Sadako Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα.. Σε λίγες μέρες μπαίνω φαντάρος, και αποφάσισα να μην πάρω το κανονικό μου κινητό εκεί. Όχι ότι έχω κανά ακριβό κινητό (K300i), αλλά: 1ον) Έχει κάμερα (κι ας είναι του πεταματού) που από ότι έχω ακούσει απο πολλούς συνήθως δεν αφήνουν τώρα, 2ον) Δεν έχει ραδιόφωνο, που πιστεύω θα είναι πολύ χρήσιμο.. Οπότε ψάχνομαι για κάτι φτηνό (να μην έχω έγνοια μη τυχόν το κλέψουν, μου πέσει, το χάσω, σπάσει κλπ) με κύρια χαρακτηριστικά ΧΩΡΙΣ κάμερα, και ραδιόφωνο.. Με μια πολύ σύντομη αναζήτηση που έκανα, έπεσα πάνω στο Sony Ericsson J120i που φαίνεται να συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά, και είναι γύρω στα 50 ευρώ.. Το έχει πάρει κανείς? Μπορεί να μου πει πως του φάνηκε? Η μπαταρία πως είναι? Κρατάει? Επίσης, απο ότι είδα στα features, δεν έχει ημερολόγιο? Ότι πως είναι και τίποτα ζωτικής σημασία, αλλά δε με χαλούσε να σβήνω μέρες ηλεκτρονικά Αν και δεν είδα κανένα άλλο σε αυτά τα επίπεδα τιμής που να μου κάνει, είμα ανοιχτός σε προτάσεις...
nikos_e34 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 αντι να δωσεις 50 ευρω κρατα το δικο σου...σαμπως το δικο σου κανα 100αρι θα κανει τωρα...επομενως μην τρελενεσαι..
HlM Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Έπεσε στα χέρια μου ένα J120i από το οποίο κράτησα μόνο την μπαταρία (900mAH) για μεταμόσχευση σε iAudio X5. Στο λίγο χρόνο που το κράτησα μπορώ να σου πω ότι είναι καλή επιλογή, δεν πρόκειται να στο "τσιμπήσει" κανένας (χάλια οθόνη, ακατάλληλο πληκτρολόγιο για μηνύματα κλπ).. Άντε, καλή θητεία!
gfilippas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 αντι να δωσεις 50 ευρω κρατα το δικο σου...σαμπως το δικο σου κανα 100αρι θα κανει τωρα...επομενως μην τρελενεσαι.. Θα συμφωνήσω.
Sadako Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Όπως είπα και στο αρχικό ποστ, δε με απασχολεί αν μου πάρουν το ούτως ή άλλως μέτριο κινητό μου.. Αλλά 1ον έχει κάμερα που παίζει να έχω πρόβλημα, και 2ον δεν έχει ραδιόφωνο..
Sadako Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 τελικά, Sony Ericsson J120i? http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/j120i?cc=gr&lc=el Ή Nokia 1650? http://www.nokia.com.gr/A4435950
nikos_e34 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 το νοκια το συγκεκριμενο απο θεμα μπαταρια σκιζει...ενας γνωστος το εχει για τηλεφωνα αντε και κανα μνμ και 2 βδομαδες χτυπα αναμονη χωρις να παιζεις πολυ και οχι 18 μερες που λεει...σε θεμα ομιλιας ξεχνιεσαι ποτε το φορτισες τελευτεα φορα...ΑΛΛΑ το πληκτρολογιο ειναι για το π@#$# εκει εκαναν καραοικονομια η νοκια..θα σου σπασει τα νευρα να γραψεις μνμ...εχει ενα αλλο μοντελο ομως παλι με μπαταρια 1100 με τελεια κουμπια (ουτε το ν73 εχει τετοια γμτα κουμπακια) παλι λοου εντ κινητο κοντα στο 70αρι ευρω παιζει...θα σε γελασω τι μοντελο ηταν...για την καμερα στο στρατο δεν σου κανουν τιποτα...εισαι ο πρωτος που αναφερει τετοιο πραγμα...δες στο νετ ποσα βιντεο παιζουν απο φανταρους...μη χολοσκας πηγαινε φανταρος και μη δινεις σημασια
Sadako Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά πήρα χτες το sony ericsson, ελπίζω να βγει καλό απο θέμα μπαταρίας κλπ. Καλό φαίνεται εκ πρώτης όψεως, για τα βασικά πιστεύω θα κάνει τη δουλειά του. Είναι λίγο μαλακό και κάπως αργό στις ανταποκρίσεις του το πληκτρολόγιο (κάτι που φαίνεται στα sms), αλλά οκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.