Προς το περιεχόμενο

24mbps ή έως 24mbps?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες,

μόλις έκανα αίτηση για το hibox της hol στα 24 mbps και μου δημιούργησε ένας φίλος μου μια απορία....Οταν λέει έως 24mbps έχει διαφορά από το να λέει (σκέτο) 24mbps? Πώς γίνεται να πιάνει συνέχεια 24? Φυσικά και δεν θα ποικιλούν οι ταχύτητες? Είμαι σωστός ή έκανα λάθος που έκανα αίτηση?

Δημοσ.

ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ 24 ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ 10!

εμένα τώρα έχει κλειδώσει στα 11mbps-χάλια!!

Δημοσ.

ότι και να γράφει 24 εξασφαλισμένα δεν θα έχεις. εξαρτάται κυρίως από την απόσταση σου από το dslam και την ποιότητα της γραμμής σου... εγώ πχ επειδή είμαι 3+ χιλιόμετρα μακρία από dslam από τα 24 έπιασα τα 6 όπως περίμενα περίπου.

για πιό αναλύτικα ρίξε μια ματιά και εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=158820

Δημοσ.

Το ότι εσύ πιάνεις μέχρι 10 mbps δεν σημαίνει ότι και αυτός αλλά και όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα πιάνει τόσο! Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στο πόσο ψηλά ή χαμηλά θα συγχρονίζει κάποιος. Περισσότερες πληροφορίες εδώ...

EDIT: Με πρόλαβε ο Αντώνης!

Δημοσ.

To "εως" δεν έχει μπει τυχαία.'Οχι μόνο από την HOL αλλά και από την Forthnet.

Ειδικά η HOL έχει τις χειρότερες επιδόσεις όσον αφορά τους συγχρονισμούς σε μεγάλα νούμερα.

Δημοσ.

για να ξεκα8αρισει το 8εμα παντου ειναι εως 24 mbps.κανεις δεν μπορει να δωσει 24.εξαρτατε απο την αποσταση μεχρι το αστικο κεντρο του οτε οπως και ποιοτητα καλωδιου και μερικες φορες εσωτερικης καλωδιωσης.εχω δει ατομο απεναντι απο οτε να παιζει 23 και κατι και ατομο 5 km μακρια να παιζει με 2.δεν υπαρχει κατωτατο οριο .εχω δει και ατομο που δεν επαιξε ποτε και καθολου.απαντησεις του στυλ δινεται μεχρι 24 8α πιασω 15 δεν υπαρχουν.η απαντησεις του στυλ σιγουρα 8α πιασετε 5 παλι δεν υπαρχουν.ουτε υπαρχει καλη και κακη περιοχη.βεβεα υπαρχουν καλα και καλα σημεια περιοχης :P. πχ οποιος εχει ετερεια αγ.αννης κτλ οποιος μενει βριλησσια προς το γηπεδο χαλανδριου και κατι τετοια.

• Super Moderators
Δημοσ.
ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ 24 ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ 10!

u fail...miserably

αυτό που πρέπει επιτέλους να αρχίσουν να κάνουν όλοι οι ISPs+ΟΤΕ είναι να βάζουν mini-dslams ώστε να καλύπτεται καλύτερα μια περιοχή

Δημοσ.
Το ότι εσύ πιάνεις μέχρι 10 mbps δεν σημαίνει ότι και αυτός αλλά και όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα πιάνει τόσο! Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στο πόσο ψηλά ή χαμηλά θα συγχρονίζει κάποιος. Περισσότερες πληροφορίες εδώ...

EDIT: Με πρόλαβε ο Αντώνης!

Φιλαράκια είμαστε με τον Κώστα και μένουμε πολύ κοντά, ωπότε λογικά θα συγχρονίσει κάπου εκεί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...