lethes7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα αγορασα προσφατα αυτο το λαπτοπ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1020056 και θελω να ρωτησω αν μπορω να βαλω τα χρ η θα ειναι μεγαλη διαδικασια και αν με συμφερει να το κανω αυτο γιατι πολλα ακουω για τα vista και εχω απογοητευθει. Η αληθεια ειναι οτι μου λειψανε κιολας τα χρ. Ευχαριστω εκ των προτερων.
lethes7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 καποιος αν μπορει να μου πει αν μπαινουν τα χρ??
zevage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 καποιος αν μπορει να μου πει αν μπαινουν τα χρ?? Πρεπει να μπαινουν. Ψαξε στο site και θα βρείς σίγουρα κατι για να σε βοηθήσει. Εγω προσωπικά δεν εχω sony.
michalis2610 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 @lethes7 Μα Sony με σκληρό στις 4200 στροφές στα 1500 ευρώ.... Γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου... Αφού έγινε το κακό πάντως και θέλεις να εγκαταστήσεις ΧΡ, με λιγο ψάξιμο θα τα καταφέρεις. Ούτε εγώ έχω Sony (ευτυχώς) αλλά πιστέυω θα α καταφέρεις. Εχε όπως υποψην ότι η Sony είναι ΠΟΛΥ ιδιότροπη και θυμώνει με τους "κακούς" πελάτες που τολμάνε να αλλάξουν ακουσον άκουσον λειτουργικό σε περίπτωση που χρειαστείς service και το παραδώσεις με τα XP. Απλά το λέω για να το έχεις κατά νου. "Bill ζούμε - για να σε υπακούμε" ! Μια κατάσταση...
michalis2610 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Αν και έχει περάσει λίγος καιρός διορθώνω το λάθος μου για να μην υπάρχουν ανακρίβειες στα γραφόμενά μας. Η Sony τελικά, προφανώς μετά από πιέσεις που υπήρξαν από πελάτες και μη, προσφέρει οδηγούς για Windows XP για ορισμένα μοντέλα της. Για να τους κατεβάσετε απαιτείται το serial number του φορητού υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.