Προς το περιεχόμενο

τι να κανω? να τα παρατησω???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον....αφου το εψαξα , το εψαξα, και παλι τιποτα, αποφασισα να πω και σε σας ρε παιδια το προβλημα, μηπως (που δεν νομιζω, αλλα που ξερεις] να βρω μια ακρη..εδω και δυο εβδομαδες εχω κανει αναβαθμιση τη γραμμη μου απο 2 σε 4 mbps, παρολα αυτα ομως απο οπου και να εχω δοκιμασει να κατεβασω κατι η ταχυτητα μου δεν ξεπερναει τα 180 αντε 190...μιλησα με τον οτε μου ειπαν οτι αυτοι βλεπουν κανονικα την αναβαθμιση να εχει γινει, το δηλωσα σαν βλαβη, αλλα μου ειπαν οτι ολα λειτουργουν κανονικα. το modem που χρησιμοποιω ειναι το sagem 1540, ρωτησα και για αυτο κι μου ειπαν οτι ανταποκρινεται μεχρι 24mbps ( λετε να θελει καμια ρυθμιση? ) αρα το μυαλο μου που παει? η οτι ειμαι γκαντεμης, η χαζος και κατι δεν κανω καλα, η οτι μου κλεβουν ταχυτητα απο απεναντι με το laptop τους οι γειτονες (πραγμα που δεν μπορω να διαπιστωσω, ) η οτι εχει προβλημα η καρτα δικτυου του δικου μου laptop το οποιο ειναι ενα hp pavilion dv6520... οποιαδηποτε βοηθεια θα μου ηταν πολυ χρησιμη, σας ευχαριστω πολυ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλον ειναι παραγεμισμενο,αν δεις και σε αλλα ποστ πολλοι εχουν το προβλημα που εχεις,και απο οτι φαινετε θα μεγαλωσουν τα προβληματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μεσα απο το μενου του ρουτερ 8α δεις που κλειδωνεις .απο την αλλη κατεβασε απο http://www.ati.com και δες ποσο κατεβαζεις.αν δεν φτεει κατι στο pc και χανεις bandwidth απο εκει απλα το dslam ειναι γεματο οπως γινοταν τοσα χρονια.δηλαδη φαντασου να δινεις 100 mbit Se 1000 xrhsteς του 1 mbit.ε δεν γινεται να παιζουν ολοι στο 1mbit.αν πεσουν ολοι πανω στο δικτυο 8α μοιραστει το bandwidth σε περισσοτερα ατομα οποτε 8α παρουν ολοι λιγοτερο.εχεις 10 μπανανες για 10 χρηστες.αμα σου δωσω 3 μπανανες αντι για 10 δεν 8α παρουν ολοι απο μια αλλα 8α τις μοιραστουν.απλο παραδειγμα.απλα τσεκαρε οτι δεν γινετια κατι με το pc και δες οτι σιγουρα εχει κλειδωσει η γραμμη στα 4096.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο κι αν ειναι απιστευτο!! κατεβασα ενα αρχειο απο ati.com που μου ειπε ο φιλος poulinos και η ταχυτητα ηταν 430!!!! μια χαρα δηλαδη!! απο οπου αλλου κι αν κατεβαζω, (torrents, rapid, ) η ταχυτητα πεφτει στα προηφουμενα αθλια ποσοστα... αυτο τι ειναι παλι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλα απο τα αλλα που πας να κατεβασεις δεν σου δινουν γρηγορα.δεν φτεει η γραμμη σου.το τεστ το κανεις παντα απο ενα site και με download manager.οχι τεστ σε εμυλε και π2π

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...