Sellers Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εμένα αναλόγως σε ποιο κατάστημα θα παώ. Παλιά αυτά που ήταν στο κέντρο μου έβγαζαν την πίστη.
censOred Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Σημερα κατεθεσα λεφτα στην χρεωστική της Πειραιως απο ενα ΑΤΜ. Μπηκαν κανονικα αλλα το alert που μου ηρθε λεει ημερομηνια 23/11, οπως και μεσα απο το e-banking βλεπω οτι η σημερινή κινηση εγινε 23/11....Ξερει κανεις γιατι εγινε αυτο? Όταν θέλεις να κάνεις καταθεση χρηματων και τα λεφτα να είναι αμεσα διαθεσιμα πρέπει να κανεις ΚΑΤΑΘΕΣΗ ONLINE.παλι απο atm γίνεται απλά δεν μπορείς από κάθε υποκαταστημα της πειραιως.παρε αν ειναι και ρωτα ποια συγκεκριμένα στην περιοχή σου σου παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.εξακριβωμενο,το χω κάνει εγώ που εχω χρεωστική από πειραιώς.σε οποιαδηποτε αλλαη περιπτωση καταθεσης τα λεφτα θα είναι διαθεσιμα την επόμενη ΕΡΓΑΣΙΜΗ.
karbirater Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Γιατί είναι Σάββατο και τα λεφτά θα βρίσκονται στο λογαριασμό τη Δευτέρα. Παιδια τα λεφτα ειναι ηδη μεσα και φαινονται απο την πρωτη στιγμη που τα εβαλα. Το συγκεκριμενο ATM εχει την υπηρεσια online καταθεσης! Δεν επρεπε να γραφει την σημερινή ημερομηνια? Φαινονται και στο λογιστικο και στο διαθεσιμο υπολοιπο!
freedubus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Τώρα εντάξει, κι εγώ πάτησα μια φορά διαθέσιμο υπόλοιπο και μου έβγαλε 4.000 ευρώ ενώ δεν είχα μέσα ούτε 50 . Τι το ψάχεις;
mentoras99 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Όταν θέλεις να κάνεις καταθεση χρηματων και τα λεφτα να είναι αμεσα διαθεσιμα πρέπει να κανεις ΚΑΤΑΘΕΣΗ ONLINE.παλι απο atm γίνεται απλά δεν μπορείς από κάθε υποκαταστημα της πειραιως.παρε αν ειναι και ρωτα ποια συγκεκριμένα στην περιοχή σου σου παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.εξακριβωμενο,το χω κάνει εγώ που εχω χρεωστική από πειραιώς.σε οποιαδηποτε αλλαη περιπτωση καταθεσης τα λεφτα θα είναι διαθεσιμα την επόμενη ΕΡΓΑΣΙΜΗ. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ONLINE ειναι επιλογη στο ATM? Ειναι σαν το συστημα των ΑΤΜ της Εθνικης που δεχεται χρηματα διχως φακελο?
censOred Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ONLINE ειναι επιλογη στο ATM? Ειναι σαν το συστημα των ΑΤΜ της Εθνικης που δεχεται χρηματα διχως φακελο? Ναι,μεσω ΑΤΜ γινεται και απ'οτι ξερω ναι ειναι σαν της Εθνικης,και στους 2 τροπους βαζεις τα χαρτονομισματα ολα μαζι χωρις φακελο.
cm11783 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά μια διευκρίνηση θα ήθελα... Με την προπληρωμένη της πειραιώς για παραδειγμα, μπορώ να κάνω ΑΝΑΛΗΨΗ απο ATM τα κέρδη μου απο το στοίχημα πχ;
scarface5323 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Τώρα εντάξει, κι εγώ πάτησα μια φορά διαθέσιμο υπόλοιπο και μου έβγαλε 4.000 ευρώ ενώ δεν είχα μέσα ούτε 50 . Τι το ψάχεις; έπρεπε να κάνεις ανάληψη τότε...xexexe
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 απαντιστε ρε παιδια θελω να μα8ω και εγω xD
Dark_Sage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 http://www.piraeusbank.gr/ecpage.asp?id=279483&nt=96&lang=1
FISHERAKOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 παιδια πρεπει αναγκαστηκά να εισαι ενηλικος για αυτή την κάρτα απο την τρπαζεζα κύπρου..?? και αν βγάλω μπορώ να τραβήξω χρήματα με αυτή απο στοιχηματικές σελίδες στο ιντερνετ??
NiKoSGsi Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παιδια θελω να κανω μια αγορα στο internet με χρεωστική καρτα στην σελιδα που θελω να αγορασω μου βγαζει τα παρακάτω πεδία για να βαλω τα στοιχεια της καρτας. Αριθμός Κάρτας: εδω βαζω τον 12ψηφιο αριθμο? Ημ. Λήξης: ειναι χρεωστικη αρα δεν βαζω τιποτα??? CCV:τι βαζω εδω?
cyber_katsarida Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 στο πίσω μέρος της κάρτας έχει έναν 3ψηφιο αριθμό. αυτός είναι. μπορεί να έχει κι άλλους αριθμούς αλλά ο 3ψηφιος ξεχωρίζει. θα τον δεις αμέσως
NiKoSGsi Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 στο πίσω μέρος της κάρτας έχει έναν 3ψηφιο αριθμό. αυτός είναι. μπορεί να έχει κι άλλους αριθμούς αλλά ο 3ψηφιος ξεχωρίζει. θα τον δεις αμέσως Τον βρήκα φίλε αλλα ειναι τετραψήφιος? Να πω οτι εχω alhpa visa αν παίζει κάποιο ρολο. Εγω παρόλο που ειναι τετραψήφιος να βαλω μονο τρια τελευταία ψηφια???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.