Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

yannis7777

Vista 64 ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φτάνει η ώρα που θα ανβαθμίσω τον Η/Υ σε Vista 64. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τους φίλους που έχουν κάνει την αναβάθμιση από 32 σε 64 τί θα χρειαστεί να έχω πριν την εγκατάσταση.

1) Θέλω οδηγούς (drivers) για τη μητρική και τον επεξεργαστή στα 64? Ή θα "μπουτάρω" κατευθείαν χωρίς πρόβλημα και θα γίνει η εγκατάσταση κανονικά?

2) Χρειάζεται να προσέξω κάτι άλλο?

Σας ευχαριστώ.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν καλό είναι να τσεκάρεις ότι υπάρχουν οι drivers για όλα τα υποσυστήματα και συσκευές που έχεις...τουλάχιστον αν κάτι δε πρόκειται να λειτουργήσει να το ξέρεις από πριν....

 

Κατά τα άλλα κάνεις κανονικά εγκατάσταση , τίποτα διαφορετικό..Πριν εγκαταστήσεις τα προγράμματα και τα παιχνίδια που θέλεις έλεγξε ποιά έχουν 64-bit εκδόσεις....Πολύ σημαντικό αυτό και για τα antivirus που θα βάλεις.Δεν λειτουργούν συνήθως οι 32-bit εκδόσεις σε 64-bit vista.

 

Τέλος και off-topic έχοντας χρησιμοποιήσει πάνω από 2 μήνες 64-bit vista ΔΕΝ είδα διαφορές στις επιδόσεις....επίσης μερικά προγράμματα ήθελαν διαφορετικές εκδόσεις ,όπως σου είπα ήδη, για να τρέξουν και δυστυχώς χωρίς να βλέπω ανώτερες επιδόσεις....Δικιά σου η επιλογή ,αλλά λάβε υπόψη και τη συμβουλή αυτή.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...