Προς το περιεχόμενο

Thomson Speedtouch 530 V6


Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!Θα ηθελα τη βοηθεια σας..

 

Εδω και 2 μερες,οταν ανοιγω το modem,ενω κανονικα συνδεοταν αυτοματα στο Ιντερνετ,τωρα για να συνδεθει,πρεπει να μπω στην ιστοσελιδα της Speedtouch (που φαινονται οι πληροφοριες modem,γραμμης κλπ..) και να πατησω "connect" εκει που λεει Internet Connection..

 

Να σημειωσω οτι τις 2 τελυταιες μερες,λογω βλαβης στον ανταπτορα της πριζας τηλεφωνου,νομιζα πως ειχε βλαβη η γραμμη μου,με αποτελεσμα πολλες φορες ν'ανοιγοκλεινω το modem(δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο...)

 

Μπορει να μου πει καποιος πώς μπορω παλι να το ρυθμισω να συνδεεται αυτοματα κι οχι χειροκινητα ή τι μπορει να φταιει γι'αυτο?

 

Ευχαριστω προκαταβολικα! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8α σου λεγα να το κανεις reset defaults και να το ξανασεταρεις γιατι δεν 8υμαμε να εχει ρυ8μιση το speedtouch για connect on demand .αν ζητησεις σελιδα δεν σηκωνει το ιντερνετ μονο του?επισης για το καλο το δικο σου βαλε πριζακι με rj11 και οχι ανταπτορες και τετοια γιατι πολλες φορες δεν κανουν καλη επαφη με πολλα επακολου8α.3 λεπτα ειναι να αλλαξεις πριζα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι,το ξερω και τις επομενες μερες θ'αλλαξω πριζα (γιατι στο σπιτι υπαρχουν οι παλιες τηλεφ.πριζες).Τις προηγουμενες μερες λογω βλαβης του ανταπτορα δεν ειχα ιντερνετ. :-(

Οντως,στη σελ.της Speedtouch δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση.Παντως,σημερα εφτιαξε μονο του,δηλ.ανοιξα το modem και συνδεθηκε στο νετ αυτοματα.Δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα αλλαξα τη θυρα USB που συνδεεται το modem.Δεν ξερω πώς εφτιαξε μονο του.

 

Σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα poulino!! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι,ειναι περιεργο,γιατι χωρις να κανω τιποτα απο χτες συνδεεται κανονικα,δηλ,.αυτοματα!Ναι,επι τη ευκαιρια θα αλλαξω και τις πριζες..

Σ'ευχαριστω πολυ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πραγματι παραξενο.αλλα τις πριζες αλλαξε τες οπως και δηποτε για να εισαι καλυμενος και το βασικο να μην υπαρχουν προβληματα αλλα και να κανουν καλη επαφη.συν οτι πολλα ατομα που εχουν παλιες πριζες επειδη δεν μπορουν να βαλουν το φιλτρο να κοιταει η μυτη του προσ την πλευρα του τοιχου επειδη δεν εχει rj 11 clip πανε και βαζουν το φιλτρο αναποδα με την μυτη να μπενει κατω απο το τηλεφωνο,ναι με τον φυσημα στο τηλεφωνο 8α κοπει αλλα απο την αλλη 8α μειω8ει και η ταχυτητα στο adsl οσο και να ακουγεται παραξενο.το φιλτρο εχει μονο μια φορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η μυτη του φιλτρου πρεπει να κοιταει παντα τον τοιχο.αν το φιλτρο δεν εχει μυτη αλλα δυο 8ηλυκα τοτε το ενα εχει το σημα του τηλεφωνου και το αλλου του τοιχου line.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=198895

 

 

το line παντα τοιχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...