εδώ που έβαλα το θέμα θα πρέπει να μου απαντήσετε για το αν υπάρχει ή οχι αυτο το πρόγραμμα και όχι για τα υπόλοιπα...

Δημοσ.

Το βρηκα το ρημαδοσιντι της μητρικης. Εκανα ένα ένα εγκατάσταση στα drivers που είχε (μάλλον αυτό έπρεπε να το κάνω πρωτο) και τίποτα. Δεν μπορώ να φτιάξω το δίκτυο με τίποτα! Καμιά ιδέα; Μήπως πρέπει να ξανακάνω φορματ και να τα βάλω από την αρχή; Νόμιζα μήπως είχα φτιάξει λάθος το utp, αλλά το λαπτοπ συνδέεται άνετα με εκείνο το καλώδιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...