Προς το περιεχόμενο

Windows Xp Pro OEM Re-Install?


newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν θυμάμαι καλά σου επιτρέπουν μέχρι και τρεις ενεργοποιήσεις και μετά πρέπει να το κάνεις μέσω τηλεφώνου. Από προσωπική εμπειρία όμως έχω την εντύπωση πως αν το χρονικό διάστημα από ενεργοποίηση σε ενεργοποίηση είναι μεγάλο τότε και παραπάνω φορές να είναι περνάει. Αν δεν γίνει μέσω Internet και σου ζητήσει μέσω τηλεφώνου κάνε το κανονικά πήγαινε μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος δώσε τα στοιχεία και λογικά θα ενεργοποιηθεί. Σε γενικές γραμμές αν δεν έχεις αλλάξει hardware δεν έχεις πρόβλημα. Σε παλαιότερη ενεργοποίηση που έκανα μέσω τηλεφώνου μου είχε ζητηθεί να απαντήσω σε ένα ερωτηματολόγιο (αυτοματοποιημένο και αυτό) για να δουν αν επιτρέπεται να ξανακάνω ενεργοποίηση. Αν σου βγει κάτι τέτοιο (στην τελευταία που έκανα δεν μου βγήκε αλλά ίσως ξαναάλλαξε) και σε ρωτήσει γιατί ξανακάνεις ενεργοποίηση και έχεις αλλάξει πχ motherboard ΜΗΝ το δηλώσεις πες ότι άλλαξες πχ σκληρό δίσκο (στο EULA που αποδεχόμαστε όλοι χωρίς να διαβάσουμε λέει ότι τα windows που παίρνουμε είναι ΜΟΝΟ γι' αυτόν τον υπολογιστή και η αλλαγή motherboard θεωρείται ΑΛΛΑΓΗ υπολογιστή οπότε και μας κόβει. Η MS μέχρι τώρα δεν ήταν τόσο αυστηρή σε αυτό το θέμα αλλά άλλαξε διάθεση φαίνεται αλλά ίσως και να την έκραξαν και να το έκοψε πάλι). Αυτά τα... εγκυκλοπαιδικά, καλή τύχη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...

ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ INSTALL TA ΑΓΓΛΙΚΑ?

ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ? ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΗΡΑΤΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΤΟ STICKER ?!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το licence key δεν "αναγνωρίζει" γλώσσα εγκατάστασης. Αν είναι για ΧΡ Pro, θα εγκατασταθεί σε όποια έκδοση θες, αρκεί να είναι XP Pro. Σε XP Home δεν θα παίξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τον καλό λόγο. Καμία σχέση με Θεσσαλονίκη όπως και το username μου... Όπως είπε και ο Wizzy το License Key δεν παίζει κανένα ρόλο στη γλώσσα. Απλά θα πρέπει να βρεις μία έκδοση που να είναι ίδια με τη δικιά σου. Στο internet μάλλον μόνο την κλασική "σπασμένη" θα βρεις που σου κάνει γιατί είναι pro (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το SP1 ή SP2). Ίσως πάλι κάποιος φίλος με την αγγλική έκδοση... Για το νόμιμο... 100% νόμιμος δεν είσαι γιατί σύμφωνα πάλι με την MS πλήρωσες για ελληνικά άμα θες αγγλικά... ξαναπλήρωσε! Φαντάσου να αγόραζες ένα βιβλίο... δεν θα ξαναπλήρωνες για να το έχεις στα αγγλικά; Βέβαια μην το γ@Μ!!!! το θέμα! Ευκαιρία ψάχνουν να μας τα πάρουν! Και αν δεις τώρα στα νέα laptops με το που ξεκινάς σε ρωτάει τι γλώσσα εγκατάστασης θες και μετά σβήνει τα language files της άλλης (εκτός από τις εκδόσεις Ultimate και Enterprize που είναι mui, δηλαδή υποστηρίζουν πολλές γλώσσες στο interface τους και γι' αυτό κάνουν και τα μαλλιοκέφαλά τους σε χρήμα!) Και μια και πιάσαμε τα ενημερωτικά υπάρχει και XP έκδοση mui (multilingual user interface) οπότε μπορείς να ψαχτείς και από κει αν θες να είσαι... multilingual!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@johnpap: πάντως, σε μια "σπασμένη" corporate edition που έχω, τα αυθεντικά κλειδιά δεν παίζουν. Αντίθετα, πειρατικά κλειδιά παίζουν μια χαρά!

@drmetal: υπάρχει κόσμος στην Ελλάδα που αγοράζει αυθεντικά Windows για τη δουλειά/επιχείρησή του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

OK, μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω και καλό θα ήταν να σβήσεις το link προς το torrent site που έδωσες, αν δεν θες να εισπράξεις ένα bannακι από τους mods του forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...