NiKoSGsi Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 4ψήφιος; Στο πίσω μέρος; Ναι απο πισω... Τωρα που μου το είπες έτσι την ξαναείδα και είδα οτι τα τρία τελευταία ψηφία εχουν σβηστή! παρόλα αυτά γίνεται να τα δεις αν κανεις την καρτα στο πλαι και στο φως ειναι χαραγμένα αλλα εχει φύγει το μελάνι. Τωρα μου βγαίνουν 7 ψηφια πισω και 16(εχουν σβηστη ολα) μπροστα ειναι σωστα? και στο CCV θα γράψω τα 3 τελευταία απο τα 7 ψηφια στην παραγγελία μου?
antonl Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 [...] Τωρα μου βγαίνουν 7 ψηφια πισω και 16(εχουν σβηστη ολα) μπροστα ειναι σωστα? και στο CCV θα γράψω τα 3 τελευταία απο τα 7 ψηφια στην παραγγελία μου? Ναι.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παιδια θελω να κανω μια αγορα στο internet με χρεωστική καρτα στην σελιδα που θελω να αγορασω μου βγαζει τα παρακάτω πεδία για να βαλω τα στοιχεια της καρτας. Αριθμός Κάρτας: εδω βαζω τον 12ψηφιο αριθμο? Ημ. Λήξης: ειναι χρεωστικη αρα δεν βαζω τιποτα??? CCV:τι βαζω εδω? Αριθμός Κάρτας: Tον 16ψηφιο που γράφει μπροστα χωρίς τα κενα Ημ. Λήξης: Γράφει μηνα και χρονολογια κάτω απο τον 16ψηφιο αριθμο CCV:Στο πισω μέρος ειναι γραμμενος ενας 7ψηφιος κωδικος, τα 4 πρωτα γραμματα ειναι τα 4 τελευταια του 16ψηφιου και το CCV ειναι τα 3 τελευταια.
NiKoSGsi Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Αριθμός Κάρτας: Tον 16ψηφιο που γράφει μπροστα χωρίς τα κενα Ημ. Λήξης: Γράφει μηνα και χρονολογια κάτω απο τον 16ψηφιο αριθμο CCV:Στο πισω μέρος ειναι γραμμενος ενας 7ψηφιος κωδικος, τα 4 πρωτα γραμματα ειναι τα 4 τελευταια του 16ψηφιου και το CCV ειναι τα 3 τελευταια. Να'σαι καλα φιλε!
kanari Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αριθμός Κάρτας: Tον 16ψηφιο που γράφει μπροστα χωρίς τα κενα Ημ. Λήξης: Γράφει μηνα και χρονολογια κάτω απο τον 16ψηφιο αριθμο CCV:Στο πισω μέρος ειναι γραμμενος ενας 7ψηφιος κωδικος, τα 4 πρωτα γραμματα ειναι τα 4 τελευταια του 16ψηφιου και το CCV ειναι τα 3 τελευταια. ...και προσοχή μην κάνεις ΥΠΕΡΑΝΑΛΗΨΗ!!!
kanari Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αριθμός Κάρτας: Tον 16ψηφιο που γράφει μπροστα χωρίς τα κενα Ημ. Λήξης: Γράφει μηνα και χρονολογια κάτω απο τον 16ψηφιο αριθμο CCV:Στο πισω μέρος ειναι γραμμενος ενας 7ψηφιος κωδικος, τα 4 πρωτα γραμματα ειναι τα 4 τελευταια του 16ψηφιου και το CCV ειναι τα 3 τελευταια. ...και προσοχή μην κάνεις ΥΠΕΡΑΝΑΛΗΨΗ!!!
Magypsy23 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ticketmaster accepts American Express' date=' Mastercard, Maestro, Solo, Visa Delta, Visa Electron and Visa. Unfortunately Ticketmaster UK does not accept Diners and Laser cards.[/quote'] Λοιπόν, χρειάζομαι χρεωστική, μπορώ να κάνω αίτηση τη Δευτέρα και να την έχω άμεσα διαθέσιμη προς χρήση; Ποια τράπεζα να προτιμήσω; Η Maestro είναι καλή;
xri_ni Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, χρειάζομαι χρεωστική, μπορώ να κάνω αίτηση τη Δευτέρα και να την έχω άμεσα διαθέσιμη προς χρήση; Ποια τράπεζα να προτιμήσω; Η Maestro είναι καλή; Πλεον ολες σχεδον οι καρτες αναληψης ειναι και χρεωστικες!Σε ποια τραπεζα εχεις λογαρισμο?Η' δεν εχεις σε καμεια?Οι χρεωστικες εχω την εντυπωση πως ειναι visa...εμενα τουλαχιστον που εχω της ΑΤΕ visa ειναι.Αλλα οποια τραπεζα και να επιλεξεις δεν εχει διαφορα αφου ο,τι εχεις στο λογαριασμο σου θα χαλας.Απο τη στιγμη που θα κανεις την αιτηση σε καμεια βδομαδα θα σου στειλουν την καρτα!
Magypsy23 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Πλεον ολες σχεδον οι καρτες αναληψης ειναι και χρεωστικες!Σε ποια τραπεζα εχεις λογαρισμο?Η' δεν εχεις σε καμεια?Οι χρεωστικες εχω την εντυπωση πως ειναι visa...εμενα τουλαχιστον που εχω της ΑΤΕ visa ειναι.Αλλα οποια τραπεζα και να επιλεξεις δεν εχει διαφορα αφου ο,τι εχεις στο λογαριασμο σου θα χαλας.Απο τη στιγμη που θα κανεις την αιτηση σε καμεια βδομαδα θα σου στειλουν την καρτα! Eβδομάδα;
xri_ni Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Eβδομάδα; Το πολυ σου λεω...αλλα μπορει να διαφερει απο τραπεζα σε τραπεζα!
Magypsy23 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ok, αλλά εγώ την κάρτα τη θέλω για άμεση χρήση. Τελπαν, έψαξα στα πράγματά μου και βρήκα μία ισχύουσα κάρτα EuroLine Debit με το σύμβολο της Maestro, οπότε μάλλον μου κάνει... ναι; edit: Tηλεφώνησα και μου είπαν πως η συγκεκριμένη κάρτα δεν κάνει. Πρέπει να βγάλω Visa, η οποία ευτυχώς φαίνεται να είναι άμεσα διαθέσιμη. Δευτέρα πρωί λοιπόν.
athlios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Tραπεζα πειραιως. Ανοιξα λογαριασμο και στα καπακια μου δωσαν[την ζητησα] και καρτα[visia] με τα πιν της και με τα ολα της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.