kSiS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδια ... εχω την εξης απορια ... Tο SERVICΕ της SONY ERICSSON στην Ελλάδα είναι ΑΠΟΡΗΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ? σημερα που πηγα το τηλεφωνο μου για service (στον ΓΕΡΜΑΝΟ), οταν τους ζητησα τον αριθμο του Service ωστε να ενημερωθω για το κινητο, εαν εφτασε στα χερια τους, την κατασταση του κ την ημερομηνια που θα ειναι ετοιμο ο πωλητης αρνηθηκε να μου τα δωσει ! ρε παιδια είναι καμιά μυστική υπηρεσία το Service? αν ειναι πειτε μου να το ξερω... ο πωλητης απλα μου εξηγησε οτι το service παιρνει 10αδες κινητα την μερα κ ο πελατης δν εχει καμια σχεση με το service. κ οταν εγω διαφωνησα (ευγενικα παντα) και παραξενευτηκα ΑΠΛΑ μου ειπε "Οριστε, αν θες παντο αλλου !" ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΕΙΝΕ ΑΥΤΟ ? αυτη ειναι η σωστη συμπεριφορα του πωλητη? αν εχω αδικο πειτε το μου να το ξερω τουλαχιστον... επισης πηρε το κινητο ΜΟΥ στο καταστημα ΤΟΥ και δν μου εκοψε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ... κατι... ενα χαρτι οτι εχουν το κινητο μου ! Και που ξερω εγω κυριε μου οτι δεν θα το κρατησεις για την παρτυ σου το κινητο και μετα θα παιζουμε την κολοκυθια για το ποιος εχει το κινητό.... και που ξερω εγώ αν καποιος αλλος ερθει και παρει το κινητο μου αντι για το δικο του ? αυτο με ξινισε πιο πολυ απ το προηγούμενο.. για την ωρα απλα αναφέρω το περιστατικό ωστε να μαθω κ εγω αν εχω δικιο ή αδικο..δν θελω να τους κατηγορησω. θελω να ξερω αν εκαναν σωστα την δουλεια τους , γιατι με τα τοσα που εχω διαβασει συγκεκριμενα εδω μεσα στο insomnia εχω γινει απιστευτα καχυποπτος και απαιτητικος. ευχαριστω για οποιαδηποτε πληροφορηση
savasgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 φιλε μου αν μπλεξεις με γερμανο...εγω πλεον δεν τον λεω γερμανο αλλα κινεζο... μ΄εχει ταλαιπωρησει αφανταστα και τις 2 φορες που χρειαστηκε να παω τηλεφωνο για service...
geo63 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 μεσα στο εμπορικο κεντρο sity plaza στη λεωφορο βουλιαγμενης βρισκεται το servise της sony δε λεγεται sony αν θυμαμαι λεγεται αstra η καπως ετσι πηγαινε εκει και θα κανεις τη δουλεια σου με δελτιο παραλαβης και ολα τα αλλα
kSiS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστω για την βοηθεια σας... φιλε geo63 μένω βόρεια Ελλάδα δυστυχώς. εαν εμενα αθηνα θα το είχα ψάξει μονος μου κ θα το ειχα παει εγω ο ιδιος στο service.
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 @kSiS: το service της ericsson δεν έχει σχέση με αυτό του γερμανού.Εφόσον το πήγες σε γερμανό,αν είναι κάτι που μπορεί να επιδορθωθεί στο κατάστημα,θα γίνει άμεσα.Διαφορετικά το στέλνουν στο κεντρικό service Θεσσαλονίκης ή Αθήνας. Τα κινητά προς επισκευή,τώρα, τα κρατάνε οι τεχνικοί.Μήπως έλειπε ο τεχνικός και ήταν στη θέση του κάποιος πωλητής?? Ρωτάω,γιατί η σωστή διαδικασία είναι να σου δώσουν ένα δελτίο που λες και συ.Απαραίτητα! Οπότε αυτό ήταν το λάθος από μεριά πωλητή. Από κει και πέρα,συνήθως χρειάζεται να δουν το κινητό πρώτα και μετά να κρίνουν αν είναι άμεσα επισκευάσιμο ή αν πρέπει να φύγει σε ένα απο τα 2 κεντρικά service. Αυτό θα στο πουν μέσω τηλεφώνου.Άρα,εσύ δεν χρειάζεται να θυμώνεις που δεν σου έδωσαν κάποιο τηλέφωνο,μαζί τους θα μιλήσεις. Το λάθος παίχτηκε στο ότι δεν σου έδωσαν δελτίο παραλαβής.
stefanos_79 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Omnitech Θεσσαλονίκη - Παπαναστασίου 52 και επισης Sony service θα βρεις Δωδεκανησου 21 2310500500 Δευτερα - Παρασκευή 8:30 - 16:30
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.