Προς το περιεχόμενο

Χρεωστικη καρτα!

e_lena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σημερα κατεθεσα λεφτα στην χρεωστική της Πειραιως απο ενα ΑΤΜ. Μπηκαν κανονικα αλλα το alert που μου ηρθε λεει ημερομηνια 23/11, οπως και μεσα απο το e-banking βλεπω οτι η σημερινή κινηση εγινε 23/11....Ξερει κανεις γιατι εγινε αυτο?

Όταν θέλεις να κάνεις καταθεση χρηματων και τα λεφτα να είναι αμεσα διαθεσιμα πρέπει να κανεις ΚΑΤΑΘΕΣΗ ONLINE.παλι απο atm γίνεται απλά δεν μπορείς από κάθε υποκαταστημα της πειραιως.παρε αν ειναι και ρωτα ποια συγκεκριμένα στην περιοχή σου σου παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.εξακριβωμενο,το χω κάνει εγώ που εχω χρεωστική από πειραιώς.σε οποιαδηποτε αλλαη περιπτωση καταθεσης τα λεφτα θα είναι διαθεσιμα την επόμενη ΕΡΓΑΣΙΜΗ.

Δημοσ.
Γιατί είναι Σάββατο και τα λεφτά θα βρίσκονται στο λογαριασμό τη Δευτέρα.

Παιδια τα λεφτα ειναι ηδη μεσα και φαινονται απο την πρωτη στιγμη που τα εβαλα. Το συγκεκριμενο ATM εχει την υπηρεσια online καταθεσης! Δεν επρεπε να γραφει την σημερινή ημερομηνια?

Φαινονται και στο λογιστικο και στο διαθεσιμο υπολοιπο!

Δημοσ.

Τώρα εντάξει, κι εγώ πάτησα μια φορά διαθέσιμο υπόλοιπο και μου έβγαλε 4.000 ευρώ ενώ δεν είχα μέσα ούτε 50 . Τι το ψάχεις;

Δημοσ.
Όταν θέλεις να κάνεις καταθεση χρηματων και τα λεφτα να είναι αμεσα διαθεσιμα πρέπει να κανεις ΚΑΤΑΘΕΣΗ ONLINE.παλι απο atm γίνεται απλά δεν μπορείς από κάθε υποκαταστημα της πειραιως.παρε αν ειναι και ρωτα ποια συγκεκριμένα στην περιοχή σου σου παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.εξακριβωμενο,το χω κάνει εγώ που εχω χρεωστική από πειραιώς.σε οποιαδηποτε αλλαη περιπτωση καταθεσης τα λεφτα θα είναι διαθεσιμα την επόμενη ΕΡΓΑΣΙΜΗ.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ONLINE ειναι επιλογη στο ATM? Ειναι σαν το συστημα των ΑΤΜ της Εθνικης που δεχεται χρηματα διχως φακελο?

Δημοσ.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ONLINE ειναι επιλογη στο ATM? Ειναι σαν το συστημα των ΑΤΜ της Εθνικης που δεχεται χρηματα διχως φακελο?

Ναι,μεσω ΑΤΜ γινεται και

απ'οτι ξερω ναι ειναι σαν της Εθνικης,και στους 2 τροπους βαζεις τα χαρτονομισματα ολα μαζι χωρις φακελο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μια διευκρίνηση θα ήθελα...

Με την προπληρωμένη της πειραιώς για παραδειγμα, μπορώ να κάνω ΑΝΑΛΗΨΗ απο ATM τα κέρδη μου απο το στοίχημα πχ;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τώρα εντάξει, κι εγώ πάτησα μια φορά διαθέσιμο υπόλοιπο και μου έβγαλε 4.000 ευρώ ενώ δεν είχα μέσα ούτε 50 . Τι το ψάχεις;

έπρεπε να κάνεις ανάληψη τότε...xexexe

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια πρεπει αναγκαστηκά να εισαι ενηλικος για αυτή την κάρτα απο την τρπαζεζα κύπρου..?? και αν βγάλω μπορώ να τραβήξω χρήματα με αυτή απο στοιχηματικές σελίδες στο ιντερνετ??

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια θελω να κανω μια αγορα στο internet με χρεωστική καρτα στην σελιδα που θελω να αγορασω μου βγαζει τα παρακάτω πεδία για να βαλω τα στοιχεια της καρτας.

Αριθμός Κάρτας: εδω βαζω τον 12ψηφιο αριθμο?

Ημ. Λήξης: ειναι χρεωστικη αρα δεν βαζω τιποτα???

CCV:τι βαζω εδω?

Δημοσ.

στο πίσω μέρος της κάρτας έχει έναν 3ψηφιο αριθμό. αυτός είναι.

μπορεί να έχει κι άλλους αριθμούς αλλά ο 3ψηφιος ξεχωρίζει. θα τον δεις αμέσως

Δημοσ.

στο πίσω μέρος της κάρτας έχει έναν 3ψηφιο αριθμό. αυτός είναι.

μπορεί να έχει κι άλλους αριθμούς αλλά ο 3ψηφιος ξεχωρίζει. θα τον δεις αμέσως

Τον βρήκα φίλε αλλα ειναι τετραψήφιος? Να πω οτι εχω alhpa visa αν παίζει κάποιο ρολο.

Εγω παρόλο που ειναι τετραψήφιος να βαλω μονο τρια τελευταία ψηφια???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...