Προς το περιεχόμενο

Double Play , περιοχή Χαλανδρίου, HOL ή Forthnet ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παίδες

 

ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος από την περιοχή του χαλανδρίου με double play , τι εμπειρίες έχει για την ποιότητα της τηλεφωνίας και του dsl .

 

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η ερωτηση σου συγνωμη που 8α το πω αλλα δεν στεκει στην πραξη.το γιατι 8α στο εξηγησω για να μην το παρεξηγησεις.για την ποιιοτητα της τηλεφωνιας 8α ακουσεις διαφορα.h hol δινει voip οσο ξερω ενω h forthnet κανονικη τηλεφωνια.για την ποιοτητα παιζει ρολο μεχρι και η συσκευη που εχεις οπως επισης και αλλοι παραγοντες.τωρα για το adsl εξαρτατε απο παρα πολλα.εγω πχ μενω βριλλησια και πεφτω α/κ πεντελης και παιζω 15 mbit.ενα χιλιομετρο πιο μακρια απο μενα προς τα πανω παλι πεφτουν πεντελη και κλειδωνουν 20 mbit.ενα χιλιομετρο πιο μεσα απο μενα πεφτουν παλι πεντελη και παιζουν 8 mbit.οσο πιο κοντα εισαι στο α/κ 8εωρητικα 8α παιξεις και πιο γρηγορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλά ήθελα να ακούσω από εμπειρίες άλλων χρηστών τι συμβαίνει επειδή από περιοχή σε περιοχή υπάρχουν αποκλήσεις . Αλλά τελικά αποτι φαίνεται δεν υπάρχει κάτι που να βασιστείς και είναι θέμα τύχης τι θα σου κάτσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο ακριβως .το χαλανδρι εχει ενα αστικο κεντρο οποτε η αποσταση αυτου που ειναι διπλα στο dslam με αυτου που ειναι στην αλλη ακρη απλα ειναι τεραστιες.φαντασου οτι τα κατω βριλλησια δηλαδη κοντα στο χαλανδριου γηπεδο πεφτουν στο dslam του χαλανδριου και παιζουν 7-8 mbit μονο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...