Προς το περιεχόμενο

Sansa Express 2GB


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελευταία έχω αγοράσει το Sansa Express 2GB FM radio και έχω πρόβλημα με την 'αναγνώρισή' του απ' τον υπολογιστή. Μια το αναγνωρίζει σαν 2 σκληρούς (επειδή περιλαμβάνει και card-reader) και μπορώ να του κάνω safely remove... κάτι το οποίο προφανώς με βολεύει. Άλλες φορές (συνήθως σε άλλα p.c.) δεν το αναγνωρίζει με τον ίδιο τρόπο αλλά σαν Sansa Express και ούτε safely remove μπορώ να κάνω αλλά πολλές φορές ούτε να μεταφέρω αρχεία μέσω του explorer (όχι Internet Explorer ...προφανώς, προς αποφυγή παρεξηγήσεων) αλλά μόνο μέσω Windows Media Player ή Winamp. Αν έχει κάποιος ιδέα τι μπορώ ν' αλλάξω ώστε να δουλεύει το ίδιο σε κάθε περίπτωση ας απαντήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτούς που πέρασε μόνο του όταν το συνέδεσα πρώτη φορά. ακόμα οι ίδιοι έιναι στο site της Sandisk. προσπάθησα να βρω πιο καινούριους απ' αυτούς που ήδη έχω αν αυτό σκέφτηκες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στους αλλους υπολογιστες προφανως δεν υπαρχουν drivers.Καθε φορα που πηγαινω στα The WeB και βαζω το flashaki μου ( απλο οχι mp3player) το αναγνωριζει ως μουσικη συσκευη και ζηταει το Winamp να κανει συγχρονισμο.Μπορει κατι ανιστοιχο να συμβαινει και σε σενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ούτε εγώ έχω περάσει manually drivers στο p.c. μου. οπότε κανονικά όπως το αναγνωρίζει σε 'μένα με τον ίδιο τρόπο πρέπει να το αναγνωρίζουν όλοι οι υπολογιστές με ίδιο λειτουργικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

εχω το snasa express 1 gb κ μου το εμφανιζει με το 2ο τροπο που ειπες σαν sansa μεσα στον υπολογιστη μου κ οταν μπενω εκει μου εμφανιζει internal κ external.... κατι αλλο που θελω να πω, εβαλα στο sansa express μνημη 8gb κ μου τη διαβασε σαν 4, εκανα αναβαθμιση firmware κ διαβασε κ τα 8, αλλα οταν περναω μουσικη δεν μπορει να υπερβενει τα 4, φταιει που η συσκευη δε μπορει να αντεξει πανω απο 4 η θα χρειαστει κ αλλη αναβαθμιση firmware??? αν γνοριζει ας μου πει καποιος, ευχαριστω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...